- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Ozmn dogru zmn oluyor demekki bn 12hafta bitince diye biliyorum oyuzden mrk ettim. Saol canimCanım benim bildiğim 11 ve 14. hafta arasında oluyor bende 12+1 de verdim ikili test için kan henüz sonucu çıkmadı 9 nisan da çıkacak kısmet olursa
Rica ederim ne demek :)Ozmn dogru zmn oluyor demekki bn 12hafta bitince diye biliyorum oyuzden mrk ettim. Saol canim
Insallah cok guzel sonuclar alirsin sende tertemiz ciksin sonuclarinRica ederim ne demek :)
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırız ve sağlıklı hayırlı bebekler kucaklarız inşallahInsallah cok guzel sonuclar alirsin sende tertemiz ciksin sonuclarin
11 ile 14 hafta arası yapılıyorHakkinda hayirlisi olsun, gönlünde olandır inşallah.
Daha çok kilo almamis oluyosun genelde kizsa sorunlu oluyo diolar ama demekki herkeste oyle deilmis..
Bnde kontre gittim bugün haftaya 2li teste çağırdı bugün 10haftam bitio haftaya 11oluyo 12hafta bitince yapılmiyormuyduakıl edipte sormadımda kafama takıldı.
Anladim canim normal ozmn demekki,11 ile 14 hafta arası yapılıyor
Kızı erkeği yok gönlüm kız istiyor hepimizin ki sağlıklı olsun da ama ben senin erkek çocuğun olsun isterim bir kızın var birde erkek olursa iki duyguysa tatmış olursun Allah'ın izniyle benim hamileliğim normal hayatımın aynısı geçiyor yemeğimi yapabildim bende hamilelikte değişen vücudum ve aş erme harmanlar halsizlik cok şükür rabbime 3 ayım cok rahat geçti inşallah sorunsuz kucağımıza almayı da rabbim nasip eder Çin takvimine baktın mı rabbim sağlıklı bir erkek verir inşallah sana benim temennim bu
Hakkinda hayirlisi olsun, gönlünde olandır inşallah.
Daha çok kilo almamis oluyosun genelde kizsa sorunlu oluyo diolar ama demekki herkeste oyle deilmis..
Bnde kontre gittim bugün haftaya 2li teste çağırdı bugün 10haftam bitio haftaya 11oluyo 12hafta bitince yapılmiyormuyduakıl edipte sormadımda kafama takıldı.
Çin takvimi benim çevremde herkeste çıktı onun için söyledim ya trendyol da baby shower mağazası açılmış harika şeyler var pahalı da değil ama cinsiyet bilmediğimizden bakmakla yetiniyorum bi bakın isterseniz fikir edinirsinizRabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ve vaktinde nasip etsin hepimize inşAllah. İkili test için 11+6 da gidicem. Eğer erkekse görebiliriz dedi. Birde benim gittiğim hastanede ben herşeyi daha erken görüyorum aletleri daha iyi sanırım. Bakalım bu defa ne göreceğiz Çin takvimini kızımda yapmıştım takvime göre erkek çıkmıştı. Bu defa hiç bakmadım.
Bende 11+6 da gitmiş olucam. 11 ile 13. Haftalar arası yapılıyor diye biliyorum.
Çin takvimi benim çevremde herkeste çıktı onun için söyledim ya trendyol da baby shower mağazası açılmış harika şeyler var pahalı da değil ama cinsiyet bilmediğimizden bakmakla yetiniyorum bi bakın isterseniz fikir edinirsiniz
Ben hamile olduğumu duyduğumda iki parça birşey almıştım kıza da uyacak erkeğe de uyacak ben herşeyin araştırmasını yapıyorum ama bende 6 aylıkken alacam uğursuzluk diyorlar batıl inanca göre ama insan etkisinde kalıyor saçımı kestirecektim hamile olduğumu öğrendim saç kestirmek iyi değil diye duydum kestirmiyorum şimdi batıl da olsa insanda etki yaratıyorŞu çin takvimi bir tek bende tutmadı sanırım Biz şuanlık beklemedeyiz cinsiyet için, eğer kız olursa zaten herşeyimiz var. Erkek olursa da sadece kıyafet alışverişi yaparım.
