- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
Ben battan 6gun önce idrar testinde öğrendim. Hemen hemen hic belirti yoktu. Adete 4gun kala asidi klasik batmalari ve uyku hali başladı. Bugün bat günüm ve sürekli uyuyorum. HCG battan 2gun önce 526 cikti. Çoğul gebelik ihtimali de var. Cumayi bekliyorum. Belki ultrason da gorulur. 2gundur asiri regl sancim var hatta dun gece kirmizilari gorcem diye uyandim. Goguslerimin sertlestigini bugün farkettim. Sağ bacagimda 2gundur kramp gibi bir agri var. İstahsizlik var. Bir de hamilelikten mi bilmiyor ama kulak cinlamasi var. İdrarda koyuluk ve koku değişikliği var. Benim hissettiklerim ve belirtilerin bunlar.lirtilerinizi yazarsaniz bize de umut olabilirsiniz.
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Sagol yazdm ama donmedi insallah sz goruyosaniz oda gorurGörüyoruz Can'ım yazdığını girince siteye yazarsana veya özelden yaz Can'ım ok iyi geceler
TskkurBen battan 6gun önce idrar testinde öğrendim. Hemen hemen hic belirti yoktu. Adete 4gun kala asidi klasik batmalari ve uyku hali başladı. Bugün bat günüm ve sürekli uyuyorum. HCG battan 2gun önce 526 cikti. Çoğul gebelik ihtimali de var. Cumayi bekliyorum. Belki ultrason da gorulur. 2gundur asiri regl sancim var hatta dun gece kirmizilari gorcem diye uyandim. Goguslerimin sertlestigini bugün farkettim. Sağ bacagimda 2gundur kramp gibi bir agri var. İstahsizlik var. Bir de hamilelikten mi bilmiyor ama kulak cinlamasi var. İdrarda koyuluk ve koku değişikliği var. Benim hissettiklerim ve belirtilerin bunlar.
lirtilerinizi yazarsaniz bize de umut olabilirsiniz.
Bulantılar yavaş yavaş geçmeye başlar, sonra acaba cinsiyeti ne olacak? Bebek arkasını dönmüştü göstermedi, merak merak :))
Sonra ayy ilk tekmesini ne zaman atacak?
Hormonlar tavan yapar yoğurt reklamlarına bile ağlamaya başlarsın.
Diyeeee devam eder giderrrr :))
Skm kizlar cok sevindim kalp atisini duyan arkadaslarim tebrik ederim:)) ve bende bugun sukurler olsun kalp atislarini duydum 6+3 dedi demek bi kac gun ilerde gidiyo sata gore 6+0 hayirli olsun hepimize
Ben çok belirti yaşadım ve çok farkındaydım hamile olduğumunda bu sebeplerle..Tskkur
her kesde belirti farklı oluyor, bende adet agrısı vardı sadece o kadar. bazılerinde bulantı oluyor bazılerı baş dönmesi, ama bunlar sende de olacak deye bir şey yok, sen tam farklı şey yaşaya bilirsin. senden hayırlı haberler bekliyoruz inşallahlirtilerinizi yazarsaniz bize de umut olabilirsiniz.
Aa cok güzel bende düşünmüştüm ama telefon sıkıntı olur diye kaydetmedim hiç nisan da doktora gidecem kaydediyim bendeben her gittiğim muayneleri ses kaydına alıyorum. bebeğimin kalp atışınıda aldım. kendine dinletecem nasip olursa inşlallah büyüdüğünde.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla alalım inşallah kucağımıza bebeklerimiziVe tüm arkadasleum bebegin in kesesini giren kapl atışını duyan herkes Allah bizede nasip etsin ve kucagimiza almayı nasip etsin
Aminnn sagolun canım heyecandan hemen yazmak istedim dua edelim birbirimizeHayırlı olsun canım, sağlıkla alalım inşallah kucağımıza bebeklerimizi
Canim muayene ucreti nekadar oduyosun?Canım ben avrupa yakasında esenlerdeyim çok araştırdım esenler medipol burcu hanımı çok övdüler hiç kötü bir şey duymadım çok yoğun bir doktor zaten ama gittim dedikleri gibiydi o kadar memnun kaldım ki herkese anlatır oldum her şeyden önce seni rahatlatıyor güleryüzlü anlayışlı bu taraflardaysan öneririm
Kizlar 7. Haftada kalp atışı icin gittim.Cok sukur sorun yok.1 ay sonra gel dedi cok uzun degilmi ya? Sizlerde nasil oldu kalp atisindan sonra nezamana randevu aldiniz??
Evimin yakininda devlet hastanesi var oraya gittim.Acaba devlet oldugu icin mi boyle ozel olsa daha cok mu cagirirdiCanım demekki gebeliğin gayet sağlıklı ilerliyor maşallah, ben 2 haftada bir gidiorum genelde ama bende kist var onun takibi için oluyor. Benim bildiğim zaten ilk zamanlardan sonra ayda bir alıyor sağlıklı ilerliyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?