Ayrıca eşin Bebek istemiyordu neden Bebek yaptı valla ben sana bir akıl veremem ama tek başına cocuk büyütmek zordur ama sana aldırda diyip o günaha giremem allah yardımcın olsunCanım bu bebeği çok ama çok istiyorum. Kesinlikle aldırmak istemiyorum. Cok dua ediyorum. Rabbim benim içinde bebeğim içinde hayırlı olan yolunu gösterecektir. Tawsiyeleriniz için çok tesekkür ederim sizlere.
Yaa daha yeni evliymişsiniz Bebek istemiyordu da neden Bebek yaptınız o Zaman Can'ımCanım 1 yıl 2 aylık ewliyim. Cocugun zamanı olmadığını söylüyor. Aldırmamı istiyor. Tartışma büyüyünce senide istemiyorum dedi boşanma durumuna geldik. Maddiyat en büyük problem.
Babasız cok zor canım tabiki küçüçük yawru babasız olacak ona bununyasatmaya hakkım yok.Ayrıca eşin Bebek istemiyordu neden Bebek yaptı valla ben sana bir akıl veremem ama tek başına cocuk büyütmek zordur ama sana aldırda diyip o günaha giremem allah yardımcın olsun
Canım hapla korunuyordum düşünmüyoduk normalde ama oldu işte.Yaa daha yeni evliymişsiniz Bebek istemiyordu da neden Bebek yaptınız o Zaman Can'ım
Yaa biz sana nedesek boş aslında Rabbim kimseye böyle birşey yaşatmasın kocanla tek sorunun Bebek ise aldırma Bebek evin bereketidir evliliğin tadıdır bence ama yanlış anlama biraz belki ağır olacak ama kocan bebeği bahane ediyordur belkide yolunda gitmeyen durumlar varsa ama benim sana önerim tek sorun bebekse aldırma yarın o bebeği aldırma parasını Nasıl ayarlayacak eşin maddiyat diyor ama yani sen bence su sorunun cevabını ver bu bebeği mi istemiyor bizi mi eğer cevabın bebekse aldırma Can'ım derim ama sorun ikinizse çocuğu tek başına büyütemezsin zor olur çevremden bir kaç kişiden biliyorum allahım Hakkı'nda hayırlısını verisin emin ol bugün senin için dua edecem rabbşm hayırlısı ne ise onu yaşatsınCanım hapla korunuyordum düşünmüyoduk normalde ama oldu işte.
Ya şimdi düşündüm de eşinin ailesi ve kendi ailenle bi konus belki onlar eşini ikna edebilirler emin ol bebek kismetiyle geliyor Allah im yardimcin olsun Inşallah esin doğru yolu bulur ve herşey sizin ve bebek için hayirli olur insallah bide Rabbim siz korundugunuz halde bu mucizeyi size hediye etmiş iyi düşününne yapmalıyım hanımlar sizce?
Canım benim hepimiz hamileyiz dualarımız daha cabuk kabul olur içimizde allahın verdiği meleği tasıyoruz lütfen benim bebeğim içinde dua edin. Allah babasına vicdan merhamet sahiplim duygusu versin. Cocugumu kaybetmek istemiyorum dualarınızda benide esirgemeyin yarın regaip kandili 3 ayların baslangıcıYaa biz sana nedesek boş aslında Rabbim kimseye böyle birşey yaşatmasın kocanla tek sorunun Bebek ise aldırma Bebek evin bereketidir evliliğin tadıdır bence ama yanlış anlama biraz belki ağır olacak ama kocan bebeği bahane ediyordur belkide yolunda gitmeyen durumlar varsa ama benim sana önerim tek sorun bebekse aldırma yarın o bebeği aldırma parasını Nasıl ayarlayacak eşin maddiyat diyor ama yani sen bence su sorunun cevabını ver bu bebeği mi istemiyor bizi mi eğer cevabın bebekse aldırma Can'ım derim ama sorun ikinizse çocuğu tek başına büyütemezsin zor olur çevremden bir kaç kişiden biliyorum allahım Hakkı'nda hayırlısını verisin emin ol bugün senin için dua edecem rabbşm hayırlısı ne ise onu yaşatsın
Canım bebeğim o kadar kısmetliki bunu hayatımın her yerinde görüyorum ama çaresizim şuanda nolur dua edin bebeğim için. Bide arkadaslar dünyada rızkı warsa kimse engel olamaz dimi bi sebep çıkar olması için.Ya şimdi düşündüm de eşinin ailesi ve kendi ailenle bi konus belki onlar eşini ikna edebilirler emin ol bebek kismetiyle geliyor Allah im yardimcin olsun Inşallah esin doğru yolu bulur ve herşey sizin ve bebek için hayirli olur insallah bide Rabbim siz korundugunuz halde bu mucizeyi size hediye etmiş iyi düşünün
Canım bebeğim o kadar kısmetliki bunu hayatımın her yerinde görüyorum ama çaresizim şuanda nolur dua edin bebeğim için. Bide arkadaslar dünyada rızkı warsa kimse engel olamaz dimi bi sebep çıkar olması için.
