2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

ilk hamileliğim haliyle çok stres yapıyorum çok heyecanlıyım herkeste duydu hamile olduğumu o yüzden fazlaca stres yapıyorum galiba
Stres yaparak hiçbir yere varamazsın canım söylemek kolay biliyorum bizde yaşadık ve yaşıyoruz aynı şeyleri ama hem kendini hemde bebeğin etkileme.. Kötüyü çağırma düşünme bile..

İnşallah yoktur haber ver bizede

İnşallah yoktur haber ver bizede
Doktora randevu aldım saat 2ye. Şimdi de sırt ağrım çarpıntım geçti her ne ise gidim yine, ilaç falan yazması lazım. devletteki yazmıyor ilaç, çok seviyorum doktoru ama diyor ilaç falan işini ebeler takip ediyor. Ebe de 5 mayıs'a randevu vermiş, tetanoz aşısı için. O yüzden kendi özel doktoruma gidiyorum bugün. Ebe'lere pek güvenemiyorum nedense..
ama dün gece çok fenaydım gerçekten...

Hayırlı olsun Can'ım herkesin farklı olıyor Can'ım ben doktora gittiğimde bir ay 2 günlükmüş keseyi görmüştü 5 haftalıkken kalp atışını duyduk 12 haftalıkken ikili test yaptırdık ikili test bir hafta sonra çıkıyor ama geç gören de oldu keseyi kalp atışını da stres yapma herkesin ki farklı tamam

ben akıllı ise aksine sırt üstü yattım dün. ağrıyordu baskı yapıyordu.. çok korktum, iyiki geçti

Canım merhaba, o bendede merak konusu haftasonu gidicem doktora tahmini olup olmadığını soracağım dayanamıyorum..
Senin 3ay oldu sanırım dimi, inşallah görür veya gösterir kendini bebeğin..
13 haftaya girdik yan yatmıştı kapatmıştı kendini yaa herkes merak ettikçe beni de meraklandırıyorlar birde cinsiyet belli olmadığı için hiçbirşey alamıyoruz hayırlısıyla duysaydık bi

Aramıza hoş geldin Hayırlı olsun bebişin. Arkadaşların söylediği gibi ilk aylar stressli geçiyor, kese görmek, kalp atışı duymak, iki test falan, mide bulantısı... Ben keseyi 4 haftalıkken alttan muayine ile gördüm, 7. haftada kalp atışı duyuldu, 12. haftada ikli test yaptırdım. İnşallah 3 hafta sonra üçlü için gideceğim.

herşeyin hayırlısı benim erken öğrenmiş olmam bu kadar stres yaşamama sebep oldu sanırım . 1 hafta daha beklemekten başka elimden bişey gelmez hamile olduğumu unutmaya çalışacağım :)

Bende vardı ama çok azdı yani çıkarma falan olmadı, sonra oda geçti.. Bende normalde meyilliyim kilo almaya, bende aldım.
Yapcak bişe yok boşver, hamilesin sonuçta.
Hayırlısı artık alcaz yani sonucta. Ara ara paylasalm ne kadar aldgımızı ben anormal alabilirimm

13 haftaya girdik yan yatmıştı kapatmıştı kendini yaa herkes merak ettikçe beni de meraklandırıyorlar birde cinsiyet belli olmadığı için hiçbirşey alamıyoruz hayırlısıyla duysaydık bi
Sağlıklı olsun tabi başta ama insan yinede çok meraklanıyor Yoksa gerçekten önemli değil.. Kızımda yok oğlumda yok 2side kabulum ama merak işte..

Hayırlısı artık alcaz yani sonucta. Ara ara paylasalm ne kadar aldgımızı ben anormal alabilirimm

Olur tabi.. Yanlız hissetme kendini diye yazıyorum benimde alıcı bünyem istediğim kilodada başlayamadım hamileliğime zaten kilo almıştım yinede çok şükür sorun yapıp kendimi üzmek istemiyorum..

Hayırlı olsun CNN benim :)

aynen öyle canmm amannn boşver artk :) alırızda veririzde :)
Ben evlendiğimde 51 kiloydum 14 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim bir aylıkken 63,7 idim şimdi ise 3 aylık hamileyim 68,6 üm iştahım çok fazla aç duramıyorum kiloyu takmayın veririz yeterki yediklerimiz bebeğe yarasın

E
Evet aynen öyle bende aç duramıyorum. siz hergün protein tüketiyormusunuz.

E

Evet aynen öyle bende aç duramıyorum. siz hergün protein tüketiyormusunuz.
Hayır karbonhidratta alıyorum protein de bakliyatta alıyorum ama ben günlük peynir,süt,yoğurt,kuruyemiş,meyve ihmal etmiyorum mutlaka yiyorum bunları ihmal etmeyelim balık tüketemiyorum üç ayda iki defa balık yiyebildim ben balıkla uğraşmayı sevmiyorum evde de yapmıyorum eğer uğraşmayı seviyorsunuz siz en az haftada bir tane yiyin

Yoğurt ve balık hariç diğerlerini bende hergün tüketmeye çalışıyorum..
Malesef balık yiyemiyorum..

ben akıllı ise aksine sırt üstü yattım dün. ağrıyordu baskı yapıyordu.. çok korktum, iyiki geçti

yapma öyle olunca çarpıntın dik otur hava al derin nefes al yatarkende sırt üstü pek önermiyorlar bir damar geçtiği için gebelere baskı yapıyormuş sol veya sağ tarafa dene yastık al bacak arana ya da karnının yanına doğru çok rahat oluyor

Bende perşembe günü için randevu aldım kontrole 7 sinde gel demişti ikili testi yapar herhalde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…