2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kızlar napıyorsunuz? nasıl gidiyor? çok sessiziz bu aralar

Selam kızlar. Bende bulantıdan mahvolmuş durumdayım. Doktorum rennie duo yazdı onu kullanıyorum ama çok da etkili değil. Bi de gebelik reflüsü çıktı o da bulantı yapıyomuş

bulantı büyük sorun gerçekten günde 3 defa en az. koku zaten berbat birşey. ama buna da çok şükür.

internette 10.haftadan itibaren bazı anne adaylarının hissedebileceğini okudum sizede sormak istedim.

Ben harekletlerini hissetmiyorum tabiki ama göbeğim kaşınıyor 3 gündür ve ara ara karıncalanma hissediyorum göbeğimin bazı bölgelerinde hissettirip geçio

Kızlar benim bu haftadan hafif baş ağrılarım başladı.. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar benim bu haftadan hafif baş ağrılarım başladı.. Sizde durumlar nasıl?

Benim sabah bulantılarım ve uyku halim vardı, bu hafta hafifledi benim belirtilerim..
Başağrım benim olmadı hiç, sabahları kahve içiyorum belkide o geçiyor önüne bilmiyorum..
Ama 2-3 gündür göbeğim kaşınıyor, ve ara ara karıncalanma hissediyorum karnımın bazı bölgelerinde..

Benim bi de migrenim var bu regl günüm hafif hafif ağrılar başlıyor

Karın kaşıntısında kesinlikle direk karna temas olmadan kaşıyın diye duymuştum arkadaştan iz yapıyor demişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Bu arada bugün şöyle birşey duydum su içilmediği takdirde tabi yeterli su olmadığında erken doğum riski oluyormuş suyu hiçbir zaman eksik etmeyelim hamilelik döneminde arkadaşlar

Karın kaşıntısında kesinlikle direk karna temas olmadan kaşıyın diye duymuştum arkadaştan iz yapıyor demişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Öyle mi canım hafifçe kaşıyorum zaten ama çok tatlı kaşınıyor bazen kendimi kaptırmayayım ozman, teşekkür ederim

Arkadaşlar benim arada karnıma (kasıklarıma) bir ağrı giriyor, batma hissi gibi.. Sizlerde oluyor mu? Normaldir diye düşünüyorum ama yine de sormadan edemedim :)

Benim de kasiklarima arada agri giriyor batma seklinde.bugun bir de 5 kiloluk bisey kaldirmak zorunda kaldim agrim artti ama cok sukur gecti gibi.unutup bazen dikkatsiz davraniyorum cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…