- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Evimin yakininda devlet hastanesi var oraya gittim.Acaba devlet oldugu icin mi boyle ozel olsa daha cok mu cagirirdiSorulari aklima geldi
Can'ım önce keseye bakıyorlar sonra kalp atışı sonrada genel tahlil yapılıyor ben iki haftada bir gidiyordum şimdi üç haftaya çıktık çok şükür bebeğin kalp atışını da duymuşun ne zaman çağırdığının önemi yok bazı hamile olan bayanlar ücret ödememek için ayda 1 veya 1,5 ayda bir giden olıyor önemli olan bebeğimizin sağlığı Can'ım okKizlar 7. Haftada kalp atışı icin gittim.Cok sukur sorun yok.1 ay sonra gel dedi cok uzun degilmi ya? Sizlerde nasil oldu kalp atisindan sonra nezamana randevu aldiniz??
Aynen hergün kafaya bi soru takılıyo zatenÇok net bilemiyorum ama bence gebeliğin sağlıklı ilerliyor, kalp atışlarınıda duyduysan geriye pek birşey kalmadı gibi
Gerçi insan hergün olsa hergün gitmek istiyor :)
Evet once kese gozuktu 15 gun sonra kalp atisina gittim.1ay sonra gel dedi tahlil yapmadi hatta sordum gerek yok dedi:) Bazen diyorum cok evhamli olma kendi kendime eskiden bunlari bile hic yapmiyorlardi degilmiCan'ım önce keseye bakıyorlar sonra kalp atışı sonrada genel tahlil yapılıyor ben iki haftada bir gidiyordum şimdi üç haftaya çıktık çok şükür bebeğin kalp atışını da duymuşun ne zaman çağırdığının önemi yok bazı hamile olan bayanlar ücret ödememek için ayda 1 veya 1,5 ayda bir giden olıyor önemli olan bebeğimizin sağlığı Can'ım ok
Ay evetttt sat ne senin canim?Aaa aynı günmüşüz
cevabım çok geç oldu ama giremedim siteye kusura bakmayınOvulasyon testımı canım
amin inşallahVe tüm arkadasleum bebegin in kesesini giren kapl atışını duyan herkes Allah bizede nasip etsin ve kucagimiza almayı nasip etsin
Kizlar 7. Haftada kalp atışı icin gittim.Cok sukur sorun yok.1 ay sonra gel dedi cok uzun degilmi ya? Sizlerde nasil oldu kalp atisindan sonra nezamana randevu aldiniz??
Ay evetttt sat ne senin canim?
Cok zorher kesde belirti farklı oluyor, bende adet agrısı vardı sadece o kadar. bazılerinde bulantı oluyor bazılerı baş dönmesi, ama bunlar sende de olacak deye bir şey yok, sen tam farklı şey yaşaya bilirsin. senden hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
Yarın 8+1 oluyoruz inşAllah. Sabah randevumuz var. Bakalım ne diyecek doktorumuz. Güzel haberlerle dönerim inşAllah.
Bu arada 2. Aydan sonra yani kalp atışı duyulduktan sonra sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmanız gerekiyor. Sağlık ocağıda sizi takip edecek. Aşılarınızı yapacak, 5. Aydan sonra düzenli takibe alıp kalp atışı dinletecek vs.
Kaydınızı yaptırmayı unutmayın canlar.
Kizlar 7. Haftada kalp atışı icin gittim.Cok sukur sorun yok.1 ay sonra gel dedi cok uzun degilmi ya? Sizlerde nasil oldu kalp atisindan sonra nezamana randevu aldiniz??
Canım normalde benim ocak21di, ben gittiğimde 4 hafta 3 günlük gözüküyordu benim hesabıma göre yani regl baslangıcıma gore 4hafta 5günlük olmalıydı doktora sordumda ben olabiliyormuş bu durum bende çok üstünde durmadım. Hesabımı çıkan sonuçlara göre yapıyorum.
3-4. Ayda netleşiyor haftası tam olarak. İlk zamanlar gelişimleri bazen 2-3 gün geriden gelir, bazen önden gider. Ama doktorlar doğum için son adet tarihini kabul ederler.
Mesela 16 haftalık olursunuz ama bebeğin kolları uzundur 17 haftalık der doktorunuz. Başı daha miniktir 15+4 der. Sonraları bebeğin genel büyüklüğüne değil tek tek organ büyüklüpüne bakılacak. Onlarla kafanızı çok karıştırmayın
Ahh icim rahatladi ayni örnegi duydumBende sizin gibi 7. hafta da kalp atışını duydum, ve aynı şekilde doktorum beni de 1 ay sonra çağırdı :) sağlıklı bir gebelik olduğunu söylemişti.. Sanırım biraz fazla kafamıza takıyoruz :)
Sagol canim bilgiler icin2. Ayda kalp atışı duyulduktan sonra, son aya girene kadar doktorlar ayda bir kontrole çağırıyor canım. İster özel ister devlet hastanesi olsun böyledir. 8. Aydan sonrada daha sıklaşır kontroller bazen 15 gün bazen 10 gün de çağırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?