2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Bizde haftaya deil ondan sonra ki hafta salı günü dr gidicez inşaallah cinsiyet belli olur kızlar

Senın adetın kacgunde bır oluyordu canım

Bizim randevumuz 14 nisana. 11+6 günlük oluyoruz. Kızımda 12+4 de gitmiştim ikili için. O zaman söylemişti cinsiyeti. Bu defa arada 1 hafta var, o yüzden çok ümitli değilim cinsiyet konusunda.

Bugün 10+0 ız. Çok şükür hiç bulantı yaşamadım. Ama 2 kilo vermişim. Kızımda 58 le başlayıp 65 le doğuma gitmiştim. 3500 kg doğmuştu. Bunda da öyle olucak sanırım.

Maşallah 3500 kilo bende 63.7 ile hamile kaldım 68.6 olmuşum 3 ayda her ah iki kilo almış oluyorum fazla ama benim iştahım çok valla ben hep erkek hissettim belirtililer de oydu göğüsümün ucu kenarı kop koyu erkek olurmuş erkek olanlarda hep söyledi ama bugün cinsiyet göstermedi ya kız mı acaba dedim sanırım mide bulantısı yaşamadın ilk kızı olan ben olurum eğer kızsa

Benim randevum yarin kizlar hatta bugün
Uyuyamıorum bu nasil bisey. Ya ictigim türk kahvesinin etkisi ya heyecan
Yarin tam 10haftalik oluyo bebeğim umarim saglikli ve hersey yolundadir.
Cinsiyet icin erken dimi hic heveslenmim.

Benim randevum yarin kizlar hatta bugün
Uyuyamıorum bu nasil bisey. Ya ictigim türk kahvesinin etkisi ya heyecan
Yarin tam 10haftalik oluyo bebeğim umarim saglikli ve hersey yolundadir.
Cinsiyet icin erken dimi hic heveslenmim.
Erken Can'ım ikili test için mi gidiyorsun Evet insan heyecanlanıyor şimdi ikili test heyacanı var bende sonra cinsiyet hep bi merak hep bi düşünce rabbim hayırlısını versin ilk çocuğu olan böyle olıyor da ikinciye hamile kalan bizim kadar telaşlı olmuyor sanırım rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

Yok canim kontrole gidiorum..
Uyanik bir hamile beklemiyordum kendimden baska
2,5 aylik oluyor tam yarin.
Saglikli desinde en onmlisi bu ama yinede insan merak ediyor cinsiyeti..
Herseyin hayirlisi hepimiz icin.
Yanliz olmadigima emin oldum bu saatte cevap gelince.
İyi geceler canım.

Maşallah nekadar güzel..
Benim ablamda 2 yegenimdede 5kilo alarak dogum yapti, bi püf noktasi varmi bilmem
Var mı sizin özellikle uyguladıgıniz birsey yoksa kendiligindenmi boyle oluyor.

Maşallah nekadar güzel..
Benim ablamda 2 yegenimdede 5kilo alarak dogum yapti, bi püf noktasi varmi bilmem
Var mı sizin özellikle uyguladıgıniz birsey yoksa kendiligindenmi boyle oluyor.

Ben kızımda mide bulantısı yaşamadım ama kendim mutfağa girip yemek yapamıyordum, başkası yapsa yiyebiliyordum sadece. Girip soğan felan koktukça daha yemek yiyemiyordum. O yüzden annem ve kayınvalidem yaptı hep yemeklerimi sağolsunlar. Onlar yaptıkça gayette güzel yedim aslında. Özel bişeyde yapmadım ama ilk 6 ayda sadece 1,5 kilo almıştım. Zaten biraz karnım çıktı, peşine doğuma gittim Doğum sonrası eski kiloma dönmüştüm ama 10 ay adet olmayınca göbek hemen gitmedi şiştim iyice Daha yeni düzene girmiştim zaten, aynı tempoyla yeni bir hamileliğe merhabaaa. Hayırlısı bakalım bunda ne olacak.

Belirtilerim kızımla aynı, mide bulantım yok, göğüslerim aynı renk değişimi yok, kilo aynı, belirtilete göre değişirmi bilmem ama buda kız gibi duruyo sanki.

kızlar diş eti kanaması olan var mı? hamilelikle mi ilgili acaba? 20 gündür falan ara ara diş eti kanaması var bende

Nasıl geçti Can'ım kontrolün umarım herşey yolundadır

Kızı erkeği yok gönlüm kız istiyor hepimizin ki sağlıklı olsun da ama ben senin erkek çocuğun olsun isterim bir kızın var birde erkek olursa iki duyguysa tatmış olursun Allah'ın izniyle benim hamileliğim normal hayatımın aynısı geçiyor yemeğimi yapabildim bende hamilelikte değişen vücudum ve aş erme harmanlar halsizlik cok şükür rabbime 3 ayım cok rahat geçti inşallah sorunsuz kucağımıza almayı da rabbim nasip eder Çin takvimine baktın mı rabbim sağlıklı bir erkek verir inşallah sana benim temennim bu

Hakkinda hayirlisi olsun, gönlünde olandır inşallah.
Daha çok kilo almamis oluyosun genelde kizsa sorunlu oluyo diolar ama demekki herkeste oyle deilmis..
Bnde kontre gittim bugün haftaya 2li teste çağırdı bugün 10haftam bitio haftaya 11oluyo 12hafta bitince yapılmiyormuydu akıl edipte sormadımda kafama takıldı.

Nasıl geçti Can'ım kontrolün umarım herşey yolundadır
Çok şükür sorun yok.
Haftaya 2li teste cagirdi ama 12haftada oluyo die biliorum bnm haftaya 11haftam oluyo bitek onu anlamadim belkide 11haftada oluyodur bilmiorum sormadimda..
3d olarak gosterdi doktorum cok hostu, cinsiyetten bahsetmedi bnde sormak istemedim daha erken diye ama çatlıcam

Canım benim bildiğim 11 ve 14. hafta arasında oluyor bende 12+1 de verdim ikili test için kan henüz sonucu çıkmadı 9 nisan da çıkacak kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…