2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kızlar merhaba, ikili test randevunuz hangi haftanıza denk geliyo? ben 12 +1 için randevu aldım

11 hafta ile 13. Hafta arasında yapılıyor ikili test. Doktorum bana 11+4 le 12+2 olan haftada bir güne al randevunu dedi. Bizim öyle denk geliyor.

Randevumuzdan geldik. Tam 8+0 çıktı. Kalp atışlarınıda dinledik. 1 ay sonrasında ikili test için çağırdı. Folik asit bitince, decavit vitamine başlarsın dedi. Çok şükür herşey yolunda.

Rabbim hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin.

İnşallah böyle devam etsin herzaman canım, Maşallah

Kadıköy acıbadem hastanesi
Doktor Harika Bodur
Daha önce de bu doktora gidiyordum. Mükemmel bir doktor.

Benim özel sağlık sigortam var, seninde öyle mi? Eğer öyleyse muayne ücreti nekadar ödüyorsun canım ve özel sağlık sigortandan nekadar düşüyor? Ben allıanz sigortalıyım. Doğum ücretleri hakkında bilgin var mı?
Ay çok soru sordum.

Tatlim gebelik testi yaptigi gün bana yapmis o testleri.Heyecandan bakmamisim bile beta hcg kısmı haric o an ona odaklanmistim dogal olarak:))
Şeker
Guatr
Hormon
Idrar
Hepatit vs... yapmis hepsi normal
Çok şükür hiçbirimizin gebelik süresince sorunumuz olmaz inşallah

Ben hep folikasit içiyorum hemde decavit ben anlamadım folikasiti bıraktırıp decavite mi başlatacak

Ben hep folikasit içiyorum hemde decavit ben anlamadım folikasiti bıraktırıp decavite mi başlatacak

Folik asit 12. Haftaya kadar içiliyor. Sonrasında decavitr başlanıyor. Biz daha önce öyle yaptık. Bu defada yine folik asitin bitince decavite başla dedi.

12 haftaya denk geliyor benim ki nisan 1 de sen ne zamana gidiyorsun cinsiyette bakacak doktorum inşallah görünür hepimizin ki

Benim 12+2 de ikili testim vardı. Doktorumuz %80 kız demişti. 15. Haftada tekrar gitmiştim kesin kız demişti. Genelde ikili testte bir tahminde bulunyorlar. Tabi minikler inat edip poposunu dönüp yatmazsa

Daha bana 2li testle ilgili bisi demedi baska kan flnda istemedi biraz rahat doktorum :))bide vitamin kullaniyorum ogrendigimden beri uykudan gozumu acamiyorum saat 9da uyuyorum mal gibi oglumda hic kullanmamistim dedim dun icmeyim eski halime dondum uykum gelmedi arkasini okudum gercektende uyku bozuklulugu sinir yan etkileri icmicem artik

Kizlar merhaba, bu ikili testi bnm doktorum 16. Haftada yapacagim dedi cok gec olmuyor mu ya?

Benim 12+2 de ikili testim vardı. Doktorumuz %80 kız demişti. 15. Haftada tekrar gitmiştim kesin kız demişti. Genelde ikili testte bir tahminde bulunyorlar. Tabi minikler inat edip poposunu dönüp yatmazsa
Ense kalınlığından anlıyorlar aslında doktorlar benimde ablama 2,5 aylıkken erkek demişti doktoru ve erkek te oldu kız geç gösterirmiş senin ki erken göstermiş bakalım heyecan var bende de hem cinsiyet hemde test inşallah iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…