Aldırmak zorundayım canım adam çocugu istemiyor. Benide istemiyor hayatında.cok zor bi durum çocuktan vazgecmek napıcamı bilemiyorum.Öyle birşey olmadı ama demi gerek kalmamıştır umarım hamileliğin gayet yolunda gidiyordur inşallah
Ikili test icin ense kalinligina falan bakmasi lazim ve sonra aynu gun kan tehlili yapiyorlar ya.. Benim devletteki doktor gerek yok soyledi ikiliye, bu ise gerek var soyledi. Bilemedim artik.. 1 doktorla devam edecegim artikÇocuğun pozisyonu ne alaka Can'ım kan verirken onu anlamadım
Peki hamile kalmadan once sana nasil davraniyordu? Iliskiniz kotumuydu? Cok ozele girdimse kusura bakma. Cevap vermek zorunda degilsinAldırmak zorundayım canım adam çocugu istemiyor. Benide istemiyor hayatında.cok zor bi durum çocuktan vazgecmek napıcamı bilemiyorum.
Ömrüm belirtilerin nelerdi yazsana cinsiyetini bilen tek kişi sensin gruptan bizde artık bilsekte ona göre bebeğimize birşeyler alabilsek
Ben daha doktorla konuşmadım ama normal doğum düşünüyorum ama kısmet inşallah gerçekleştiririz normal doğumuIyi aksamlar kızlar ya cocuklarımız kucağımıza aldımızdada böyle konuşalım bilgi verelim tabi böyle cok sık giremeyiz Berk'i ama olsun ben daha cinayeti öğrenmedim ama bir ki bir sey aldım ve Yelek ceket işliyorlar tanıdıklar ve normal mı dogum yoksa amliyat mı istiyorsunuz ben normal diyorum ama o zaman ne olur bilmiyor doktur sen yapmazsın felan dedi bünye felan işte baklım kısmet artık :)
Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş biz bilemeyiz senin ne yaşadığını cocuk yuvaya bağlar derler ama bağlamayan da var eğer yeni evliysen ve sorun büyük değilse büyükler araya girer düzelir inşallah Hakkı'nda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin ben anlamadım ama aldırdın mı çocuğu senAldırmak zorundayım canım adam çocugu istemiyor. Benide istemiyor hayatında.cok zor bi durum çocuktan vazgecmek napıcamı bilemiyorum.
Günah değilde uğursuzluk diye biliyorum ben eksik birşeyler bırakacakmısın doğuma kadarGunaydin mesajini yeni gordum tatlim. Benim goguslerim asiri buyudu. Soylemesi ayip sutyenlerim artık cok sikiyo. Bende oyle mide bulantisi kusma bas donmesi olmadi gerci o herkezde farkli fakat karnim cok cabuk cikti 9 haftalikken normal pantolonlarimin hic biri olmadi ve karnim cok sivri. Kasiklarim cok ağrıyordu. Allaha sukur 2 haftadir hic birsey yok. Durmadan eksi mayhos seyler yiyorum. Nutella kasiklardim normalde hamilelikten beri yiyemiyorum. Herkezde farkli tabi.. Ama bence hemen esya almayin kizlar bizde gunah derler daha kucuk oldugu icin. Ama cinsiyet ogrendiginizde ilk atlet kulot alin bebisinize babasinin parasiyla cok iyimis o. Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.
