- 29 Şubat 2016
- 99
- 62
- 88
- 33
Sen ne zamana gidiyorsun ikili test için hastaneyeAnladım canım hayırlısı olsun senın ıcınde sagolasın suan sıkıntım yok sukur kısmet artık bende suan memnunum drum cok ıyı hastane yetersz gelır dıe dedı belkıde
Anladım Can'ım bende nisan 1 de ikili testim var ve cinsiyet inşallah hastNede karşılaşma tanışma fırsatı buluruz iyi akşamlarIkılı test fln demedi daha kontrol randevumda der belki ctesi gtcem gecende duyduk kalp atisimizi cok sükür
İnsallah cnm msjdan tel no yazcam haberlesriz:))Anladım Can'ım bende nisan 1 de ikili testim var ve cinsiyet inşallah hastNede karşılaşma tanışma fırsatı buluruz iyi akşamlar
arkadaşlar merhaba ben 16 nisanda iki teste randevu aldım dokrotum özel onun önerdiği bir yer varmış uzaman bu işte mecidiyeköyde 12/6 haftama denk geliyor inşallah cinsiyeti öğrenirim o zaman dokrotum öğrenirsin dedi ama bebek göstermezse ben bakarım dedi :) çok heyecanlandım cumartesi kontrole gittiğimizde bebeğim uyuyordu doktor biraz ultrasonla uyanmasını sağladı uyanmadı ben güldüm minik kafasını kaldırdı doktorum dediki annesi gülünce nasılda uyandı çok duygulandım Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
Maşallah canım hep mutluluktan olsun inşallah :)
Genelde 2li testte cinsiyet belli oluyor, tabi bebiş gösterirse.
İnşallah gönlüne göre olur, cinsiyet benimde merakım..
Merhaba kizlar, bugun bende ikili test yaptircam. 12+6 oldu bugun iste. Belki cinsiyeti görürüz ama kismet. Gerci cevremde benden haric 6 hamile vardi hepsinin bebegi erkek sanirim bu yil erkek yili. Benide goren herkez erkek diyo. Gerci saglikli olduktan sonra cokta onemi yok cinsiyetin fakat insan meraklanmadan da duramiyo.
Evet benimde çevremde herkes erkek doğurdu bu yıl erkek yılı diyorlar hayırlı sağlıklı olsun da kızı erkeği yokMerhaba kizlar, bugun bende ikili test yaptircam. 12+6 oldu bugun iste. Belki cinsiyeti görürüz ama kismet. Gerci cevremde benden haric 6 hamile vardi hepsinin bebegi erkek sanirim bu yil erkek yili. Benide goren herkez erkek diyo. Gerci saglikli olduktan sonra cokta onemi yok cinsiyetin fakat insan meraklanmadan da duramiyo.
Hepimizin hayırli saglıklı evlatlar olsun insallah bende 9 haftalık ben bile merak etmeye basladim herkes erken olur dio ama bana kızmis gibi gelıo:) hayirlisi artık ilk evlat farketmez:)
kızlar aranızda bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı kaçıncı haftada öğrendiniz?
ben haftaya ayın 6sında kontrole gideceğim o zaman 12+3 olcam inşallah.sizce belli olur mu çok merak ediyorum bebeğimi.sağ sağlim sağlıklı olsun farketmez kız yada erkek olması ama insan merak ediyor doğrusu
Geçmiş olsun canım, aynen parol birşey yapmıyor kullanmadım ama doktor banada yazmıştı.Kızlar merhaba, benim dün yene migrenim vardı, ağrılar çok şiddetli idi, dayanılmaz idiBu sabay uyanınca dayanamadım Parol aldım içtim. Eczaneçi sorun olmaz söyledi, gerçi internette de araştırdım, parol hamilelikte kullanılabiliyormuş. Ama yine de endişelendim.. İnşallah bu hafta bizim de randevumuz var. Karnım ufak ta olsa çıkmış. İnşallah hepimiz hayırlı heberlerle döneriz randevulardan. Güzel hafta diliyorum hepinize
Benim doktorum bugun icin ikili test randevusu verdi. Haftayada gel cinsiyetini soylim dedi. Ama belki belli olur diyorum yani insaAllah. Cunku bizim yegenler hep erkek kiz hic yok o yuzden kiz istiyoruz acikcasi ama kismet ilk bebegim ama içime de hep erkek doguyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?