Anladim canim benim 25 ocak.Hesabima gore 7+3 oluyor doktorda aynisini soyledi.Hangi hastaneye gidiyosun sen?Canım normalde benim ocak21di, ben gittiğimde 4 hafta 3 günlük gözüküyordu benim hesabıma göre yani regl baslangıcıma gore 4hafta 5günlük olmalıydı doktora sordumda ben olabiliyormuş bu durum bende çok üstünde durmadım. Hesabımı çıkan sonuçlara göre yapıyorum.
Hahhaa ben 4 haftaya uzun diyodum 5 haftada varmis diyen demekkiSlm canlar bende bugun gittimde 5 hafta sonra gel dedi ben yok okadar bekleyemem 3 hafta sonra gelirim dedim tamm dedi:))
Can'ım idrar Demir kan guatır bayağa test var onu gittiğin Zaman sor bana 14 tane test yapıldı ve tiroit çıktı ilaç içiyorum mecburen kafaya takma ama ihmal etme okEvet once kese gozuktu 15 gun sonra kalp atisina gittim.1ay sonra gel dedi tahlil yapmadi hatta sordum gerek yok dedi:) Bazen diyorum cok evhamli olma kendi kendime eskiden bunlari bile hic yapmiyorlardi degilmi)
Önce çocuğu olan çok bilgili bende yaptırdım kaydımı yaa ben birşey sormak istiyorum benim doktor risk yok dedi ama 3 ay Seyahete çıkma dedi 3 aydan sonra çıkabilirmiyim dedim her hamile için seyahat %30 risklidir dedi memlekete gidecem kafam karışıyor bu muhabbete hiç seyahate çıkan oldu mu Nasıl geçti yolculuğunuz birde ben uçakla gidecem dememe rağmen beni strese soktu kafam cok karışıkYarın 8+1 oluyoruz inşAllah. Sabah randevumuz var. Bakalım ne diyecek doktorumuz. Güzel haberlerle dönerim inşAllah.
Bu arada 2. Aydan sonra yani kalp atışı duyulduktan sonra sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmanız gerekiyor. Sağlık ocağıda sizi takip edecek. Aşılarınızı yapacak, 5. Aydan sonra düzenli takibe alıp kalp atışı dinletecek vs.
Kaydınızı yaptırmayı unutmayın canlar.
Önce çocuğu olan çok bilgili bende yaptırdım kaydımı yaa ben birşey sormak istiyorum benim doktor risk yok dedi ama 3 ay Seyahete çıkma dedi 3 aydan sonra çıkabilirmiyim dedim her hamile için seyahat %30 risklidir dedi memlekete gidecem kafam karışıyor bu muhabbete hiç seyahate çıkan oldu mu Nasıl geçti yolculuğunuz birde ben uçakla gidecem dememe rağmen beni strese soktu kafam cok karışık
Sağol Can'ım benim ablam 7 aylık hamile iken 5 saatlik yola çıkmıştı benim yol mesafem 8 saat arabayla ama uçakla bir saat şimdi biz 6 ay denedik sonra oldu bu 6 ayda iki defa doktora göründüm sorun varmı diye şimdi geç oldu çok istedim ondan mı beni panik ediyor anlamadım 10 gün önce randevum vardı dedim ki nisanda memlekete gidecem bu sefer 5 aylıkken git dedi bende dedim ki sorun mı var risk mi var hayır dedi zaten öyle olsa düşük ihtimalin ilaç veririz bende tereddütte kaldım allah korusun şimdi nisan 1 de ikili testim var 10 gün sonraya kontrol yazar nisanın 10 da soracam bakalım ne diyecek bide ben doğumu memlekete geçirecem iki defa seyahat etmiş olacam umarım sorun olmazBenim önceki hamileliğim kışa denk gelmişti, yaza kadarda doğum yapmıştım. Kızım kucağımda gezdim yani. Seyahat işini hiç sormadım ama çevremde çok var giden. Özel arabayla gidilince daha rahat olabilir. İstediğin zaman mola verirsin dinlenirsin. Ama arabayla uzun yol yorucu olur, devamlı aynı şekilde oturmak rahatsızlık verebilir. Uçakla da hava basıncından dolayı belki riskli demiştir. Benim yarın randevum var istersen kendi doktoruma sorarım senin için. Bakalım o ne diyecek.
