- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Allah kolaylık versin Can'ım kızın kaç yaşında bu ikinci olacak seni hayırlısıylaBenimde arada kasık ağrım oluyor, birde göğüslerim sızlıyor. Onun haricinde iyiyiz şükür. Kızım 10 kilo, eşim evde oldukça onunla ilgilensede, eşim işteyken kızımı kucağıma almak zorund kalıyorum. Gün içinde almasamda, uyuyo beşiğe koy, uyandı beşikten al. Doktorum dikkat etmemi söyledi ama ne kadar dikkat etsemde bazen mecbur kalıyorum. Rabbim korusun.
Slm bende ayin 4 ne aldım randevumu benimde sanırım 12. Haftama denk geliyo sen özeldemi yaptırıcan ikili testini?Kızlar merhaba, ikili test randevunuz hangi haftanıza denk geliyo? ben 12 +1 için randevu aldım
Slm cnm, ben devlette yaptıracağım. Benim oturduğum yerde en iyi doktor devletteki, özeldeki doktorlardan daha tecrübeli, daha bilgili. Soru sorsan da sormasan da çok iyi bilgilendiriyor seni.Slm bende ayin 4 ne aldım randevumu benimde sanırım 12. Haftama denk geliyo sen özeldemi yaptırıcan ikili testini?
Slm canım eğer özel gidiyosan gittiğinde bakabilir ama devlet çok daha onceden randevu veriyor bide o gun aç tok fark etmezmiş Dr bana öyle soyledi hakkımızda hayırlısı olsun...balammm canım bende 6sında gitcem kontrole 12. haftaya denk geliyo.acaba doktor yapar mı ikili test bir şey söylemedi bana.aç yada tok gitmek fark eder mi?
Slm canım bende devlet hastanesine gidiyorum k.s.s.e.a.hastanesine gidiyorum orada iyi bi hastane araştırma olduğu için ordaki cihazlarda gayet iyi o gün nasıl ilgilenirler bilmiyorum çünki devlet hastanesi biraz şans işi ama hiç sorun değil yeterki bi problem olmasın da suratsiz olsalarda bi önemi yok:)) ve daha sonraki aşamalarda 3lu yada 4lu test varmış ben onları yaptirmiycam bunuda detaylı ultrason olduğu için bikereye masus yaptıriyim dedim inşallah hepimiz temiz sonuçlar alırız .Slm cnm, ben devlette yaptıracağım. Benim oturduğum yerde en iyi doktor devletteki, özeldeki doktorlardan daha tecrübeli, daha bilgili. Soru sorsan da sormasan da çok iyi bilgilendiriyor seni.
Bizim devlet hastanesİ geçen sene yeni binaya taşındı,cihazlar falan hepsi yeni.
özele gidiyorum canım herhalde bakar doktor hayırlısı olsun hepimiz için bakalım ne olacakSlm canım eğer özel gidiyosan gittiğinde bakabilir ama devlet çok daha onceden randevu veriyor bide o gun aç tok fark etmezmiş Dr bana öyle soyledi hakkımızda hayırlısı olsun...
Aç tok farketmiyorbalammm canım bende 6sında gitcem kontrole 12. haftaya denk geliyo.acaba doktor yapar mı ikili test bir şey söylemedi bana.aç yada tok gitmek fark eder mi?
Kızım 22 aylık. Kardeşi doğana kadar 2,5 yaşına gelmiş olacak inşAllah. İdeal bir yaş aralığı diye düşünüyorum. Bakalım neler yaşayacağız.Allah kolaylık versin Can'ım kızın kaç yaşında bu ikinci olacak seni hayırlısıyla
balammm canım bende 6sında gitcem kontrole 12. haftaya denk geliyo.acaba doktor yapar mı ikili test bir şey söylemedi bana.aç yada tok gitmek fark eder mi?
B BirAnneBirEvlat canım çok teşekkür ederim bilgiler için inşallah güzel sonuçlar alırız o kötü cümleleri duymayız.
benim duyduğum free hcg değeri 50den düşükse kız 50den yüksekse erkek oluyomuş genelde ki sendede öyle çıkmış :)
bakalım canım benim randevum 6 nisanda.inşallah güzel sonuçları bildiririm buradaBenim hamile olduğun dönemde 50 den düşükse erkek deniyordu. Ona göre benimki yanlıştı. Bakalım bu defa nasıl çıkacak. Gidipte öğrenenler sırayla yazsın. Hangisi doğru tesbit edelim
bakalım canım benim randevum 6 nisanda.inşallah güzel sonuçları bildiririm burada
Bencede biraz zorlanırsın ama ikisi bir arada büyüyüp gidiyorKızım 22 aylık. Kardeşi doğana kadar 2,5 yaşına gelmiş olacak inşAllah. İdeal bir yaş aralığı diye düşünüyorum. Bakalım neler yaşayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?