2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Görünüyor mu ben göremiyorum da

Şans düşük olur diyorlar ama olmaz diyede birşey yok..
Facebokda bır grupta okadar cok kişi varki adet bıttıgı gun gebe kaldım dıyolar. Ben aylardır hep yumurtlama gunlerını takıp ederek denedım ama gebelık olmadı. Acaba ben erkenmi yumurtluyorum dedım.

Facebokda bır grupta okadar cok kişi varki adet bıttıgı gun gebe kaldım dıyolar. Ben aylardır hep yumurtlama gunlerını takıp ederek denedım ama gebelık olmadı. Acaba ben erkenmi yumurtluyorum dedım.

Yumurtlama dönemleri herkeste farklıdır ama genelde sende okumuşsundur 14-16. günler denir. Ben hiç kullanmadım ama duydum ovulasyon testleri varmış onlarda belli oluyormuş istersen deneyebilirsin.

eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn(((( yaşadınız mı böyle bırsey?

kızlar ben geldim :) çok fazla giremiyorum nete Bebeğimin kalbi atıyor İğneye hala devam ediyorum.. Doktor alışsan iyi olur gebelik boyunca kullanacaksın dedi. Yalnız benim bebiş karnımdan ultrason aleti ile bakılınca görünmüyor. Alttan bakınca görünüyor anca?! Çok tuhaf değil mi? Böyle birşey yaşayan oldu mu daha önce?

Evet istanbuldayim calismadigim icin sorun olmuyor bana.Haklisin sende

eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn(((( yaşadınız mı böyle bırsey?
Canim gebelik oncesi 2 ay bendede lökosit bol cikardi gecsede artik dogru duzgun cocuk calismasi yapsak diye cok yanmam vardi bide.ilaclar fayda etmedi tekrarliyodu ilac bitiminden bikacgun sonra.Bol su icmeye basladim o yanma hissini duymayacak kdr idrara cciktim o ara hamile kalabildim cok sukur Allaha

kızlar bende mide bulantıları hala devam ediyor. 3 defa falan oluyor. bugün doktorda idim.kalp atışlarını görüyorum çok şükür :) kap atış sesi için doktor bence gerek yok fazla radyasyon yer zaten kalp atışları görünüyor dedi.aklınızda bulunsun sağlıklı değilmiş 1den fazla zırt pırt yaptırmayın dinleme işini :)

Bilgim yok Can'ım doktora sorsaydınız

Iyiyim bende sukur bi sıkıntim yoksadece canim karpuz istiyo inanilmaz derecede oda olsun okadar bugun esime dedim bakalim bakalim alacakmi:))
Tatlım afiyet olsun benim gibi herşeye aş Eren olabilir evde var cok şükür ama olmamayabilir yiyecek bence paylaşmayalım başkalarını bilmem ama ben internete tv de gördüğüm şeyi aş eriyorum öpüyorum iyi geceler

Zaten doktorum kısa tutuyor, insan uzun uzun dinlemek istiyor ama :)

Emin değilim canım ama karın deri yapısıyla alakalı birşey olabilir diye düşünüorum. Bence önemsencek birşey değildir.

selam kızlar nasılsınız?bebeğinin hareketlerini hisseden var mı aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…