Çok afedersın bızım ilişki hergun oldu.sık ama gün aşırı sperm kalitesi için benimde 8 ay falan olmadı kafama çok takıyordum yazdığım gibi yanlış zamanda aramışız bence güzel zamanlarda denemeye başladın bu sefer inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız.
Gözunaydın canım. Hayırlı olsun. Ilk bebekmı senınMerhaba KızlarBu gün doktor randevumuz vardı, ultrasyonda ense kalınlığı burun kemiği ölçüldü, her şey normal göründüğü için kan testine gerek yok dedi doktor. 68mm, tam 13 haftayız
Cinsiyyet de söylemedi, sormadım da. Ama bebek kollarını ayaklarını oynatıyordu, çok tatlıydııı
Ben devlete gittiğim için doktor ilaç vitamin falan yazmadı, söyledi sağlık ocağı takip edecek seni
Ilk bebek canimGözunaydın canım. Hayırlı olsun. Ilk bebekmı senın
selam cnm benim yok cnm daha belli degil iki hafta sonra belli olur dedi dokturSizin cinsiyet bellimi:) kolay gelsin
Çok Mutlu oldum Can'ım önce sağlıklı olsun da kızı erkeği yok bende yarın öğlen gidecem acayip heyecanlıyım cinsiyeti bana söyleyecek gibi hissediyorum ama cinsiyetten önce ikili test hayırlısıyla sonuçlanırsa inşallah bayırlı haberler alırımMerhaba KızlarBu gün doktor randevumuz vardı, ultrasyonda ense kalınlığı burun kemiği ölçüldü, her şey normal göründüğü için kan testine gerek yok dedi doktor. 68mm, tam 13 haftayız
Cinsiyyet de söylemedi, sormadım da. Ama bebek kollarını ayaklarını oynatıyordu, çok tatlıydııı
Ben devlete gittiğim için doktor ilaç vitamin falan yazmadı, söyledi sağlık ocağı takip edecek seni
Âmin canım benim korma tatlım bir sey olmaz Allah'ın izni ileHayırlı cumalar kızlar çok gerginim sizde de böyle telaş oldu mu kızlar ikili teste giderken benim için dua edin hayırlısıyla sonuçlarımız temiz çıksın
Ben de telaşlıydım. İnşallah iyi çıkar sonuçlar.Hayırlı cumalar kızlar çok gerginim sizde de böyle telaş oldu mu kızlar ikili teste giderken benim için dua edin hayırlısıyla sonuçlarımız temiz çıksın
İnşallah canım. Ilk defa bu kadar sık ve adet bıtımı ilişki oldu. Bugun olmayacak ama yarın bır deneme daha olsun dıyorum bbakalım tutacakmı yarın adetımın 13. Gunu
Çok afedersın bızım ilişki hergun oldu.
Sızın ilişki sıklığınız neydı. Çok özur dılerım soruyorum ama. Yani sık ilişkimi gun aşırı ilişkimi oldu
Selam canım Allah'ın izni ile kucağına alırsın bir sey olmaz CNN korma tatlım :)Merhaba arkadaşlar. Bende şubatta öğrendim bebişimi. Hamileliğini yalnız geçiren bir anne adayı olduğum için burayı önerdiler :) Bende 9 haftalık hamileyim. Hiç miğde bulantım olmuyor. Acaba bu normalmi ?
Merhaba arkadaşlar. Bende şubatta öğrendim bebişimi. Hamileliğini yalnız geçiren bir anne adayı olduğum için burayı önerdiler :) Bende 9 haftalık hamileyim. Hiç miğde bulantım olmuyor. Acaba bu normalmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?