Arkadaslar adet bıttıgı gun ilişkşyle gebe kalınırmı.
Facebokda bır grupta okadar cok kişi varki adet bıttıgı gun gebe kaldım dıyolar. Ben aylardır hep yumurtlama gunlerını takıp ederek denedım ama gebelık olmadı. Acaba ben erkenmi yumurtluyorum dedım.Şans düşük olur diyorlar ama olmaz diyede birşey yok..
Facebokda bır grupta okadar cok kişi varki adet bıttıgı gun gebe kaldım dıyolar. Ben aylardır hep yumurtlama gunlerını takıp ederek denedım ama gebelık olmadı. Acaba ben erkenmi yumurtluyorum dedım.
Tunaydin kizlar nasilsiniz?
Iyiyim bende sukur bi sıkıntim yokİş güç benden iyim :) sen nasılsın canım?
Iyiyim bende sukur bi sıkıntim yoksadece canim karpuz istiyo inanilmaz derecede oda olsun okadar bugun esime dedim bakalim bakalim alacakmi:))
Evet istanbuldayim calismadigim icin sorun olmuyor bana.Haklisin sendeAmin canım hepimizi inşallah. Sende İstanbulda mısın canım.. Ben çalışıyorum oyüzden devlete gitmek istemedim süreçleri daha uzun oluyor özelde daha çabuk işlemlerim hallolur diye açıkcası genelde kontrollerimede cumartesi günleri gidiyorum daha çok yarıyor bana.
Canim gebelik oncesi 2 ay bendede lökosit bol cikardi gecsede artik dogru duzgun cocuk calismasi yapsak diye cok yanmam vardi bide.ilaclar fayda etmedi tekrarliyodu ilac bitiminden bikacgun sonra.Bol su icmeye basladim o yanma hissini duymayacak kdr idrara cciktim o ara hamile kalabildim cok sukur Allahaeşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn(((( yaşadınız mı böyle bırsey?
Bilgim yok Can'ım doktora sorsaydınızeşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn(((( yaşadınız mı böyle bırsey?
Tatlım afiyet olsun benim gibi herşeye aş Eren olabilir evde var cok şükür ama olmamayabilir yiyecek bence paylaşmayalım başkalarını bilmem ama ben internete tv de gördüğüm şeyi aş eriyorum öpüyorum iyi gecelerIyiyim bende sukur bi sıkıntim yoksadece canim karpuz istiyo inanilmaz derecede oda olsun okadar bugun esime dedim bakalim bakalim alacakmi:))
kızlar bende mide bulantıları hala devam ediyor. 3 defa falan oluyor. bugün doktorda idim.kalp atışlarını görüyorum çok şükür :) kap atış sesi için doktor bence gerek yok fazla radyasyon yer zaten kalp atışları görünüyor dedi.aklınızda bulunsun sağlıklı değilmiş 1den fazla zırt pırt yaptırmayın dinleme işini :)
kızlar ben geldim :) çok fazla giremiyorum neteBebeğimin kalbi atıyor İğneye hala devam ediyorum.. Doktor alışsan iyi olur gebelik boyunca kullanacaksın dedi. Yalnız benim bebiş karnımdan ultrason aleti ile bakılınca görünmüyor. Alttan bakınca görünüyor anca?! Çok tuhaf değil mi? Böyle birşey yaşayan oldu mu daha önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?