2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

adetin başladığı günü 1 say ve 13.gece mutlaka deneyin

Omrumm91 hayırlı olsun canım. Rabbim hayırlısıyla, vaktinde, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.

Ben 2014 te doğum yaptım. O dönem bütün arkadaşlarımın kız dı, kız dönemiydi sanırım benimde kızım oldu. Bakalım bu defa ne olacak. Kızımda doktorum 2li test günü söylemişti cinsiyetini. Eğer erkekse dahada erken belli oluyor dedi. 14 nisanda randevumuz var, bakalım ne haberler alacağız.

Amin insaAllah. Rabbim hepimizinkini saglikla kucagimiza versin. Ama yinede haftaya doktordan duymak istiyorum. Test sonuclarini goturdugumde sorcam :)

vallahi hiç belli olmuyor ben son zamanlarda adetim 40 günde bir olamaya başlamıştı 10 12 gün atıyordu ben hep yanlış zamanda arıyormuşum yani adet olmama 1 hafta kala daha yoğun ilişkiye giriyorduk meğerse erken yumurtlama oluyormuş bende yani adet olup temizlendikten sonraki o hafta hamile kaldım 10 haftalık hamileyim. Düşün benim 40 günde bir oluyordu yumurtlamam hemen temizlendikten sonra oluyormuş 1 hafta içinde sende öyle dene

Evet bende hep yanlış bılıyordum sanırım. Cunku adetın 11. Gununden ıtıbaren ilişki olurdu ve üç dört defa oluyordu. Yani bu sefer adet bıttı gun basladık. Bugun adetımın 11. Gunu. Sık ilişki denıyoruz bu sefer. Bılmıyorum yanlışmı yapıyorum

Sızın ilişki sıklığınız neydı. Çok özur dılerım soruyorum ama. Yani sık ilişkimi gun aşırı ilişkimi oldu

Sızın ilişki sıklığınız neydı. Çok özur dılerım soruyorum ama. Yani sık ilişkimi gun aşırı ilişkimi oldu
Sık ilişkinin bir faydası yok deye bliyorum. Spermlerin yeniden tam berpası için 48 saat zaman lazım. Yani günde bir kere girsen yeter. zaten bir günde ikinci ve üçüncü kere ilişkiye girsen de spermlerin hareketliliyi zayıf olur deye biliyorum. Bu kadar açık yazdığım için kusura bakmayınsen bu ay da dene, inşallah hamile kalırsın, kalmazsan eğer bi doktora görün, yumurtalarını kontrol etsin.

Canım tabi sen bilirsin ama benden sana tavsiye şu gün bugün diye yapmaman.. Yumurtlama dönemi herkeste bence farklı günler. Eşinle zaten düzenli bir ilişkin varsa hertürlü olcaktır. Ben hiç takip yapmadın inanki.

Evet gunde bır kere olunca yani ozaman şansımız artarmıki.

Çok afedersın hergun ilişki olunca sperm sayısı azalıyor dıyolardıda. Bır gun arayla olmasımı ıyıki. Ama ozamanda acaba yumurtayı kacırırmıyım fıye düşünüyorum.

Çok afedersın hergun ilişki olunca sperm sayısı azalıyor dıyolardıda. Bır gun arayla olmasımı ıyıki. Ama ozamanda acaba yumurtayı kacırırmıyım fıye düşünüyorum.

Hergün bencede normal değil canım gün aşırı yani 1gün arayla olmalı, kaçırmazsın yumurtanı merak etme bir süre denersin olmazsa dr gidersin bukadar düşünme canım olur Allahın izniyle.

Spermler 3 gün yumurtada 1 gün canlı kalıyor. Yani ilişkiden önceki gün yumurtlama olmuş olsa, ertesi gün ilişki olsa yumurta 1 gün canlı kaldığı için tutma şansı var. Yada ilişkiden 2 gün sonra yumurtlama olsa, spermler 3 gün kaldığı için yine tutma şansı var. Hergün ilişki olduğunda yeterli ve sağlıklı sperm birikimi olmuyor. Bu nedenle her gün değil, bir gün ilişki bir gün boş geçmek daha iyi. Ve eğerki tam yumurtlama günü belirlemek istiyorsanız, eczanelerde satılan yumurtlama testleri var, bunlarla takip yapabilirsiniz.

Tesekkurler canım sagol. Hayırlısı bakalım. İnşallah bu sefer tutar

Tesekkurler canım sagol. Hayırlısı bakalım. İnşallah bu sefer tutar
Can'ım ben hamile kalmadan önceki ay doktora gitmiştim adetim bittikten 6 gün sonra doktor bana çok güzel yumurtan var çatlatalım mı dedi bende detaylı bilmediğim için çatlatırmadım sen benim iki ay hamile kalmadığım döneme benziyorsun bende niye hamile kalmıyorum demiştim stres yapınca olmuyor Can'ım zorlama akışına bırak tamam biliyorum zor bunu demek ama zorlayınca olmuyor benden sana tavsiye Can'ım

sık ama gün aşırı sperm kalitesi için benimde 8 ay falan olmadı kafama çok takıyordum yazdığım gibi yanlış zamanda aramışız bence güzel zamanlarda denemeye başladın bu sefer inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız.

İnşallah canım. Ilk defa bu kadar sık ve adet bıtımı ilişki oldu. Bugun olmayacak ama yarın bır deneme daha olsun dıyorum bbakalım tutacakmı yarın adetımın 13. Gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…