2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider Can'ım

Kızlar günaydın, benim normalde her sabah bulantım oluyordu, bu sabah bulantım hiç olmadı, sanki hamile değilmişim gibi bebeğime bir şeymi oldu yoksa
Allah korusun 3 aya kadar sürermiş mide bulantısı demek ki bitti senin ki allah korusun kan gelirse aşırı karında ağrı olursa vardır sorun kötüyü çağırmayalım hepimiz hayırla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canım, Aklına kötü şeyler getirme doktorun zaten gereken önlemleri alacaktır. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

Kızlar günaydın, benim normalde her sabah bulantım oluyordu, bu sabah bulantım hiç olmadı, sanki hamile değilmişim gibi bebeğime bir şeymi oldu yoksa

Benim gün boyu oluyordu şimdilerde sadece sabahları bi ara oda olmamıştı tekrar başladı, korkma biz hepimiz herşeyden tüy kapıyoruz :)

Kızlar mide bulantısı beta hcg artışından kaynaklanan bir durum diye biliyorum. Beta hcg gebeliğin başlarında devamlı artıyor. Sonra daha az artmaya başlıyor, sonrada düşüyor diye biliyorum. Buda genellikle 3. Aya denk geldiği için o aydan sonra mide bulantısı biter deniyor.

Ben diğer iki gebeliğimde hiç yaşamadım. Herkes belirtilere takılır, ben 5-6 aylık olup tekmelerini iyice hissedene kadar hiç hamile gibi değildim.

Belirtilere bu kadar takılmayın, Rabbim koruyor inşAllah hepsini.

İçimizde bir fabrika çalışıyor, ama hergün farklı işler yapılıyor. Bir gününüz diğer gününüzü tutmayabilir.

Bulantılar yavaş yavaş geçmeye başlar, sonra acaba cinsiyeti ne olacak? Bebek arkasını dönmüştü göstermedi, merak merak :))

Sonra ayy ilk tekmesini ne zaman atacak?
Hormonlar tavan yapar yoğurt reklamlarına bile ağlamaya başlarsın.

Diyeeee devam eder giderrrr :))

Merhaba Can'ım birşey sormak istedim bende memlekete gidemiyorum doktor ilk üç ay çıkma dedi şunu sormak istiyorum yolculuğunu adabıyla uçakla neyle yaptın rahat geçti mi sormak istedim

Ya bana cvp yaz lutfenn

Ya ben meliselaya ulasmaya calisiyorum ama cvp vermiyor acaaba gormuyormu yoksa, sizide ayni sekilde yazayim dedm goruyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…