16 haftada 4 lü test oluyor sanırım 11 ile 14 te ikili testi yapıyorlar benim bildiğim yanlış bilgilendirmeyimKizlar merhaba, bu ikili testi bnm doktorum 16. Haftada yapacagim dedi cok gec olmuyor mu ya?
Hayırlı olsun ben geç duymadım ama geç duyan arkadaşlar oldu moralini bozma hayırlısıyla duyarsın inşallahkızlar meraba. ben aranıza yeni katıldım ama hala bebeğimin kalp atışını duyamadım benim gibi geç duyan varmı. son adetim 21 ocak ama geç döllenme olduğu için gelişimi geri.
lütfen bana moral verin.
Herkes cinsiyet tahmini yapsın bakalım benim hissim erkek belirtilerde uyuyor erkeğe hiç mide bulantısı yaşamadım ellerim sürekli kuruyor ayaklarım da üşüyor Çin takvimine görede erkek bakalım tutuyor mu sizlerde belirti hissiniz nedir
Bende çok tatlı yiyorum bakalım kızda olsa erkekte olsa farketmez sağlıklı olsun hepimizin çocuğu ama insan merak etmeden alı koyamıyor kendiniBenim çin takvimim erkek çıktı, belirtilerim erkek çıktı, hep tatlı yedim, karnım erkek gibiydi ama kızım oldu Yine kız hissediyorum. Bakalım ne olacak
Hayır yoruyorsan kendini dinlendiğin Zaman ağrıyor olabilirKızlar, son zamanlar, yatanda ve oturduğumda kalkmak istediğim zaman çok pis belim tutuluyor gibi oluyo. sizde de oluyor mu?
Selam kızlar nasılsınız. Bugün bende erkek hissediyorum hayırlısı olsun bakalım çok giremiyorum annelere Mersin geldim hasret gidermece :)[/QUOTE
Geçen yazdım okumadın sanırım kaç saatlikti yolculuğun Nasıl geçti arabayla mı gittin bende gidecem memlekete sormak istedim
Bizim mesajin altinda cikan takvime tikla, hamilelik takvimini imza alanina eklemek'e tikla,Ya bişey soracağım ama valla gülmeyin bana bu mesajlarınızın altında çıkan hamileliğinizin Kaçıncı hafta da olduğunu falan nasıl yapıyorsunuz ben Bilmiyorum da
Canim ben 7.haftada duydum. Sakın moralini bozma bizi de doktor korkutmuştu. Allah'a şükür bir hafta sonra duyduk.kızlar meraba. ben aranıza yeni katıldım ama hala bebeğimin kalp atışını duyamadım benim gibi geç duyan varmı. son adetim 21 ocak ama geç döllenme olduğu için gelişimi geri.
lütfen bana moral verin.
Canim ben kişisel bilgilerimizin yazdığı bölümde hamilelik takvimi vardı ordan ekledim.Olmuyor ya başka şeyler çıkıyo
kızlar meraba. ben aranıza yeni katıldım ama hala bebeğimin kalp atışını duyamadım benim gibi geç duyan varmı. son adetim 21 ocak ama geç döllenme olduğu için gelişimi geri.
lütfen bana moral verin.
Olmuyor ya başka şeyler çıkıyo
Ya bişey soracağım ama valla gülmeyin bana bu mesajlarınızın altında çıkan hamileliğinizin Kaçıncı hafta da olduğunu falan nasıl yapıyorsunuz ben Bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?