2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Herkes cinsiyet tahmini yapsın bakalım benim hissim erkek belirtilerde uyuyor erkeğe hiç mide bulantısı yaşamadım ellerim sürekli kuruyor ayaklarım da üşüyor Çin takvimine görede erkek bakalım tutuyor mu sizlerde belirti hissiniz nedir

kızlar meraba. ben aranıza yeni katıldım ama hala bebeğimin kalp atışını duyamadım benim gibi geç duyan varmı. son adetim 21 ocak ama geç döllenme olduğu için gelişimi geri.
lütfen bana moral verin.

Hayırlı olsun ben geç duymadım ama geç duyan arkadaşlar oldu moralini bozma hayırlısıyla duyarsın inşallah

Selam kızlar nasılsınız. Bugün bende erkek hissediyorum hayırlısı olsun bakalım çok giremiyorum annelere Mersin geldim hasret gidermece :)

Benim çin takvimim erkek çıktı, belirtilerim erkek çıktı, hep tatlı yedim, karnım erkek gibiydi ama kızım oldu Yine kız hissediyorum. Bakalım ne olacak

Kızlar ben de erkek hisediyorum nedense, inşallah hayırlısı

Kızlar, son zamanlar, yatanda ve oturduğumda kalkmak istediğim zaman çok pis belim tutuluyor gibi oluyo. sizde de oluyor mu?

Benim çin takvimim erkek çıktı, belirtilerim erkek çıktı, hep tatlı yedim, karnım erkek gibiydi ama kızım oldu Yine kız hissediyorum. Bakalım ne olacak
Bende çok tatlı yiyorum bakalım kızda olsa erkekte olsa farketmez sağlıklı olsun hepimizin çocuğu ama insan merak etmeden alı koyamıyor kendini

C

Ya bişey soracağım ama valla gülmeyin bana bu mesajlarınızın altında çıkan hamileliğinizin Kaçıncı hafta da olduğunu falan nasıl yapıyorsunuz ben Bilmiyorum da

Ya bişey soracağım ama valla gülmeyin bana bu mesajlarınızın altında çıkan hamileliğinizin Kaçıncı hafta da olduğunu falan nasıl yapıyorsunuz ben Bilmiyorum da
Bizim mesajin altinda cikan takvime tikla, hamilelik takvimini imza alanina eklemek'e tikla,

Kızlar bir haftadır sabah bulantılarım arttı. Ne yesem midemde asite dönüşüyor sanki. Bu konuda yardımcı olabilir
Canim ben 7.haftada duydum. Sakın moralini bozma bizi de doktor korkutmuştu. Allah'a şükür bir hafta sonra duyduk.

Olmuyor ya başka şeyler çıkıyo

Canım oraya da yazıyorum gg.aa.yyyy. Olarak yaz diyo yazıyorum gerekli formatla uyuşan bir değer yazın diyo bu sefer cahil miyim neyim Yapamıyorum resmen

mrb canı bnimde aynı senın gibi geç döllenme dedı normalde 7 haftalıkken gitmiştim ama 5 haftalık kesemiz dedi doktor bi sorun yok yani inşallah kalp atıslarınıda duyarsın ben geçen hafta duydum.

Canım Profilden kişisel bilgilere gir ordanda hamilelik takvimi yazan yere tahmini doğum tarihini yaz aralarına -(tire) koyarak yazman lazım. Sonrasnda otomotik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…