İkinci bebek olunca, beşiği, yürüteci, arabası, puseti, oyuncağı herşey var. Bizim ev şuan küçük çaplı bir mağazaya dönmüş durumda zaten
Ben hep alışveriş yapmaya korkardım erken diye, kızımda hiç bişey almadım. 6-7 aylık oldu. Doktorum erken doğum riskin var deyince, kıZım açıkta kalmasın diye birgünde çıkıp almıştım herşeyi. En iyisi biraz para biriktirip kenara koymak. Zaten para olunca bir günde bile herşeyi halledebiliyorsun.
Ben hamile olduğumu duyduğumda iki parça birşey almıştım kıza da uyacak erkeğe de uyacak ben herşeyin araştırmasını yapıyorum ama bende 6 aylıkken alacam uğursuzluk diyorlar batıl inanca göre ama insan etkisinde kalıyor saçımı kestirecektim hamile olduğumu öğrendim saç kestirmek iyi değil diye duydum kestirmiyorum şimdi batıl da olsa insanda etki yaratıyor
Bende e Bebek te baktım internetten hastanemin hemen yanında mağazası var gezdim ama detaylı bakmamıştım daha bir aylıkken bakmıştım e Bebek'ten neleri aldım Can'ım memnun kaldın mı her ürünü de birde hangi Markalları daha kullanışlıAynen öyle canım. Bende saçımı kestirmemiştim, öncesinde de uzundu, zor dayandım. Kırkım çıkar çıkmaz kuaföre koştum
Ben kızımın birçok şeyini ebebekten almıştım. Mağazaları var birçok ilde, internet satışıda var, bizim burdakinde indirim çadırı oluyor bebek arabaları, oyuncaklar, kıyafetler birsürü şey çok uyguna geliyor.
Iyi aksamlar ben henuz 11+3 um ama simdiden gogus ucumda catlak gibi seyler olusmus .benim de sorunlu olacakmis gibi hissediyorum.simdiden kullansam olurmu bahsettiginiz kremleri.bir de hangi markayi onerirsinizBu arada doğumdan sonra en çok ihtiyacım olan şey göğüs kremi ve göğüs ucu silikonu olmuştu. Eczanelerde satılan doğal göğüs kremleri var, silmeye gerek kalmadan emzirebiliyorsun. Birde ilk emzirmede bazen yara olabiliyor, daha rahat emzirmek için göğüs ucu silikonları var. Alacağın ilk şey bunlar olmalı bence. Herkeste aynı olmuyor, ben göğüslerimden çok çektim o yüzden herkese ilk önerim bunlar oluyor.
kızlar diş eti kanaması olan var mı? hamilelikle mi ilgili acaba? 20 gündür falan ara ara diş eti kanaması var bende
10 haftalıkken di sanırım bebeğin diş tomurcuğu oluşurmuş onun için kalsiyumu yükseltmek gerekirmiş hamile kalmayı düşünmeden önce nir diş muyanesi olunması gerekirmiş hamilelikte diş Eti sorunu olmasın diye bende olmadı yoğurt süt cok tükettiğim içindir belki yoğurt ve sütü günlük tüketmek lazım ben artık hazır yoğurt da almıyorum kendi yoğurdumu kendim yaptım sizede tavsiye ederimDış eti kanaması geçen sabah bende de olduoluyormuş öyle.. yeterince süt içiyoruz galiba
Ömrüm belirtilerin nelerdi yazsana cinsiyetini bilen tek kişi sensin gruptan bizde artık bilsekte ona göre bebeğimize birşeyler alabilsekBu arada erkek yiliymis galiba benle beraber 8 erkek haberi aldim.
Bende e Bebek te baktım internetten hastanemin hemen yanında mağazası var gezdim ama detaylı bakmamıştım daha bir aylıkken bakmıştım e Bebek'ten neleri aldım Can'ım memnun kaldın mı her ürünü de birde hangi Markalları daha kullanışlı
Iyi aksamlar ben henuz 11+3 um ama simdiden gogus ucumda catlak gibi seyler olusmus .benim de sorunlu olacakmis gibi hissediyorum.simdiden kullansam olurmu bahsettiginiz kremleri.bir de hangi markayi onerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?