Kızlar merhaba, ikili test randevunuz hangi haftanıza denk geliyo? ben 12 +1 için randevu aldım
Canım yeni yazabiliyorum şimdi girdim.
MedicalPark Göztepe canım ama değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu arayıştayım.
bende özele gidiyorum canım :)
Bende özele gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum. Özel sigortanız mı var, sigortadan mı yararlanıyorsunuz ? Doktorumu tavsiye edebilirim.
Randevumuzdan geldik. Tam 8+0 çıktı. Kalp atışlarınıda dinledik. 1 ay sonrasında ikili test için çağırdı. Folik asit bitince, decavit vitamine başlarsın dedi. Çok şükür herşey yolunda.
Rabbim hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin.
Tabi olur çok memnunsan tavsiyene uyarım canım :) Zorlanıyorum bu konuda..
Kadıköy acıbadem hastanesi
Doktor Harika Bodur
Daha önce de bu doktora gidiyordum. Mükemmel bir doktor.
Çok şükür hiçbirimizin gebelik süresince sorunumuz olmaz inşallahTatlim gebelik testi yaptigi gün bana yapmis o testleri.Heyecandan bakmamisim bile beta hcg kısmı harico an ona odaklanmistim dogal olarak:))
Şeker
Guatr
Hormon
Idrar
Hepatit vs... yapmis hepsi normal
12 haftaya denk geliyor benim ki nisan 1 de sen ne zamana gidiyorsun cinsiyette bakacak doktorum inşallah görünür hepimizin kiKızlar merhaba, ikili test randevunuz hangi haftanıza denk geliyo? ben 12 +1 için randevu aldım
Ben hep folikasit içiyorum hemde decavit ben anlamadım folikasiti bıraktırıp decavite mi başlatacakRandevumuzdan geldik. Tam 8+0 çıktı. Kalp atışlarınıda dinledik. 1 ay sonrasında ikili test için çağırdı. Folik asit bitince, decavit vitamine başlarsın dedi. Çok şükür herşey yolunda.
Rabbim hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin.
Bende özele gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum. Özel sigortanız mı var, sigortadan mı yararlanıyorsunuz ? Doktorumu tavsiye edebilirim.
inşAllah 31 Mart'ta randevum. tam 12+1 oluyoruz.12 haftaya denk geliyor benim ki nisan 1 de sen ne zamana gidiyorsun cinsiyette bakacak doktorum inşallah görünür hepimizin ki
Ben hep folikasit içiyorum hemde decavit ben anlamadım folikasiti bıraktırıp decavite mi başlatacak
12 haftaya denk geliyor benim ki nisan 1 de sen ne zamana gidiyorsun cinsiyette bakacak doktorum inşallah görünür hepimizin ki
Benim 12+2 de ikili testim vardı. Doktorumuz %80 kız demişti. 15. Haftada tekrar gitmiştim kesin kız demişti. Genelde ikili testte bir tahminde bulunyorlar. Tabi minikler inat edip poposunu dönüp yatmazsa
Aynen ama ben 3 hafta sonra gelirim dedim:)Hahhaa ben 4 haftaya uzun diyodum 5 haftada varmis diyen demekki
Ense kalınlığından anlıyorlar aslında doktorlar benimde ablama 2,5 aylıkken erkek demişti doktoru ve erkek te oldu kız geç gösterirmiş senin ki erken göstermiş bakalım heyecan var bende de hem cinsiyet hemde test inşallah iyi çıkarBenim 12+2 de ikili testim vardı. Doktorumuz %80 kız demişti. 15. Haftada tekrar gitmiştim kesin kız demişti. Genelde ikili testte bir tahminde bulunyorlar. Tabi minikler inat edip poposunu dönüp yatmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?