- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Stres yaparak hiçbir yere varamazsın canım söylemek kolay biliyorum bizde yaşadık ve yaşıyoruz aynı şeyleri ama hem kendini hemde bebeğin etkileme.. Kötüyü çağırma düşünme bile..ilk hamileliğim haliyle çok stres yapıyorum çok heyecanlıyım herkeste duydu hamile olduğumu o yüzden fazlaca stres yapıyorum galiba
İnşallah yoktur haber ver bizedeBaş ağrıları bende 2 haftadı başladı, her sabah baş ağrısı ile uyanıyprum, sonra geçiyor. Dünen acile gittik, kalp çarpıntısı var dedı ama korkulacak şey yok dedi, kanıma baktılar, bir az daha düşmüş. İnan başka şey söylemediker. Çok rahatsız ediyorsa kardioloğa görün dediler... Sırtım hala da ağrıyor, göğüslerim acıyor, artık anlayamıyorum göğüsüm mü ağrıyo ya kalbım miBugün özel doktoruma gedeceğim, bakalım o ne söyleyecek İnşallah korkulu şey yoktur
Doktora randevu aldım saat 2ye. Şimdi de sırt ağrım çarpıntım geçtiİnşallah yoktur haber ver bizede
Hayırlı olsun Can'ım herkesin farklı olıyor Can'ım ben doktora gittiğimde bir ay 2 günlükmüş keseyi görmüştü 5 haftalıkken kalp atışını duyduk 12 haftalıkken ikili test yaptırdık ikili test bir hafta sonra çıkıyor ama geç gören de oldu keseyi kalp atışını da stres yapma herkesin ki farklı tamamherkese merhaba, hepinizin bebişleri hayırlı olsun benim bat 1 mart , 26 martta kanda gebelik testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. bugün hesaba göre 5+0 olduk dün doktorum karnımdan keseyi göremedi hcg değerim 7083 çıktı. Vajinal usg ile bakınca kesemizi gördü 7,15 mm dedi haftaya tekrar gel dedi. yolk sac kesesini ve kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben ne zaman duyarım çok merak ediyorum anlatabilir misiniz
ben akıllı ise aksine sırt üstü yattım dün. ağrıyordu baskı yapıyordu.. çok korktum, iyiki geçticanım bende de çarpıntı oldu bir defa geçenlerde hemde çok fena sırt üstü falan uzanmamaya çalış bir de panik yapma hemen balkon cam kenarı derin derin nefes al şuan vücudumuza iki katı kan pompalanıyor :)
13 haftaya girdik yan yatmıştı kapatmıştı kendini yaa herkes merak ettikçe beni de meraklandırıyorlar birde cinsiyet belli olmadığı için hiçbirşey alamıyoruz hayırlısıyla duysaydık biCanım merhaba, o bendede merak konusu haftasonu gidicem doktora tahmini olup olmadığını soracağım dayanamıyorum..
Senin 3ay oldu sanırım dimi, inşallah görür veya gösterir kendini bebeğin..
Aramıza hoş geldinherkese merhaba, hepinizin bebişleri hayırlı olsun benim bat 1 mart , 26 martta kanda gebelik testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. bugün hesaba göre 5+0 olduk dün doktorum karnımdan keseyi göremedi hcg değerim 7083 çıktı. Vajinal usg ile bakınca kesemizi gördü 7,15 mm dedi haftaya tekrar gel dedi. yolk sac kesesini ve kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben ne zaman duyarım çok merak ediyorum anlatabilir misiniz
herşeyin hayırlısı benim erken öğrenmiş olmam bu kadar stres yaşamama sebep oldu sanırım . 1 hafta daha beklemekten başka elimden bişey gelmez hamile olduğumu unutmaya çalışacağım :)Aramıza hoş geldinHayırlı olsun bebişin. Arkadaşların söylediği gibi ilk aylar stressli geçiyor, kese görmek, kalp atışı duymak, iki test falan, mide bulantısı... Ben keseyi 4 haftalıkken alttan muayine ile gördüm, 7. haftada kalp atışı duyuldu, 12. haftada ikli test yaptırdım. İnşallah 3 hafta sonra üçlü için gideceğim.
Hayırlısı artık alcaz yani sonucta. Ara ara paylasalm ne kadar aldgımızı ben anormal alabilirimmBende vardı ama çok azdı yani çıkarma falan olmadı, sonra oda geçti.. Bende normalde meyilliyim kilo almaya, bende aldım.