Senin gördüğünü Rabbim inşallah esinede gösterir ve onun kalbine evlat sevgisini düşürür inşallah herşey hayırlısıyla hallolur kalbini ferah tut dua ni eksik etme Rabbim dogru yolu gosterirCanım bebeğim o kadar kısmetliki bunu hayatımın her yerinde görüyorum ama çaresizim şuanda nolur dua edin bebeğim için. Bide arkadaslar dünyada rızkı warsa kimse engel olamaz dimi bi sebep çıkar olması için.
Arkadaşlar başiniz agridginda herhangi bi kaç kaç aldinizmi bu saat oldu geçmedi almaya cesaret edemiyorum ama artık beynim uyuştu sanki gözlerim kulaklarim bütün Kafam agriyo yardımcı olun ne olur
canım maddi yönden sıkıntılı. bu çocugu öğrendiğmizden beri her işimiz düzenli gitmeye başladı. çok kısmetli bi bebek aslında ne bilim aklımı oynatıcam. napıcamı şaştım.
6 saat arayla parol kullanabiliyoruz canım.
Çok sağol canım önerin için bu sabaha ölürüm diyordum sağlam.çıktım
Korunuyorduk ama hamile kaldım demişsin canım. Rabbim buna rağmen göndersiyse vardır bir bildiği. Ben bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. 3 sene geçti. Ama hala içimde acısı, acaba daha dikkatli olsam kalbi atarmıydı, bendenmi kaynaklandı diye hala kendimi suçluyorum bazen. Cana kıymak inanki kolay değil. Hele sorun sadece maddiyatsa bu en basit sorun bence. Bebek her zaman nasibiyle gelir, bereketle gelir. Ve sağlıklı bir bebeği aldırmakta çok kolay bişey değil. Ben mecbur olduğum halde, beni zehirleme riski olduğu halde kaç tane doktor onayından geçmiştim. Neden aldırıyorlar diye. Eğer çok istiyorsan ve başarabilirim diyorsan bu süreyi iyi kullan. Yasal süreyi geçirmeye çalış. Aldırmak istemediğin için değil, doktorlar almadığı için, yasal süre dolduğu için devam etsin hamileliğin. Belki o zaman eşinde mecbur kalır. Evlat duygusunu tatmadan bilmek imkansız. Saçının tek bir teli için tüm dünyayı yakabilirim. Ne yap et, gerekirse kırk takla at, gerekirse büyüklerle konuş ikna et bir şekilde. Bizim dualarımız seninle. Nolur kıymayın o minicik yavruya.
senin için dua edeceğim inşallah bebeğin ve senin için en hayırlısı olur.Canım benim hepimiz hamileyiz dualarımız daha cabuk kabul olur içimizde allahın verdiği meleği tasıyoruz lütfen benim bebeğim içinde dua edin. Allah babasına vicdan merhamet sahiplim duygusu versin. Cocugumu kaybetmek istemiyorum dualarınızda benide esirgemeyin yarın regaip kandili 3 ayların baslangıcı
Hayırlı Kandiller Canım.Günaydın kızlar regayip kandiliniz kutlu olsun :)
Hayırlı kandillerGünaydın kızlar regayip kandiliniz kutlu olsun :)
Hayırlı Kandil'ler bugün dualarımızı eksik etmeyelim ysmnmesut içinde dua edelimGünaydın kızlar regayip kandiliniz kutlu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?