Ben de normal istiyorum, ama bakalım hayırlısı... Normal doğumda çabuk toparlanıyorsun, sezaryen de ise geç. Sen nasılsın nasil gidiyor?Iyi aksamlar kızlar ya cocuklarımız kucağımıza aldımızdada böyle konuşalım bilgi verelim tabi böyle cok sık giremeyiz Berk'i ama olsun ben daha cinayeti öğrenmedim ama bir ki bir sey aldım ve Yelek ceket işliyorlar tanıdıklar ve normal mı dogum yoksa amliyat mı istiyorsunuz ben normal diyorum ama o zaman ne olur bilmiyor doktur sen yapmazsın felan dedi bünye felan işte baklım kısmet artık :)
canım ikili testin belli oldu mu? bana 3 gün içinde sonuç çıkar söylediler. Her keste 10 gün diyorlar ama.Günah değilde uğursuzluk diye biliyorum ben eksik birşeyler bırakacakmısın doğuma kadar
Yaa bana başka bir ilaç verdi herkes elevit kullanıyor anlamadım ben balık yağı değil ama ton balığı var evde ama yiyemiyorum balık çok tüketemedğimden ton balığı aldım balığın yerini tutmuyorKizlar ben de ikili test icin kan verdim bugun 10 gun sonra belli olcak.ense kalinligi icin normal dedi insallah hepimizin test sonuclari normal cikar.ilac olarak elevit ve devit verdi.bir de ben balik yiyemedigim icin balik yagi verdi.kullanan var mi balik yagi acaba aranizda
Bana da bir hafta dediler cuma günü kan vermiştim bu cumartesi kontrol var doktora gidecem sonuç için hemde cinsiyete bakacak sen ne zamana gidiyorsuncanım ikili testin belli oldu mu? bana 3 gün içinde sonuç çıkar söylediler. Her keste 10 gün diyorlar ama.
Bana da bir hafta dediler cuma günü kan vermiştim bu cumartesi kontrol var doktora gidecem sonuç için hemde cinsiyete bakacak sen ne zamana gidiyorsun
Elevit ne işe yarıyor bana evet Demir ilacı yazdı yiyemiyorum zaten Can'ım balığın yerini tutmuyor balık cok tüketemiyorum diye aldım ama yiyemedim onu da zaten sen devlete mi gidiyorsun özele miBana 3 gün dediler, cuma günü arayıp sorucam, sonuç çıkarsa cumartesı sabah giderim. Çıkmazsa pazartesi. Her kes aynı ilacı kullanacak diye bi şey yok canım. Doktor bizden daha iyi biliyor ve her doktorun tarzı da farklı. O yüzden merak etme, doktorun bir bildiği vardırmesela bana demir ilacı yazmadı, yalnız elevit yazdı. Bir de ton balığı yeme derim, derin yüzen balıklar pek önerilmyor. Hamsi falan yemeye çalış.
Elevit vitamin toplusu + mineraller, içinde her şey var vitaminler mineraller folik asit demir falan. İlacı özel doktorum yazdı. Devlete de gidiyorum bazen. ama doktor ilac yazmıyor hep sağlık ocağına yönlendiriyor, o yüzden özel doktoruma devam ediyorum, ebelerle uğraşamam, pek de güvenmiyorum onlara. Ben talesemi taşıyıcısı (hastası değil) olduğum için demir ilacı olmaz bana. O yüzden yazmadı.Elevit ne işe yarıyor bana evet Demir ilacı yazdı yiyemiyorum zaten Can'ım balığın yerini tutmuyor balık cok tüketemiyorum diye aldım ama yiyemedim onu da zaten sen devlete mi gidiyorsun özele mi
Almıyorum kesinlikle ilaç bi duşa gir istersen rahatlarsınArkadaşlar başiniz agridginda herhangi bi kaç kaç aldinizmi bu saat oldu geçmedi almaya cesaret edemiyorum ama artık beynim uyuştu sanki gözlerim kulaklarim bütün Kafam agriyo yardımcı olun ne olur
Canım perdeyi çek, karanlık bi odada uyumayı dene. Ağrı sürekliyse dr a danış ilaç için. Dr un vermediği ilacı kesinlikle içme derim. Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar başiniz agridginda herhangi bi kaç kaç aldinizmi bu saat oldu geçmedi almaya cesaret edemiyorum ama artık beynim uyuştu sanki gözlerim kulaklarim bütün Kafam agriyo yardımcı olun ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?