2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Ben battan 6gun önce idrar testinde öğrendim. Hemen hemen hic belirti yoktu. Adete 4gun kala asidi klasik batmalari ve uyku hali başladı. Bugün bat günüm ve sürekli uyuyorum. HCG battan 2gun önce 526 cikti. Çoğul gebelik ihtimali de var. Cumayi bekliyorum. Belki ultrason da gorulur. 2gundur asiri regl sancim var hatta dun gece kirmizilari gorcem diye uyandim. Goguslerimin sertlestigini bugün farkettim. Sağ bacagimda 2gundur kramp gibi bir agri var. İstahsizlik var. Bir de hamilelikten mi bilmiyor ama kulak cinlamasi var. İdrarda koyuluk ve koku değişikliği var. Benim hissettiklerim ve belirtilerin bunlar.

Tskkur

canık şu bulantılar bitsin vallahi bıktım artık diğerleri zewkle beklenir. ama mide bulantısı baş dönmesi berbat bişey bide ben çalışıyorum dinlenme fırsatım olmuyor.

Skm kizlar cok sevindim kalp atisini duyan arkadaslarim tebrik ederim:)) ve bende bugun sukurler olsun kalp atislarini duydum 6+3 dedi demek bi kac gun ilerde gidiyo sata gore 6+0 hayirli olsun hepimize

ben her gittiğim muayneleri ses kaydına alıyorum. bebeğimin kalp atışınıda aldım. kendine dinletecem nasip olursa inşlallah büyüdüğünde.

Ben çok belirti yaşadım ve çok farkındaydım hamile olduğumunda bu sebeplerle..
Kasık ağrısı, gögüs hassasiyeti (biriyle sarılırken bile canım acıyordu), Mide bulantısı, Uyku hali, İdrarda koyuluk ve koku.. Aklıma gelenler bunlar, umarım yardımcı oluruz.

ben her gittiğim muayneleri ses kaydına alıyorum. bebeğimin kalp atışınıda aldım. kendine dinletecem nasip olursa inşlallah büyüdüğünde.
Aa cok güzel bende düşünmüştüm ama telefon sıkıntı olur diye kaydetmedim hiç nisan da doktora gidecem kaydediyim bende

Merhaba kızlar bugün bende kan tahlili yaptırdım iki gün önce 251 çıkmıştı bugün 637 çıktı Doktorum 28 marta randevu verdi idrara sıkışık gelmem

Ay ne çok hamiş oldu ya maşallah bize inşallah kucağımıza da alırız

Canim muayene ucreti nekadar oduyosun?

Kizlar 7. Haftada kalp atışı icin gittim.Cok sukur sorun yok.1 ay sonra gel dedi cok uzun degilmi ya? Sizlerde nasil oldu kalp atisindan sonra nezamana randevu aldiniz??

Kizlar 7. Haftada kalp atışı icin gittim.Cok sukur sorun yok.1 ay sonra gel dedi cok uzun degilmi ya? Sizlerde nasil oldu kalp atisindan sonra nezamana randevu aldiniz??

Canım demekki gebeliğin gayet sağlıklı ilerliyor maşallah, ben 2 haftada bir gidiorum genelde ama bende kist var onun takibi için oluyor. Benim bildiğim zaten ilk zamanlardan sonra ayda bir alıyor sağlıklı ilerliyorsa.

Evimin yakininda devlet hastanesi var oraya gittim.Acaba devlet oldugu icin mi boyle ozel olsa daha cok mu cagirirdi Sorulari aklima geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…