İnan dün sen geldin aklıma. Bu kız çok aktifti, ama şu aralar yazmıyor. Nasılsın acaba deye merak ettim. Nasılsın nasıl gidiyor?çok zor günler geçirdim arkadaşlar bende
Ben 12. Haftada gittim gözükmedi cumaya testin sonucu çıkacak tekrar bakacak ultrasyondan umarım gözükürKızlar merhaba uzun zamandır yoktum bende haftaya ikili teste gitmeyi düşünüyorum cinsiyetide ogrenirmiyim acaba diye merak ediyorum tabi hayırlısı sağlıklı olsunda
benim doktorum kesti folık asiti bugün yerine elevit yazdı.Kızlar iki şey sormak istiyorum 1.folikasiti doktorunuz kesti mi benim doktorum denir ilacı yazdı folikasitim yarın bitiyor yarından sonra sadece Demir ilacı kullanacam 2.cinsiyet ikili test sonucunda belli mi oluyor geçen sanırım burda bir arkadaş yazdı şaşırmıştım
İnan dün sen geldin aklıma. Bu kız çok aktifti, ama şu aralar yazmıyor. Nasılsın acaba deye merak ettim. Nasılsın nasıl gidiyor?
Selam cnm nasılsın ben de yeni yeni giriyorum bende yoktum nasıl gidyor hamilelikarkadaşlar merhaba;
uzun zamandır giremiyordum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ?
Canım gecmiş olsun yeni gördüm simdi nasılsın peki iyisin degilmi canımevet canım. eşimle zor zamanlar geçirdik bebeği aldırma durumumuz vardı.
Doktora randevu aldım saat 2ye. Şimdi de sırt ağrım çarpıntım geçtiher ne ise gidim yine, ilaç falan yazması lazım. devletteki yazmıyor ilaç, çok seviyorum doktoru ama diyor ilaç falan işini ebeler takip ediyor. Ebe de 5 mayıs'a randevu vermiş, tetanoz aşısı için. O yüzden kendi özel doktoruma gidiyorum bugün. Ebe'lere pek güvenemiyorum nedense..
ama dün gece çok fenaydım gerçekten...
Yoğurt ihmal etme bende zorlanıyordum hala da zorlanıyorum tv karşısındayken bir kase yoğurt ye yoğurt Bebek için çok öenmli sütten bile öenmli emin ol
Kızlar iki şey sormak istiyorum 1.folikasiti doktorunuz kesti mi benim doktorum denir ilacı yazdı folikasitim yarın bitiyor yarından sonra sadece Demir ilacı kullanacam 2.cinsiyet ikili test sonucunda belli mi oluyor geçen sanırım burda bir arkadaş yazdı şaşırmıştım
Çocuğun pozisyonu ne alaka Can'ım kan verirken onu anlamadımKızlar geldim randevudan, bebek iyi de doğru pozisyonda değildi doktor gerekli ölçmeleri yapamadı
Devletteki ikili teste gerek yok demişti ama bu doktor gerek var dedi, inşallah yarın çocuk doğru pozisyonda olurda alırlar kanyoksa hep böyleydi cinsiyyet için erken söyledi. Bir kardiolojiye yönlendirdi. Nabzın yüksekmiş 130 doktor eko istedi kalb için. Ne ise hayırlısı bakalım. çarpıntı geçmezse yaptırırım. bir de elevit yazdı. folik asiti bırakıyormuşum. benden bu kadar
Öyle birşey olmadı ama demi gerek kalmamıştır umarım hamileliğin gayet yolunda gidiyordur inşallahevet canım. eşimle zor zamanlar geçirdik bebeği aldırma durumumuz vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?