2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Aldırmak zorundayım canım adam çocugu istemiyor. Benide istemiyor hayatında.cok zor bi durum çocuktan vazgecmek napıcamı bilemiyorum.

Neoldu canım hayırdır? Bebeğide senide istemiosa nie birlikte olmuş..
Destek olanın varsa aldırma bebeğini, yazık günah.
Allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar başiniz agridginda herhangi bi kaç kaç aldinizmi bu saat oldu geçmedi almaya cesaret edemiyorum ama artık beynim uyuştu sanki gözlerim kulaklarim bütün Kafam agriyo yardımcı olun ne olur
Parol ya da minoset kullanabilirsin. Benim doktrum o ilaclar sorun yapmıyor dedi. Genel olarak içinde parasetamol olan ağrıkesici kullanabilirsin. Benim migrenim olduğu için biliyıorum. Ben bir de nane yağı kullanıyorum. pamuğa bir az nane yağı sürüp alnına ve şakaklara sürebilirsin. Bir de doktor havluyu suyug su ile ıslatıb alnıma koymağı da tavsiye etti. Ben baş ağrı uzmanı oldum artık migren yüzünden

yok canım aldırmadım daha

Neoldu canım hayırdır? Bebeğide senide istemiosa nie birlikte olmuş..
Destek olanın varsa aldırma bebeğini, yazık günah.
Allah yardımcın olsun.

canım maddi yönden sıkıntılı. bu çocugu öğrendiğmizden beri her işimiz düzenli gitmeye başladı. çok kısmetli bi bebek aslında ne bilim aklımı oynatıcam. napıcamı şaştım.

ne yapmalıyım hanımlar sizce?
Bebek gittikçe büyüyor ama, artık minik insan halinde.. senin neler yaşadığını ve neler hissetdiyini biz bilemeyiz.. ama bence Rabbim bebeği nasibi ile birge verirmiş.. hala da istemiyor mu?

Ona kavuşmak için uğraşan yıllarını veren o kadar insan var ki bence onları dusun ve Rabbimin sana verdiği mucizeye hediye ye sahip cik biz kendi düşüncelerimizi dile getiririz sen ne yaşadın neye karar verirsin bilemeyiz ki ama zor bir durum Allah im h ayirlisini nasip etsin

Cnm seni anlaya bilemeyiZ Berk'i ama bende cok istiyordum cocuk esim iştemiyordu sonra kaldım hamile simdi istiyor esim artık sende konus büyüklerine. Berk'i yardım eder ve bebekini büyüyor artık aldırman zorlasacak canım Allah yardım etsin sana bol dua et tatlım canınızda sıkma

Ne yaşıyorsun bilmemiz mümkün değil yaşayan sensin öncelikle sen bilirsin tabiki.. Karışmakta kimseye düşmez ama Fikir olsun dersen dolu 1 tabak yenceğine yarım tabak yenir yine karşılanır çocuk ihtiyacları bence..
Erkek için aldır demek olmasın demek çok basit gibi gelebilir ama taşıyan için bence durum tamamen çok farklı, ben şuan yazarken bile içim acıdı.
Eğer gerçekten bebeğini istiyorsan güzelce düşün, eşinle olmuyorsa ailenle çözmeye çalış yada sen elbet bir çözüm bulabilirsin.
Suan ben düşününce ne yaşamış olursam olayım dünyalara değişmem daha doğmamış bebeğimi, o benim parçam en başta.

Evet canım valla cok güzel yazdın haklısın yani

Cnm ilaclarin ismi farklidir ama icerigi aynidir zaten elevit dedigi cesitli vitaminler merak etme.ton baligini bende yiyebiliyprm ama pek tavsiye etmiyolar icinde civa varmis

Merhaba Anneler bende uç sene sonra mucizeme kavustum ama benim martt

Canım bu bebeği çok ama çok istiyorum. Kesinlikle aldırmak istemiyorum. Cok dua ediyorum. Rabbim benim içinde bebeğim içinde hayırlı olan yolunu gösterecektir. Tawsiyeleriniz için çok tesekkür ederim sizlere.

Ya şimdi ben senin sorununu anlamadım eşin bebeğimi mi istemiyor seni ve bebeği mi isteniyorum kusura bakma böyle konuştum ama ayrıca sorun ne maddiyatsızlık mı yoksa onu bahanemi ediyor ayrıca kaç yıllık evlisin

Canım 1 yıl 2 aylık ewliyim. Cocugun zamanı olmadığını söylüyor. Aldırmamı istiyor. Tartışma büyüyünce senide istemiyorum dedi boşanma durumuna geldik. Maddiyat en büyük problem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…