2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Canım benim bildiğim 11 ve 14. hafta arasında oluyor bende 12+1 de verdim ikili test için kan henüz sonucu çıkmadı 9 nisan da çıkacak kısmet olursa
Ozmn dogru zmn oluyor demekki bn 12hafta bitince diye biliyorum oyuzden mrk ettim. Saol canim

11 ile 14 hafta arası yapılıyor

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ve vaktinde nasip etsin hepimize inşAllah. İkili test için 11+6 da gidicem. Eğer erkekse görebiliriz dedi. Birde benim gittiğim hastanede ben herşeyi daha erken görüyorum aletleri daha iyi sanırım. Bakalım bu defa ne göreceğiz Çin takvimini kızımda yapmıştım takvime göre erkek çıkmıştı. Bu defa hiç bakmadım.

Bende 11+6 da gitmiş olucam. 11 ile 13. Haftalar arası yapılıyor diye biliyorum.

Çin takvimi benim çevremde herkeste çıktı onun için söyledim ya trendyol da baby shower mağazası açılmış harika şeyler var pahalı da değil ama cinsiyet bilmediğimizden bakmakla yetiniyorum bi bakın isterseniz fikir edinirsiniz

Şu çin takvimi bir tek bende tutmadı sanırım Biz şuanlık beklemedeyiz cinsiyet için, eğer kız olursa zaten herşeyimiz var. Erkek olursa da sadece kıyafet alışverişi yaparım.

İkinci bebek olunca, beşiği, yürüteci, arabası, puseti, oyuncağı herşey var. Bizim ev şuan küçük çaplı bir mağazaya dönmüş durumda zaten

Ben hep alışveriş yapmaya korkardım erken diye, kızımda hiç bişey almadım. 6-7 aylık oldu. Doktorum erken doğum riskin var deyince, kıZım açıkta kalmasın diye birgünde çıkıp almıştım herşeyi. En iyisi biraz para biriktirip kenara koymak. Zaten para olunca bir günde bile herşeyi halledebiliyorsun.

Ben hamile olduğumu duyduğumda iki parça birşey almıştım kıza da uyacak erkeğe de uyacak ben herşeyin araştırmasını yapıyorum ama bende 6 aylıkken alacam uğursuzluk diyorlar batıl inanca göre ama insan etkisinde kalıyor saçımı kestirecektim hamile olduğumu öğrendim saç kestirmek iyi değil diye duydum kestirmiyorum şimdi batıl da olsa insanda etki yaratıyor

Aynen öyle canım. Bende saçımı kestirmemiştim, öncesinde de uzundu, zor dayandım. Kırkım çıkar çıkmaz kuaföre koştum

Ben kızımın birçok şeyini ebebekten almıştım. Mağazaları var birçok ilde, internet satışıda var, bizim burdakinde indirim çadırı oluyor bebek arabaları, oyuncaklar, kıyafetler birsürü şey çok uyguna geliyor.

Bu arada doğumdan sonra en çok ihtiyacım olan şey göğüs kremi ve göğüs ucu silikonu olmuştu. Eczanelerde satılan doğal göğüs kremleri var, silmeye gerek kalmadan emzirebiliyorsun. Birde ilk emzirmede bazen yara olabiliyor, daha rahat emzirmek için göğüs ucu silikonları var. Alacağın ilk şey bunlar olmalı bence. Herkeste aynı olmuyor, ben göğüslerimden çok çektim o yüzden herkese ilk önerim bunlar oluyor.

Bende e Bebek te baktım internetten hastanemin hemen yanında mağazası var gezdim ama detaylı bakmamıştım daha bir aylıkken bakmıştım e Bebek'ten neleri aldım Can'ım memnun kaldın mı her ürünü de birde hangi Markalları daha kullanışlı

Iyi aksamlar ben henuz 11+3 um ama simdiden gogus ucumda catlak gibi seyler olusmus .benim de sorunlu olacakmis gibi hissediyorum.simdiden kullansam olurmu bahsettiginiz kremleri.bir de hangi markayi onerirsiniz

Dış eti kanaması geçen sabah bende de oldu oluyormuş öyle.. yeterince süt içiyoruz galiba
10 haftalıkken di sanırım bebeğin diş tomurcuğu oluşurmuş onun için kalsiyumu yükseltmek gerekirmiş hamile kalmayı düşünmeden önce nir diş muyanesi olunması gerekirmiş hamilelikte diş Eti sorunu olmasın diye bende olmadı yoğurt süt cok tükettiğim içindir belki yoğurt ve sütü günlük tüketmek lazım ben artık hazır yoğurt da almıyorum kendi yoğurdumu kendim yaptım sizede tavsiye ederim

Valla canım şöyle söylim ben çok fazla marka takip ederek almadım. İhtiyacım olan birşey olunca netten baktım, mağazadan inceledim. İndirimde buldukça aldım. Mesela park yatak aldım, normalde eşdeğerleri 300 den başlıyo ben 120 ye almıştım indirimden hem sallanıyor hem büyük. Yürüteç aldım, araba koltuğu aldım. Ama genelde baby&me ürünleri alıyorum. Kıyafet, ıslak mendil genelde baby&me alıyorum. Ürünleri güzel ben memnunum.

Iyi aksamlar ben henuz 11+3 um ama simdiden gogus ucumda catlak gibi seyler olusmus .benim de sorunlu olacakmis gibi hissediyorum.simdiden kullansam olurmu bahsettiginiz kremleri.bir de hangi markayi onerirsiniz

Ben garmastan diye bir göğüs kremi kullanmıştım. Mavi renk doğal krem. Sürüyosun silmeden direk bebeği emzirebiliyorsun, zararsız. O iyi geldi. Doğum öncesi için krem değilde eczanelerde kapsüller satılıyormuş, kapsülü kırıp içindekini sürüyormuşsun onlar iyi diyorlar ama ben doğum öncesi hiç kullanmadım bilmiyorum.

Ben gittim odasına mobilya beşik aldım, çok pişman oldum bence gereksiz. Birde bilmeden aldım, içi çok derinde değil. Kızım biraz hareketlendi tutup ayağa kalkıp beşikten sarkmaya başladı. Gittim birde park yatak aldım. Onlar çok derin. Hem uyudu, hem oyuncaklarını koydum içine ben iş yaparken oynadı. Çok kullanışlı. Bilsem hiç mobilya beşik almazdım. Direk park yatak alırdım, biraz büyüyünce de odasına tek kişilik baza alırdım. Bazı şeyleri çevrede kullanan, tecrübeli annelere sormak lazım. Bilmeden çok gereksiz şeyler alabiliyoruz. Varsa yakınınızda ablanız, kuzeniniz, arkadaşınız tecrübeli birileri, alışverişe onlarla çıkın mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…