- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Selam kızlar nasılsınız ben az once doktura konuştum ikili test için cok iyimiş sonuclar kız allah şükür :)
merhaba arkadaşlar bende 8 şubatta gördüm iki çizgiyi şimdi 12+3 teyiz çarşamba günü ikili test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz
İnşallah tertemiz olur sonucu canım, sağlıklı olsun bebeğin..[/QUOAmin inşallah canım umarım bekleyen herkes hayırlı haberler alır :)
Amin inşallah canım umarım bekleyen herkes hayırlı haberler alır :)İnşallah tertemiz olur sonucu canım, sağlıklı olsun bebeğin..
İnşallah hayılısıyla teşekkür ederim :)Selam canım Allah'ın izni ile kucağına alırsın bir sey olmaz CNN korma tatlım :)
Hoşbuldukk :) Ya bende bulantı yok ama çok kilo alrsın dedi doktor :) zaten meyilliyimCanım hoşgeldin..
Normal tabi şanslı anne adayısın.Benim vardı 8. haftam bitti bulantım ve diğer belirtilerim kayboldu çok şükür..
Hoşbuldukk :) Ya bende bulantı yok ama çok kilo alrsın dedi doktor :) zaten meyilliyimSende bebişin hayırlı olsun
Yazdıktan sonra tahmin ettim, bulantı yok rahat yersin diye mi dediHoşbuldukk :) Ya bende bulantı yok ama çok kilo alrsın dedi doktor :) zaten meyilliyimSende bebişin hayırlı olsun
Evet galiba yaa :) Şimdiden almışım zaten 3 kilo yandım yani :)Yazdıktan sonra tahmin ettim, bulantı yok rahat yersin diye mi dedi
Bende olmadı 12 haftalığımMerhaba arkadaşlar. Bende şubatta öğrendim bebişimi. Hamileliğini yalnız geçiren bir anne adayı olduğum için burayı önerdiler :) Bende 9 haftalık hamileyim. Hiç miğde bulantım olmuyor. Acaba bu normalmi ?
İyi o zaman böyle gider dedi doktor bulntın olmaz heralde dedi :) hayırlısı artık :)Bende olmadı 12 haftalığım
hoşgeldin cnm hayırlı olsun allahının izni ile bir sey çıkmaz allah analı babalı buyutmek nasıp etsin cnm bu sıra =)merhaba arkadaşlar bende 8 şubatta gördüm iki çizgiyi şimdi 12+3 teyiz çarşamba günü ikili test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz
sagol cnm benim kormayın sizinde bir seyi cıkmaz allahın izni ile =)Gözünaydın canım, darısı başımıza
Tebrik ederim canım. İnşallah kan sonuçu da iyi çıkar. bende direk 3lü test için randevu verdi. ama internetten araştırdım, 3lü yaptırmayıp direk 4lü yaptırmak daha iyi diyorlar. Çünkü 4lünün ihtimal yüzdesi çok, 3lü ise az. Kafam karıştı açığı.Merhaba kızlar bebeğimin herşeyi normal ikili test için kan verdim bir hafta sonra çıkacakmış Bebek'te göstermedi kendini ayın 9 unda kontrol var bakalım belki o zaman gösterir hayırlısı olsun
Bende vardı ama çok azdı yani çıkarma falan olmadı, sonra oda geçti.. Bende normalde meyilliyim kilo almaya, bende aldım.Evet galiba yaa :) Şimdiden almışım zaten 3 kilo yandım yani :)
Gözün aydın Can'ım darısı başıma doktora ultrayonda ense kalınlığı normal dedi ama insan yinede sonucu bekliyor hayırla çıkar inşallahSelam kızlar nasılsınız ben az once doktura konuştum ikili test için cok iyimiş sonuclar kız allah şükür :)
3 lü test 4 lü test hiç konuşmadık bakalım haftaya gittiğim Zaman ne diyecekTebrik ederim canım. İnşallah kan sonuçu da iyi çıkar. bende direk 3lü test için randevu verdi. ama internetten araştırdım, 3lü yaptırmayıp direk 4lü yaptırmak daha iyi diyorlar. Çünkü 4lünün ihtimal yüzdesi çok, 3lü ise az. Kafam karıştı açığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?