2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

tugder canım ben daha 10.haftadayım ama benim tam tersi sabahları ve akşamları burnumda tıkanıklık oluyo
Tıkanıklık bende de oluyordu sabahları ama şuanda burnum hiç durmuyor sürekli akıyor telefonumda Huggıes programını indirmiştim ordanda 12 hafta mendili eksik etmeyin diyor sürekli bu hafta akıntı olurmuş

Arkadaşlar 12 haftada sürekli burun akıntısı olurmuş bende sabahtandır başladı varmı sizde öyle bir sorun
Canım bende 5.-6. haftadan şimdiye kadar burnum sabahları akıyor. İlk zamanlar kokrtum, grip olduğumu düşündüm. Ama sonra geçtiğini fark ettim. İnternetten araştırdım gebelik nezlesi diyorlar. Normalmış.

tugder peki başka birşeyin var mı grip falan olabilir mi? akması iyi ama baş ağrısı yapmaz en azından

Merhaba arkadaslar;
Bugun oyle cok korktum ki Rabbim hic birinize yasatmasin banada bir daha gostermesin insallah.
Hamileligimi ogrendigimden beri kahverengi akintim oluyor. Once kesede kanama vardı gecti sonra kesenin etrafinda olustu. Biri bitiyor biri başlıyordu resmen. Progestan kullaniyorum gunde 3 kere. Son 2- 3 gundur kahverengi akintim da olmuyordu 12 haftalik olduk tehlike azaldi bir daha olmaz diye umuyordum ki bu sabah uyandigim da bi baktim ki kanamam baslamis. Hep kahverengi oluyordu ama bu sefer kirmizi ve coktu.
Birakti gitti bizi dedim. Hemen doktorumu aradim gel dedi. Kesin kurtaj olacagim diye dusundum. Kendimi ona hazirladim.hemen bir dus aldim gittim.
O kadar kanamaya ragmen cok sukur bebegim iyiymis ama tabi ben onu gorene kadar omrumden omur gitti. O zamana kadar sakin olmaya calisiyordum ama iyi oldugunu ogrenince sinirlerim bosaldi basladim aglamaya tabi mutluluktan.
Ilk defa bu kontrolde iceride kanama alani yok ama disarida var. Bu dönemde bebegin plesantasi olusurmus. Eğer plesanta asagida ise boyle kanamalar olabilirmis.
Doktorum dedi ki kimi hamilelikler hoplaya ziplaya geçer kiminin ki yatarak, sana yatarak geçirmek dusmus dedi.
Dusuk tehlikesi devam ediyor. Haftada bir yapılan bir igne verdi vurdurdum. Normal kontrolum zaten haftaya ozaman kontrolune gel dedi devam ederse tekrar igne yapariz dedi. Progestana da devam ve yatak istirahatine devam. Su an hala devam ediyor kanamam inşallah bitecek diye umuyorum.
3 yildan sonra hic ummadigim bir anda hamile oldugumu ogrendim. Ama hala mutlulugumu yasayamiyorum. Allah nasip ederde kucağıma alabilirsem bu gunleri hatirlamayacagima eminim ama yasarken en kotusunu dusunuyor insan en iyisi olsun istesede...
Bebegimin benim psikolojimden etkilendigini biliyorum elimden geldigince sakin olmaya çalışıyorum ama hic kolay olmuyor.
Ben elimden geleni yapıyorum omru varsa gelecek kollarima yoksa benim elimden hicbir sey gelmez biliyorum.
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin.

Bizim icin dua edin olur mu...

Cok uzun oldu başınizi agrittim kusura bakmayin.

