çok erken değil mi?selam kızlar nasılsınız?bebeğinin hareketlerini hisseden var mı aranızda??
internette 10.haftadan itibaren bazı anne adaylarının hissedebileceğini okudum sizede sormak istedim.çok erken değil mi?
Ben daha hissetmiyorumselam kızlar nasılsınız?bebeğinin hareketlerini hisseden var mı aranızda??
Haftaya mı gidiyorsun Can'ım kontoleKızlar napıyorsunuz? nasıl gidiyor? çok sessiziz bu aralar
inşAllah 31 Mart'ta randevumHaftaya mı gidiyorsun Can'ım kontole
internette 10.haftadan itibaren bazı anne adaylarının hissedebileceğini okudum sizede sormak istedim.
Kızlar napıyorsunuz? nasıl gidiyor? çok sessiziz bu aralar
Kızlar benim bu haftadan hafif baş ağrılarım başladı.. Sizde durumlar nasıl?
inşAllah 31 Mart'ta randevum
O zor canım zararlı olmasa kahve iç diyeceğim ama öneremem ben yapsamda başkasına :)Benim bi de migrenim varbu regl günüm hafif hafif ağrılar başlıyor
Karın kaşıntısında kesinlikle direk karna temas olmadan kaşıyın diye duymuştum arkadaştan iz yapıyor demişti sanırım yanlış hatırlamıyorsamBenim sabah bulantılarım ve uyku halim vardı, bu hafta hafifledi benim belirtilerim..
Başağrım benim olmadı hiç, sabahları kahve içiyorum belkide o geçiyor önüne bilmiyorum..
Ama 2-3 gündür göbeğim kaşınıyor,ve ara ara karıncalanma hissediyorum karnımın bazı bölgelerinde..
Öyle mi canım hafifçe kaşıyorum zaten ama çok tatlı kaşınıyor bazen kendimi kaptırmayayım ozman, teşekkür ederimKarın kaşıntısında kesinlikle direk karna temas olmadan kaşıyın diye duymuştum arkadaştan iz yapıyor demişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?