2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum bende haftaya ikili teste gitmeyi düşünüyorum cinsiyetide ogrenirmiyim acaba diye merak ediyorum tabi hayırlısı sağlıklı olsunda

Kızlar geldim randevudan, bebek iyi de doğru pozisyonda değildi doktor gerekli ölçmeleri yapamadı
Devletteki ikili teste gerek yok demişti ama bu doktor gerek var dedi, inşallah yarın çocuk doğru pozisyonda olurda alırlar kan yoksa hep böyleydi cinsiyyet için erken söyledi. Bir kardiolojiye yönlendirdi. Nabzın yüksekmiş 130 doktor eko istedi kalb için. Ne ise hayırlısı bakalım. çarpıntı geçmezse yaptırırım. bir de elevit yazdı. folik asiti bırakıyormuşum. benden bu kadar

Kızlar merhaba uzun zamandır yoktum bende haftaya ikili teste gitmeyi düşünüyorum cinsiyetide ogrenirmiyim acaba diye merak ediyorum tabi hayırlısı sağlıklı olsunda
Ben 12. Haftada gittim gözükmedi cumaya testin sonucu çıkacak tekrar bakacak ultrasyondan umarım gözükür

Kızlar iki şey sormak istiyorum 1.folikasiti doktorunuz kesti mi benim doktorum denir ilacı yazdı folikasitim yarın bitiyor yarından sonra sadece Demir ilacı kullanacam 2.cinsiyet ikili test sonucunda belli mi oluyor geçen sanırım burda bir arkadaş yazdı şaşırmıştım

benim doktorum kesti folık asiti bugün yerine elevit yazdı.

Selam kızlar nasılsınız bende atık hissediyorum oynadını ve kızlar karnınız kaşınıyorlar kasımayın sıkın kendnşzi çünkü catlatkıklar kasıdıkca oluşuyormuş yağ ilac fayda degil yani ginede çatlak oluşuyormuş o yüzden kasımayın :)

Canım o bir klasiktir. Evdeyken ağrıdan ölürsün Randevu alır gidersin bişeyin kalmaz ağrı geçer. Amaaa doktor hanım gerçekten şuram ağrıyodu şimdi geçtiii

Yoğurt ihmal etme bende zorlanıyordum hala da zorlanıyorum tv karşısındayken bir kase yoğurt ye yoğurt Bebek için çok öenmli sütten bile öenmli emin ol

Bende yoğurdu tek tüketemiyorum. Pilav yada makarnanın üstüne koyup öyle tüketmeye çalışıyorum.

Ben 8. Haftalıkken gittiğimde bana decavit yazdı. Folikasitin bitince buna başla dedi. Testte cinsiyet için ben yazmıştım onumu söylüyorsun bilmiyorum ama ikili test kan sonucu kağıdında free beta hcg diye bir değer olması lazım. O değer 50 nin altındaysa kız, 50 nin üstündeyse erkek miş. Öyle diyorlar.

Çocuğun pozisyonu ne alaka Can'ım kan verirken onu anlamadım

kızlar hamielik takvimini nasıl kullanıyorsunuz bana da söylermisiniz

Bizim paylaşımımızın altında hamilelik günlüğü imza ekle var ordan ekle bebeğin tahmini doğumunu

Iyi aksamlar kızlar ya cocuklarımız kucağımıza aldımızdada böyle konuşalım bilgi verelim tabi böyle cok sık giremeyiz Berk'i ama olsun ben daha cinayeti öğrenmedim ama bir ki bir sey aldım ve Yelek ceket işliyorlar tanıdıklar ve normal mı dogum yoksa amliyat mı istiyorsunuz ben normal diyorum ama o zaman ne olur bilmiyor doktur sen yapmazsın felan dedi bünye felan işte baklım kısmet artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…