Günaydın canım korma bazan bana oluyor aynı sey hissediyorum Allah'ın bir izni Birşey yokturKızlar günaydın, benim normalde her sabah bulantım oluyordu, bu sabah bulantım hiç olmadı, sanki hamile değilmişim gibibebeğime bir şeymi oldu yoksa
Anladim canim benim 25 ocak.Hesabima gore 7+3 oluyor doktorda aynisini soyledi.Hangi hastaneye gidiyosun sen?
Kizlar 7. Haftada kalp atışı icin gittim.Cok sukur sorun yok.1 ay sonra gel dedi cok uzun degilmi ya? Sizlerde nasil oldu kalp atisindan sonra nezamana randevu aldiniz??
canım banada bir ay sonra gel dedi. kan testi verdimm sonuçlara baktık bi sorun yok çok şükür.
Evimin yakininda devlet hastanesi var oraya gittim.Acaba devlet oldugu icin mi boyle ozel olsa daha cok mu cagirirdiSorulari aklima geldi
Can'ım idrar Demir kan guatır bayağa test var onu gittiğin Zaman sor bana 14 tane test yapıldı ve tiroit çıktı ilaç içiyorum mecburen kafaya takma ama ihmal etme ok
Benim doktorum en güvenli yolculuk uçak yolculuğudu söyledi, tabii 5 saatı geçmemek üzere. Arabayla da gidebilirsin söyledi, tehlikeli bi durum yok dedi. Sadece arabayı 26. haftadan sonra kendin kullanma dedi, ve 26. haftadan arkada otur dedi. O kadar.Sağol Can'ım benim ablam 7 aylık hamile iken 5 saatlik yola çıkmıştı benim yol mesafem 8 saat arabayla ama uçakla bir saat şimdi biz 6 ay denedik sonra oldu bu 6 ayda iki defa doktora göründüm sorun varmı diye şimdi geç oldu çok istedim ondan mı beni panik ediyor anlamadım 10 gün önce randevum vardı dedim ki nisanda memlekete gidecem bu sefer 5 aylıkken git dedi bende dedim ki sorun mı var risk mi var hayır dedi zaten öyle olsa düşük ihtimalin ilaç veririz bende tereddütte kaldım allah korusun şimdi nisan 1 de ikili testim var 10 gün sonraya kontrol yazar nisanın 10 da soracam bakalım ne diyecek bide ben doğumu memlekete geçirecem iki defa seyahat etmiş olacam umarım sorun olmaz
Teşekkürler Can'ım bende nisanda ikili teste gittiğimde soracam bakalımBenim doktorum en güvenli yolculuk uçak yolculuğudu söyledi, tabii 5 saatı geçmemek üzere. Arabayla da gidebilirsin söyledi, tehlikeli bi durum yok dedi. Sadece arabayı 26. haftadan sonra kendin kullanma dedi, ve 26. haftadan arkada otur dedi. O kadar.
Prosüdür aynı demekki her yerde :)bende özele gidiyorum canım :)
Ben suan icin devlete gidiyorum eve yurume mesafesinde.Aracsiz gidilecek kadar yakin mesafede özel olsa gidicem.Bikac ay sonrasina sakliyorum bende suan arastiriyorum hayirli doktorlarla karsilastirsin RabbimCanım yeni yazabiliyorum şimdi girdim.
MedicalPark Göztepe canım ama değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu arayıştayım.
Tatlim gebelik testi yaptigi gün bana yapmis o testleri.Heyecandan bakmamisim bile beta hcg kısmı haricCan'ım idrar Demir kan guatır bayağa test var onu gittiğin Zaman sor bana 14 tane test yapıldı ve tiroit çıktı ilaç içiyorum mecburen kafaya takma ama ihmal etme ok
Ben suan icin devlete gidiyorum eve yurume mesafesinde.Aracsiz gidilecek kadar yakin mesafede özel olsa gidicem.Bikac ay sonrasina sakliyorum bende suan arastiriyorum hayirli doktorlarla karsilastirsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?