2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Baş ağrıları bende 2 haftadı başladı, her sabah baş ağrısı ile uyanıyprum, sonra geçiyor. Dünen acile gittik, kalp çarpıntısı var dedı ama korkulacak şey yok dedi, kanıma baktılar, bir az daha düşmüş. İnan başka şey söylemediker. Çok rahatsız ediyorsa kardioloğa görün dediler... Sırtım hala da ağrıyor, göğüslerim acıyor, artık anlayamıyorum göğüsüm mü ağrıyo ya kalbım mi Bugün özel doktoruma gedeceğim, bakalım o ne söyleyecek İnşallah korkulu şey yoktur

at canım yaa bakalım çünkü gögüslerede sürmek gerekiyormuş onlarda çatlıyormuş :)

canım bende de çarpıntı oldu bir defa geçenlerde hemde çok fena sırt üstü falan uzanmamaya çalış bir de panik yapma hemen balkon cam kenarı derin derin nefes al şuan vücudumuza iki katı kan pompalanıyor :)

herkese merhaba, hepinizin bebişleri hayırlı olsun benim bat 1 mart , 26 martta kanda gebelik testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. bugün hesaba göre 5+0 olduk dün doktorum karnımdan keseyi göremedi hcg değerim 7083 çıktı. Vajinal usg ile bakınca kesemizi gördü 7,15 mm dedi haftaya tekrar gel dedi. yolk sac kesesini ve kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben ne zaman duyarım çok merak ediyorum anlatabilir misiniz

bu sene erkek senesi,herkes erkek diyor,bakalım bizim nasibimize ne düştü :)

Ben doğum yaptığım dönemde hep kız vardı benimde kızım oldu. Şimdi erkek senesi diyorlar ama benim belirtilerim kızımdakiyle aynı. Ya yine kız o yüzden aynı şeyleri yaşıyorum. Ya da benim bünye hep böyle tepki veriyor.

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Öncelikle ilk haftalar biraz daha gergin geçer keseyi görmek kalp atışı vs bunlarda hiç stres yapma hepimiz çok yaptık tecrübeye tabi,ben minnağımın kalp atışlarını 6hafta+4 günlükken duydum çok cılızdı 9+6 gümbür gümbür duyduk ama bazıları 7 8 haftaya kadar duyamayabiliyor sakın telaş yapma

Merhaba canım hayırlı olsun. Kalp atışları genelde kese göründükten 2 hafta sonra gittiğinde görülüyor. Bu da 7-8. Haftalara denk geliyor genelde.

ilk hamileliğim haliyle çok stres yapıyorum çok heyecanlıyım herkeste duydu hamile olduğumu o yüzden fazlaca stres yapıyorum galiba

Bazen bende de oluyor. Nefesim kesiliyor sanki. Güm güm atıyor sanki kalbim.

sağol canım ya bende öyle yapayım ben bir kaç kişiden de duymuştum bebe yağı kakao yağı falan baya iyi geliyormuş çatlak kremleri hem küçük hem de pahallı diyorlar

Bende 80 TL ye almıştım kızımda ama benimli baya büyüktü. Hatta dahada var şimdi de kullanıyorum. Çok düzenli kullanmadım ama kızımda hiç çatlağım olmamıştı. Karnım bir defa büyüdü küçüldü, şimdi olurmu çatlak bilmiyorum arada sürüyorum yine.

ilk hamileliğim haliyle çok stres yapıyorum çok heyecanlıyım herkeste duydu hamile olduğumu o yüzden fazlaca stres yapıyorum galiba

yapma tatlım ben varya neler çektim, hamile olduğumu öğrendim değerlerim kanda daha 126 idi sonra iki gün sonra iki katından fazla arttı neyse biraz bekleyip çapaya gittim benim moralimi bozdular yok kese küçük yok dış gebelik boş gebelik falan dediler neyse çok ağladım sonra özele kendi doktoruma gittim bir problem olmadığını sadece rahim kasılmamdan dolayı kese biraz yaygın duruyor dedi 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi ve gittim duyduk çok şükür şimdi 11 hafta içindeyim haftaya ikili tarama testim var şuan gayet herşey normal sağlıklı kimse korkutmasın başlarda oluyor bu gerginlikler sende hiç takma hamileliğin tadını çıkar :)

bende doktorumu değiştireceğim sanırım ben soru sormadan o hiç bişey anlatmıyor bana sizin doktorlarınız da öyle mi ?

bende doktorumu değiştireceğim sanırım ben soru sormadan o hiç bişey anlatmıyor bana sizin doktorlarınız da öyle mi ?

benim doktorum çok iyi insanın psikolojisini düzeltiyor olumsuz olsa bile yani moral bozmuyor ve rahatlatıyor herşeyi anlatıyor sadece bana değil eşime resimler gösteriyor bebeğiniz bu aşamada falan filan diye,hem bir de mesela 6 haftada kalp atışını duyduk 9 haftaya randevu verdi bebeğin plasentası oluşacak kanaman lekelenmen olabilir korkma dedi her şeyi bilgilendiriyor ama o demese ben kan görsem telaş yapardım.

yani bende bekliyorum ki şu hafta gel kesesini görelim bu hafta gel kalp atışını görelim hep ben soruyorum bi dahaki sefere ne zaman geleyim ? bir sorun var mı ? kese göründü mü ben sormasam kendi kendine muayene edip geçiyor kesinlikle değiştireceğim

Tebrikler canm, hayırlı olsun bebeğin..
Ben 6. haftam bittiğinde duydum ama 7-8haftalarda duyabilenlerde oluyormuş oyüzden bu konuya pek takılma. :)

Cinsiyet öğrenen varmı aranız da kızlar ben cumartesi gidecem çok merak ediyorum acaba gözükür mu daha erken mi

Canım merhaba, o bendede merak konusu haftasonu gidicem doktora tahmini olup olmadığını soracağım dayanamıyorum..
Senin 3ay oldu sanırım dimi, inşallah görür veya gösterir kendini bebeğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…