- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Aldırmak zorundayım canım adam çocugu istemiyor. Benide istemiyor hayatında.cok zor bi durum çocuktan vazgecmek napıcamı bilemiyorum.
Parol ya da minoset kullanabilirsin. Benim doktrum o ilaclar sorun yapmıyor dedi. Genel olarak içinde parasetamol olan ağrıkesici kullanabilirsin. Benim migrenim olduğu için biliyıorum. Ben bir de nane yağı kullanıyorum. pamuğa bir az nane yağı sürüp alnına ve şakaklara sürebilirsin. Bir de doktor havluyu suyug su ile ıslatıb alnıma koymağı da tavsiye etti. Ben baş ağrı uzmanı oldum artık migren yüzündenArkadaşlar başiniz agridginda herhangi bi kaç kaç aldinizmi bu saat oldu geçmedi almaya cesaret edemiyorum ama artık beynim uyuştu sanki gözlerim kulaklarim bütün Kafam agriyo yardımcı olun ne olur
yok canım yok gayet iyiydik bebeğin vaktinin olmadığını söylüyor. bende çok istiyorum.Peki hamile kalmadan once sana nasil davraniyordu? Iliskiniz kotumuydu? Cok ozele girdimse kusura bakma. Cevap vermek zorunda degilsin
Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş biz bilemeyiz senin ne yaşadığını cocuk yuvaya bağlar derler ama bağlamayan da var eğer yeni evliysen ve sorun büyük değilse büyükler araya girer düzelir inşallah Hakkı'nda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin ben anlamadım ama aldırdın mı çocuğu sen
Neoldu canım hayırdır? Bebeğide senide istemiosa nie birlikte olmuş..
Destek olanın varsa aldırma bebeğini, yazık günah.
Allah yardımcın olsun.
Bebek gittikçe büyüyor ama, artık minik insan halinde.. senin neler yaşadığını ve neler hissetdiyini biz bilemeyiz.. ama bence Rabbim bebeği nasibi ile birge verirmiş.. hala da istemiyor mu?ne yapmalıyım hanımlar sizce?
.Ben de normal istiyorum, ama bakalım hayırlısı... Normal doğumda çabuk toparlanıyorsun, sezaryen de ise geç. Sen nasılsın nasil gidiyor?
Ona kavuşmak için uğraşan yıllarını veren o kadar insan var ki bence onları dusun ve Rabbimin sana verdiği mucizeye hediye ye sahip cik biz kendi düşüncelerimizi dile getiririz sen ne yaşadın neye karar verirsin bilemeyiz ki ama zor bir durum Allah im h ayirlisini nasip etsinne yapmalıyım hanımlar sizce?
Cnm seni anlaya bilemeyiZ Berk'i ama bende cok istiyordum cocuk esim iştemiyordu sonra kaldım hamile simdi istiyor esim artık sende konus büyüklerine. Berk'i yardım eder ve bebekini büyüyor artık aldırman zorlasacak canım Allah yardım etsin sana bol dua et tatlım canınızda sıkmane yapmalıyım hanımlar sizce?
ne yapmalıyım hanımlar sizce?
Evet canım valla cok güzel yazdın haklısın yaniNe yaşıyorsun bilmemiz mümkün değil yaşayan sensin öncelikle sen bilirsin tabiki.. Karışmakta kimseye düşmez ama Fikir olsun dersen dolu 1 tabak yenceğine yarım tabak yenir yine karşılanır çocuk ihtiyacları bence..
Erkek için aldır demek olmasın demek çok basit gibi gelebilir ama taşıyan için bence durum tamamen çok farklı, ben şuan yazarken bile içim acıdı.
Eğer gerçekten bebeğini istiyorsan güzelce düşün, eşinle olmuyorsa ailenle çözmeye çalış yada sen elbet bir çözüm bulabilirsin.
Suan ben düşününce ne yaşamış olursam olayım dünyalara değişmem daha doğmamış bebeğimi, o benim parçam en başta.
Ben çok şükür iyiyim canim sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız :)
Iyim cnm Allah şükür açıktı simdi yemek yiyorum sadece akşamları biraz yatamıyorum ama şükürler olsun bunada ya :) çok güzel bir sey :)Ben çok şükür iyiyim canim sen nasilsin
Cnm ilaclarin ismi farklidir ama icerigi aynidir zaten elevit dedigi cesitli vitaminler merak etme.ton baligini bende yiyebiliyprm ama pek tavsiye etmiyolar icinde civa varmisYaa bana başka bir ilaç verdi herkes elevit kullanıyor anlamadım ben balık yağı değil ama ton balığı var evde ama yiyemiyorum balık çok tüketemedğimden ton balığı aldım balığın yerini tutmuyor
Ya şimdi ben senin sorununu anlamadım eşin bebeğimi mi istemiyor seni ve bebeği mi isteniyorum kusura bakma böyle konuştum ama ayrıca sorun ne maddiyatsızlık mı yoksa onu bahanemi ediyor ayrıca kaç yıllık evlisinne yapmalıyım hanımlar sizce?
Canım 1 yıl 2 aylık ewliyim. Cocugun zamanı olmadığını söylüyor. Aldırmamı istiyor. Tartışma büyüyünce senide istemiyorum dedi boşanma durumuna geldik. Maddiyat en büyük problem.Ya şimdi ben senin sorununu anlamadım eşin bebeğimi mi istemiyor seni ve bebeği mi isteniyorum kusura bakma böyle konuştum ama ayrıca sorun ne maddiyatsızlık mı yoksa onu bahanemi ediyor ayrıca kaç yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?