2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Selam kızlar nasılsınız bende eve geçtim yeni temizlik felan ancak girdim valla bende hissetmiyorum ama 4 ay da hissediyorlarmış iyim Allah şükür biraz bulantım gecti biraz :)

Selam CNN kalınır ve aynı zamanda akıntımız oluyor ya o biraz koyu ve katı olursa bilki yumurtlama dönemindesin o günde ilşkiye girebilir ve hamile kalabilirsiniz. Cnm eskiler oyle anlıyormuş canım
Ben 26 gunde bır adet oluyorum. Hep adetın 10. Gununden baslardık ilişkiye. Ama olmuyor sylardır. Bu seder adet bıtımınde basladık. Akıntım falan yok henuz. Bugun 10. Gundeyım. Neden olmuyor anlamıyorum. Ne yapabılırım baska

Kizlar benim cinsiyet belli :) allah kismet ederse minik erkegim gelecek..
Hayırlı olsun canım. Sen kacgunde bır adet oluyordun. Ve kac gunde bır ilişki ıle hamıle kaldın canım. Adet bıter bıtmezmi yoksa hesaplsma yoluylamı gebe kaldın

Hayırlı olsun canım. Sen kacgunde bır adet oluyordun. Ve kac gunde bır ilişki ıle hamıle kaldın canım. Adet bıter bıtmezmi yoksa hesaplsma yoluylamı gebe kaldın
Can'ım sürekli dene ilişkiyi adetim bitikten sonra 6 gününden itibaren sürekli ilişkiye gir Can'ım rabbim nasip ederse olur hayırlısını dile

Ben nasil hamile oldum bilmiyorum biz planlayarak yapmadik acikcasi. Ben zaten kist tedavisi goruyodum gecikince tekrar doktora gittik dogum kontrol hapi verdi icmeden test yaptim hamile oldugumu ogrendim.

Can'ım sürekli dene ilişkiyi adetim bitikten sonra 6 gününden itibaren sürekli ilişkiye gir Can'ım rabbim nasip ederse olur hayırlısını dile
Sagol canım. Ben yedı sekız aydır hep takıp ettım yumurtlama gunlerını. Ama doktora gıdıp takip ysptırmadım. Hormon testım normal çıktı.

Ben nasil hamile oldum bilmiyorum biz planlayarak yapmadik acikcasi. Ben zaten kist tedavisi goruyodum gecikince tekrar doktora gittik dogum kontrol hapi verdi icmeden test yaptim hamile oldugumu ogrendim.
Kimisi adet bıttıgı gun başla dedı. Adetın bıttıgı gun dedıler. Zaten ben 26 gunde bazende 25 gunde adet oluyorum. Oyuzden sanırım erken yumurtlama oluyor benım. Yada yumurta gelişmiyor. Doktorada gıtmedım.

Bana da adetinden 3 sonra iliskiye girme hamile kalirsin demisti bi kac kisi. Herkesin farkli iste bastan istedik olmadi kist cikti sonra da vazgeçtik bebekten o ay hamile kaldim ben. Kısmet gercekten.

Sagol canım. Ben yedı sekız aydır hep takıp ettım yumurtlama gunlerını. Ama doktora gıdıp takip ysptırmadım. Hormon testım normal çıktı.
Can'ım bende 5 veya 6 ay sonra da kaldım kafaya takmamak lazım ben bu yumurtlamada sadece kalana da inanmıyorum rabbim nasip ettikten sonra yumurtlama günü hikaye zaten adet bitiminden hemen sonra hamile kalan da var ben mesela adetim bitikten 5 gün sonraya hamile kalmış oluyorum kafaya takma stres etme ilişki anında aklına getirme bebeği hayırlısıyla öşür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…