2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Anladim canim benim 25 ocak.Hesabima gore 7+3 oluyor doktorda aynisini soyledi.Hangi hastaneye gidiyosun sen?

Slm canlar bende bugun gittimde 5 hafta sonra gel dedi ben yok okadar bekleyemem 3 hafta sonra gelirim dedim tamm dedi:))

Evet once kese gozuktu 15 gun sonra kalp atisina gittim.1ay sonra gel dedi tahlil yapmadi hatta sordum gerek yok dedi:) Bazen diyorum cok evhamli olma kendi kendime eskiden bunlari bile hic yapmiyorlardi degilmi)
Can'ım idrar Demir kan guatır bayağa test var onu gittiğin Zaman sor bana 14 tane test yapıldı ve tiroit çıktı ilaç içiyorum mecburen kafaya takma ama ihmal etme ok

Önce çocuğu olan çok bilgili bende yaptırdım kaydımı yaa ben birşey sormak istiyorum benim doktor risk yok dedi ama 3 ay Seyahete çıkma dedi 3 aydan sonra çıkabilirmiyim dedim her hamile için seyahat %30 risklidir dedi memlekete gidecem kafam karışıyor bu muhabbete hiç seyahate çıkan oldu mu Nasıl geçti yolculuğunuz birde ben uçakla gidecem dememe rağmen beni strese soktu kafam cok karışık

Benim önceki hamileliğim kışa denk gelmişti, yaza kadarda doğum yapmıştım. Kızım kucağımda gezdim yani. Seyahat işini hiç sormadım ama çevremde çok var giden. Özel arabayla gidilince daha rahat olabilir. İstediğin zaman mola verirsin dinlenirsin. Ama arabayla uzun yol yorucu olur, devamlı aynı şekilde oturmak rahatsızlık verebilir. Uçakla da hava basıncından dolayı belki riskli demiştir. Benim yarın randevum var istersen kendi doktoruma sorarım senin için. Bakalım o ne diyecek.

Sağol Can'ım benim ablam 7 aylık hamile iken 5 saatlik yola çıkmıştı benim yol mesafem 8 saat arabayla ama uçakla bir saat şimdi biz 6 ay denedik sonra oldu bu 6 ayda iki defa doktora göründüm sorun varmı diye şimdi geç oldu çok istedim ondan mı beni panik ediyor anlamadım 10 gün önce randevum vardı dedim ki nisanda memlekete gidecem bu sefer 5 aylıkken git dedi bende dedim ki sorun mı var risk mi var hayır dedi zaten öyle olsa düşük ihtimalin ilaç veririz bende tereddütte kaldım allah korusun şimdi nisan 1 de ikili testim var 10 gün sonraya kontrol yazar nisanın 10 da soracam bakalım ne diyecek bide ben doğumu memlekete geçirecem iki defa seyahat etmiş olacam umarım sorun olmaz

Kızlar bu arada ben müzik dinletmeye başladım banada çok iyi geliyor acayip rahatlıyorum negatif düşünceleri atıyorum sizede tavsiye ederim

Kızlar günaydın, benim normalde her sabah bulantım oluyordu, bu sabah bulantım hiç olmadı, sanki hamile değilmişim gibi bebeğime bir şeymi oldu yoksa
Günaydın canım korma bazan bana oluyor aynı sey hissediyorum Allah'ın bir izni Birşey yoktur

Can'ım idrar Demir kan guatır bayağa test var onu gittiğin Zaman sor bana 14 tane test yapıldı ve tiroit çıktı ilaç içiyorum mecburen kafaya takma ama ihmal etme ok

evet canım bende yaptırdım test bende de mesela idrar yolları enfeksiyonu çıktı. hap kullanıyorum şimdi dikkate alalım arkadaşlar testi ne olur ne olmaz. kafamızı rahatlatalım.

Benim doktorum en güvenli yolculuk uçak yolculuğudu söyledi, tabii 5 saatı geçmemek üzere. Arabayla da gidebilirsin söyledi, tehlikeli bi durum yok dedi. Sadece arabayı 26. haftadan sonra kendin kullanma dedi, ve 26. haftadan arkada otur dedi. O kadar.

Teşekkürler Can'ım bende nisanda ikili teste gittiğimde soracam bakalım

Canım yeni yazabiliyorum şimdi girdim.
MedicalPark Göztepe canım ama değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu arayıştayım.
Ben suan icin devlete gidiyorum eve yurume mesafesinde.Aracsiz gidilecek kadar yakin mesafede özel olsa gidicem.Bikac ay sonrasina sakliyorum bende suan arastiriyorum hayirli doktorlarla karsilastirsin Rabbim

Tatlim gebelik testi yaptigi gün bana yapmis o testleri.Heyecandan bakmamisim bile beta hcg kısmı haric o an ona odaklanmistim dogal olarak:))
Şeker
Guatr
Hormon
Idrar
Hepatit vs... yapmis hepsi normal

Ben suan icin devlete gidiyorum eve yurume mesafesinde.Aracsiz gidilecek kadar yakin mesafede özel olsa gidicem.Bikac ay sonrasina sakliyorum bende suan arastiriyorum hayirli doktorlarla karsilastirsin Rabbim

Amin canım hepimizi inşallah. Sende İstanbulda mısın canım.. Ben çalışıyorum oyüzden devlete gitmek istemedim süreçleri daha uzun oluyor özelde daha çabuk işlemlerim hallolur diye açıkcası genelde kontrollerimede cumartesi günleri gidiyorum daha çok yarıyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…