2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Çok afedersın bızım ilişki hergun oldu.

Merhaba Kızlar Bu gün doktor randevumuz vardı, ultrasyonda ense kalınlığı burun kemiği ölçüldü, her şey normal göründüğü için kan testine gerek yok dedi doktor. 68mm, tam 13 haftayız
Cinsiyyet de söylemedi, sormadım da. Ama bebek kollarını ayaklarını oynatıyordu, çok tatlıydııı
Ben devlete gittiğim için doktor ilaç vitamin falan yazmadı, söyledi sağlık ocağı takip edecek seni

Gözunaydın canım. Hayırlı olsun. Ilk bebekmı senın

Çok Mutlu oldum Can'ım önce sağlıklı olsun da kızı erkeği yok bende yarın öğlen gidecem acayip heyecanlıyım cinsiyeti bana söyleyecek gibi hissediyorum ama cinsiyetten önce ikili test hayırlısıyla sonuçlanırsa inşallah bayırlı haberler alırım

Merhaba bayanlar cinsiyet öğrenen varmı aranızda hiç :) bende nasipse nisanın 11 inde gidicem doktora kontrolüm var acaba gösterirmi diye çok meraktayım :)

Selam kızlar hayırlı cumalar nasılsınız görüşmeyelim bende cok merak ediyorum cinsiyetını ama söylemedi Nisan ortasında belli olur dedi baklım kısmet sağlıklı olsunda :)

Hayırlı cumalar kızlar çok gerginim sizde de böyle telaş oldu mu kızlar ikili teste giderken benim için dua edin hayırlısıyla sonuçlarımız temiz çıksın

İnşallah canım. Ilk defa bu kadar sık ve adet bıtımı ilişki oldu. Bugun olmayacak ama yarın bır deneme daha olsun dıyorum bbakalım tutacakmı yarın adetımın 13. Gunu

inşalllah tutar Allah ın izniyle Rabbim verince veriyor kendini çok rahat bırakmaya çalış

Sızın ilişki sıklığınız neydı. Çok özur dılerım soruyorum ama. Yani sık ilişkimi gun aşırı ilişkimi oldu

hergün yapmadık gün aşırı iki güne bir ama şöyle bir durum var benim ilk gebeliğim ben çok kafama takıyordum 8 ay oldu olmamıştı hiç korunmadık ama hep yanlış zamanlarda aramışız ben adet oldum temizlendim o ay kulak buruna doktora gittim alerjim var öksürüyordum doktor alerji ilacı verdi korunmaya karar verdim o ay ilaçtan bir tane içtim ikinciyi eşim içirmedi korunmadı da o gün hamile kalmışım :) Allah ın taktiri 14 ocaktı en son adetim bir hafta sürdü 25 ocakta da ilk ilişkide kalmışım gögüsleri şişti aşırı bir ağrı vardı hiç çekmediğim kadar 12 şubatta idrar testi yaptım ikinci çizgi silik sonra tekrarladım inanamadım üç gün sonra kan testi yaptık 3 haftalık gebelik var dediler :) kısmet işte darısı başına inşallah

Merhaba arkadaşlar. Bende şubatta öğrendim bebişimi. Hamileliğini yalnız geçiren bir anne adayı olduğum için burayı önerdiler :) Bende 9 haftalık hamileyim. Hiç miğde bulantım olmuyor. Acaba bu normalmi ?

Selam canım Allah'ın izni ile kucağına alırsın bir sey olmaz CNN korma tatlım :)

merhaba arkadaşlar bende 8 şubatta gördüm iki çizgiyi şimdi 12+3 teyiz çarşamba günü ikili test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz

Canım hoşgeldin..
Normal tabi şanslı anne adayısın. Benim vardı 8. haftam bitti bulantım ve diğer belirtilerim kayboldu çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…