Geçmiş olsun rabbim hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin ama kötüyü düşünmeyelim çağırmayalım tabiki ama rabbim neyi bize yaşatırsa hayırlısı demekten başka da çaremiz yok rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın hamilik sürecin inşallah hep rahat geçer Can'ım duam seninle

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm senin bebişinide ve tüm bebek bekleyenleride.çok zorlu bir süreç nasıl geçecek bende bilmiyorum ama sabır ve tevekkül edicez allaha.benimde iki düşüğüm var ve o psikolojiyi atamıyorum üzerimden her sabah uyandığımda hamilelik belirtilerim devam ediyor mu diye kendimi kontrol ediyorum.senin gibi bir arkadaşımın da hamileliği kanamalı geçmişti ped dolduracak kadar kanaması oluyordu çok şükür nur topu gibi bir oğlu var.Allah nasip ederse dünyaya geliyorlar .oyüzden kendini strese sokma

Bende kızımda 5 aylıkken rahatsızlanmıştım. Bende kanama yoktu ama rahim ağzı kısalığı vardı. Doğuma kadar her hafta iğne oldum. Hastaneye gidip gelmek dışında kalkmadım, yattım. Ama çok şükür kızımı sağlıklı bir şekilde aldım kucağıma. Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amin inşallah hepimiz aliriz

Bende tuvalete gitmeye korkuyorum. Bugün bir ped doldu ama suan azaldi biraz ilaclar etki ediyor sanirim. Hayirlisi deyip sabirla beklemekten baska care yok.

Arkadaslar gecmiş olsun saglıkla kucagınıza almak nasip olsun bende 8 haftalık hamileyim 5 sene önce acık kalp amelyati oldum suan bi skntım yok sukır dr hamile kalabilirsin demisti . özeldemi dogum yapmam iyi olur büyük dogum hastanesindemi önerebileceginiz drlar varmi bursada acaba

Merhaba arkadaşlar ben 6+1 gunluk hamileyim biraz lekelenme oldu Dr gittim baktı bi sıkıntı yok dedi vajinadan kalp atisi duyuldu. 1 kere dusuk yaşadığım için düşük olmasın Diye ilaç verdi. Testler verdi onları yapcam biraz sıkintı yapıyorum bisey olur mu diye

İyi akşamlar devleti bilmiyorum ama Zübeyde hanımı hiç iyi duymadım cok berbat diyorlar doruk hastenesini bayağa övüyorlar ama evime uzak ben jimere gidiyorum

şu mide bulantıları da azalaydı azıcık

Bugün Bebek mevlütündeydim kızlar ay maşallah cok tatlıydı Bebek'te rabbim hepimize hayırlı kucağımıza almayı nasip etsin bizede bu günleri yaşatsın cok duygulandım

Nuray hanıma gidiyorum ben gayette memnunum sen doktoru beğenmediğin için mi ücretler pahalı diye mi istemiyorsun Can'ım
Yok canım ben paradan degil haticeye jimere gidiorum bende hemsirenn biri kalp amelıyatı oldum die sevket yılmaza git sen özele gitme dedi kafam karisti

Bugün Bebek mevlütündeydim kızlar ay maşallah cok tatlıydı Bebek'te rabbim hepimize hayırlı kucağımıza almayı nasip etsin bizede bu günleri yaşatsın cok duygulandım
Amin insallah bizede nasip olur ogünler canım dogum ücretinden bahsettilermi sana ben hic sormadim 4500 tl vardir die biliyorum sezeryanmi olur bnm dedim kalp dr belirlicek dedi

Amin insallah bizede nasip olur ogünler canım dogum ücretinden bahsettilermi sana ben hic sormadim 4500 tl vardir die biliyorum sezeryanmi olur bnm dedim kalp dr belirlicek dedi
doğum ücreti 3500 sezeryan 3000 normal doğum doktorumun haberi yok ilgilenmezse diye söylemedim ama ben Bursalı değilim memleketimde doğum yapacam valla bilmiyorum Can'ım neden öyle dedi öncelikle geçmiş olsun belki şundan dolayı demiştir kalp ameliyatı olmuşun yaa jimer de kalp doktoru yok belki ondandır istersen bir randevunu da Nuray hanımdan al bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…