Yapcak bişe yok boşver, hamilesin sonuçta.
Sağlıklı olsun tabi başta ama insan yinede çok meraklanıyor Yoksa gerçekten önemli değil.. Kızımda yok oğlumda yok 2side kabulum ama merak işte..13 haftaya girdik yan yatmıştı kapatmıştı kendini yaa herkes merak ettikçe beni de meraklandırıyorlar birde cinsiyet belli olmadığı için hiçbirşey alamıyoruz hayırlısıyla duysaydık bi
Hayırlısı artık alcaz yani sonucta. Ara ara paylasalm ne kadar aldgımızı ben anormal alabilirimm
Hayırlı olsun CNN benim :)hergün yapmadık gün aşırı iki güne bir ama şöyle bir durum var benim ilk gebeliğim ben çok kafama takıyordum 8 ay oldu olmamıştı hiç korunmadık ama hep yanlış zamanlarda aramışız ben adet oldum temizlendim o ay kulak buruna doktora gittim alerjim var öksürüyordum doktor alerji ilacı verdi korunmaya karar verdim o ay ilaçtan bir tane içtim ikinciyi eşim içirmedi korunmadı da o gün hamile kalmışım :) Allah ın taktiri 14 ocaktı en son adetim bir hafta sürdü 25 ocakta da ilk ilişkide kalmışım gögüsleri şişti aşırı bir ağrı vardı hiç çekmediğim kadar 12 şubatta idrar testi yaptım ikinci çizgi silik sonra tekrarladım inanamadım üç gün sonra kan testi yaptık 3 haftalık gebelik var dediler :) kısmet işte darısı başına inşallah
aynen öyle canmm amannn boşver artk :) alırızda veririzde :)Olur tabi.. Yanlız hissetme kendini diye yazıyorum benimde alıcı bünyem istediğim kilodada başlayamadım hamileliğime zaten kilo almıştım yinede çok şükür sorun yapıp kendimi üzmek istemiyorum..
Ben evlendiğimde 51 kiloydum 14 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim bir aylıkken 63,7 idim şimdi ise 3 aylık hamileyim 68,6 üm iştahım çok fazla aç duramıyorum kiloyu takmayın veririz yeterki yediklerimiz bebeğe yarasınaynen öyle canmm amannn boşver artk :) alırızda veririzde :)
Evet aynen öyle bende aç duramıyorum. siz hergün protein tüketiyormusunuz.Ben evlendiğimde 51 kiloydum 14 aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim bir aylıkken 63,7 idim şimdi ise 3 aylık hamileyim 68,6 üm iştahım çok fazla aç duramıyorum kiloyu takmayın veririz yeterki yediklerimiz bebeğe yarasın
Hayır karbonhidratta alıyorum protein de bakliyatta alıyorum ama ben günlük peynir,süt,yoğurt,kuruyemiş,meyve ihmal etmiyorum mutlaka yiyorum bunları ihmal etmeyelim balık tüketemiyorum üç ayda iki defa balık yiyebildim ben balıkla uğraşmayı sevmiyorum evde de yapmıyorum eğer uğraşmayı seviyorsunuz siz en az haftada bir tane yiyinE
Evet aynen öyle bende aç duramıyorum. siz hergün protein tüketiyormusunuz.
Hayır karbonhidratta alıyorum protein de bakliyatta alıyorum ama ben günlük peynir,süt,yoğurt,kuruyemiş,meyve ihmal etmiyorum mutlaka yiyorum bunları ihmal etmeyelim balık tüketemiyorum üç ayda iki defa balık yiyebildim ben balıkla uğraşmayı sevmiyorum evde de yapmıyorum eğer uğraşmayı seviyorsunuz siz en az haftada bir tane yiyin
Yoğurt ihmal etme bende zorlanıyordum hala da zorlanıyorum tv karşısındayken bir kase yoğurt ye yoğurt Bebek için çok öenmli sütten bile öenmli emin olYoğurt ve balık hariç diğerlerini bende hergün tüketmeye çalışıyorum..
Malesef balık yiyemiyorum..
ben akıllı ise aksine sırt üstü yattım dün. ağrıyordu baskı yapıyordu.. çok korktum, iyiki geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?