Hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider Can'ımMerhaba arkadaşlar bende yeniyim araniza katılmak isterim son adet 29 ocak perşembe günü kan tahlilinde 54.58 olduğunu öğrendim Doktorum pazar günü tekrar istedi 117.4 ve dün yaptırdım 251.1 çıktı sonucum uç ay önce kan gebeliği yaşayıp düşük yaptım şimdi hala korkum var o yüzden doktor degerlerimi iki günde bir istiyordu pazartesi gidecez bakalım doktorumuza inş hayırlı haberler alırız ve hepinizin bebisleri hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah korusun 3 aya kadar sürermiş mide bulantısı demek ki bitti senin ki allah korusun kan gelirse aşırı karında ağrı olursa vardır sorun kötüyü çağırmayalım hepimiz hayırla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsinKızlar günaydın, benim normalde her sabah bulantım oluyordu, bu sabah bulantım hiç olmadı, sanki hamile değilmişim gibibebeğime bir şeymi oldu yoksa
Merhaba arkadaşlar bende yeniyim araniza katılmak isterim son adet 29 ocak perşembe günü kan tahlilinde 54.58 olduğunu öğrendim Doktorum pazar günü tekrar istedi 117.4 ve dün yaptırdım 251.1 çıktı sonucum uç ay önce kan gebeliği yaşayıp düşük yaptım şimdi hala korkum var o yüzden doktor degerlerimi iki günde bir istiyordu pazartesi gidecez bakalım doktorumuza inş hayırlı haberler alırız ve hepinizin bebisleri hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kızlar günaydın, benim normalde her sabah bulantım oluyordu, bu sabah bulantım hiç olmadı, sanki hamile değilmişim gibibebeğime bir şeymi oldu yoksa
İnşallah hep sağlıklı devam eder hamişliğinçok iyi geçti canım kan tahlili yaptık sadece idrar yolu enfeksiyonu çıktı. onun dışında herşey normal. bebeğimin kalp atışını ağlaya ağlaya dinledim.
Merhaba Can'ım birşey sormak istedim bende memlekete gidemiyorum doktor ilk üç ay çıkma dedi şunu sormak istiyorum yolculuğunu adabıyla uçakla neyle yaptın rahat geçti mi sormak istedimGünaydın kızlar nasılsınız cok giremiyorum bu sıra memlekete annenlere geldim nasılsınız benim mide bulantısı gecti galiba iyi hissediyorum kendimi bilmiyorum garip bir his var içimde çözemedimAllah hayırlısı ile kucamıza almayı nasıl etsin kızlar
Sağol canım benim hepimiz kucagimiza alırız inş yanımda olduğun için sağolAmin canım, Aklına kötü şeyler getirme doktorun zaten gereken önlemleri alacaktır. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Aminn inş canım şimdilik yolunda bakalım sonuna kadar böyle gder inş hepimizinde hamilelikleriHayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider Can'ım
Ya bana cvp yaz lutfennKızlar mrb benim bat 13şubattı. Normalde düzenli adet olurum ancak geçen ay 36gün sonra oldum. Bu 2.denememiz. Bir kızım var, oda tüp bebek. 4senedirde korunuyorduk.sıkıntı eşimdeydi ve geçen sene eşim nakil oldu,doktor 1sene bekleyin dedi. Bizde iki aydır başladık belki değerleri böbrekten dolayı bozuktu.hatta azosperm tedavisi gördük, ilk tüp denemesinde tuttu. Kendiliğimden hiç gebe kalmadım,hep imrendim idrar testinde pozitif görenleri, bu ay inşallah bende içimde kalan idrar testi sonucuyla öğrenirim.dualarınızı bekliyorum.belirti de hiç birşey yok. İlk hamileliğimdede sanki hamile değil gibiydim.nasip artık. Uzun oldu kusura bakmayın..
Ya bana cvp yaz lutfenn
Ya ben meliselaya ulasmaya calisiyorum ama cvp vermiyor acaaba gormuyormu yoksa, sizide ayni sekilde yazayim dedm goruyomusunuzKizlarrr benim BAT 13 subatti gecikti bende bugun idrar testi yaptim ve pozitiiiffffama tabiki keseyi gormeden ve kalp atsini duymadan cok umut baglamak istemiyorum. Ben doktora gitsem acaba keseyi gorurmuyum. 1.hamileligmde 4 hafta 4 gunlukken keseyi gormustum ama kalbni duymak nasip olmadi. Acaba smdi de gorunur mu.
lirtilerinizi yazarsaniz bize de umut olabilirsiniz.Hamile olan arkadaşlar. Öncelikle inşallah hepiniz bebislerinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. Bat tan önceki belirtilerinizi yazarsaniz bize de umut olabilirsiniz.
Görüyoruz Can'ım yazdığını girince siteye yazarsana veya özelden yaz Can'ım ok iyi gecelerYa ben neden melisealaya ulasamiyorum msjlarimi goren varmi yanlismi yaziyirum neden kmse bakmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?