2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kullandığım göğüs kremi buydu.

Park yatağımız bundan, alt ayakları var sallanabiliyor, 2 katlı isterseniz küçükken üste yatırıyorsunuz, daha derin olsun derseniz alt kademeyi kullanıyorsunuz. Katlaması çok basit katlanınca çanta gibi oluyor. Biz bagajda gezdiriyoruz gittiğimiz yerde açıyoruz yatıyor kızım.

Kizlaaar 8.haftam bitiyo hamilelikte cok yorgun hissediyorum her seyden igrenuyorum asiri derecede kusmuyorum ama midem cok sanciyo agriyo

Bende Bebek odası takımı alıp almamakta kararsızım ya sadece beşik alacam yada Bebek odası sen beşiği mi öneriyorsun

Sağol Can'ım ben kullanışlı istiyorum ki Rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip ederse ikinciyi uzatmadan düşünmek istiyorum allahım nasip ederse diğer Bebek'te kullanabilsin diye markaya da bakıyorum soruyum

tugder

Oda alacaksan ya kullanışlı birşey alacaksın yada hiç almayıp daha sonra oda yapacaksın. Alırsan eğer büyüyen beşiklerden al bence, daha sonra da kullanabilirsin. Ama oda da kararsızsan dediğim gibi park yatak gibi birşey almak daha iyi. Şimdilik park yatak alıp, diğer ihtiyaçlarını alsan, zaten ikinci bebeğe kadar Allahın izniyle diğer ihtiyaçlar masraflar bitmiş olur. İkinci bebek zamanıda oda yaparsın.

selam kızlar,çatlak kremi ya da benzeri ürün kullanmaya başladınız mı? aranızda tecrübeli olup uygun fiyata önerebileceğiniz ürünler var mı? benim içi karnım geniş değil sanırım ilk gebeliğim ama karnım daha şimdiden baya belirgin gaz falanda değil 11 haftamdayım üstelik çok iştahsızım hala ve bulantılarım devam ediyor ona rağmen karnışım çıktı ve arada kaşınıyor göbeğim ama dokunmak istemiyorum.

Canım Merhaba, Bende 11.haftamdayım bnmde normal yeme düzenimde olmama ragmen göbeğim çıktı. Dediğin gibi iç karın meselesi bu sanırım ama bilmiyorum çokta takmak istemiyorum çok kilo almaktan korkuyorum çünkü takarsam üzülürüm..
Sende boşver sev karnını :)

Birde bnmde oluyor kaşıntım ve karıncalanmam.. Bebek yağı sürüyorum ben iyi geliyor sende dene istersen.

Ben bir aydır kullanıyorum benim karnım bayağa çıktı 55 Tlye alıyorum doktorun önerdiğini aldım ama bebe yağınıda arkadaşım kullanmış onda hiç çatlak oluşmamış her banyodan sonra kullanmış benim kullandığım krem günde iki defa diyor ama ben bir defa kullanıyorum fiyat uygunsa atıyım resmini bu arada basen bölgenize mutlaka uygulayın

Canım bende de öyle oluyor ya göbüşüm çok kaşınıyor ve hiç iştahım yok neredeyse ama maşallah çıktı gidiyor göbüş böyle olan var mı acaba ya

Csnım ismi ne? ben de başlayım kullanmağa. bu haftasonu kendime hamiş kiyafeti aldım artık pantalonlar çok sıkıyo düymesini açık bırakıyordum

Csnım ismi ne? ben de başlayım kullanmağa. bu haftasonu kendime hamiş kiyafeti aldım artık pantalonlar çok sıkıyo düymesini açık bırakıyordum
Geldi mi Can'ım attım üç aylıkken kullanmaya başlayın diyor zaten ama ben zaten kilo almıştım hamile kalmadan önce 2 aylıkken karnım iyice çıktı

kızlar merhaba, bugün öğleden şimdiye kadar çok fena kalp çarpıntım var. sırtıma ve eklemlere kadar ağrı hiss ediyorum. Böyle şey yaşayan var mı? acaba neden olabilir. ebeye aradım ama telefonu kapalı. yatıyorum şimdi kalkmıyorum

Teeekkurler cnm e vitamini kapsulleri varmis sanirim bahsettigin sey o.

Tiroidine baktırmıştın demi tiroid sorunu da kalp çarpıntısı olurmuş sırtın ağrıması normal artık Bebek büyüyor ağırlık yapıyor benimde acayip baş Ağrı'larım başladı sizlerde de var mı baş Ağrı'sı

Cinsiyet öğrenen varmı aranız da kızlar ben cumartesi gidecem çok merak ediyorum acaba gözükür mu daha erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…