Canim çok sevindim yaaa Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bi kucaklasinda esin asıl o zaman iyiki diyecek :)arkadaşlar merhaba;
hepimizin regaip kandili mübarek olsun inşallah. eşimle konuştum emrivaki konuştum bu çocuğu çok istediğimi bana ve çocuğa sahip çıkması gerektiğini söyledim. mübarek günler geldi aldırmak olmaz artık Allah bizden çok şeyler alır dedim. özür diledi sorunumuzu hallettik çok şükür hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim bu mübarek günde çocuğumun yüzüne baktı. yanımda olan herkese çok teşekkür ederim tekrardan.
arkadaşlar merhaba;
hepimizin regaip kandili mübarek olsun inşallah. eşimle konuştum emrivaki konuştum bu çocuğu çok istediğimi bana ve çocuğa sahip çıkması gerektiğini söyledim. mübarek günler geldi aldırmak olmaz artık Allah bizden çok şeyler alır dedim. özür diledi sorunumuzu hallettik çok şükür hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim bu mübarek günde çocuğumun yüzüne baktı. yanımda olan herkese çok teşekkür ederim tekrardan.
Mutlu oldum adına, inşallah her beraber mus mutlu bir aile olun!!arkadaşlar merhaba;
Canim çok sevindim yaaa Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bi kucaklasinda esin asıl o zaman iyiki diyecek :)
Canım çok sevindim Allah yüzünüze baktı tatlım Allah bozmasın :)arkadaşlar merhaba;
arkadaşlar merhaba;
Ben daha doktorla konuşmadım ama normal doğum düşünüyorum ama kısmet inşallah gerçekleştiririz normal doğumu
Kızlar nasılsınız :) ne yapyonuz
Ay canım cok zor valla eltimde aynı senin gibi anlıyorum seni zor canım benim :)Biri karnımda Biri tepemde Birazda temizlik yaptım bugün. Pert haldeyim.
Çok sevindim Can'ım Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın inşallah bu güzel günün hürmetine kötü şeyler duymayız hep iyi şeyler duyarız Rabbim hepimizin yar yardımcısı olsunarkadaşlar merhaba;
Benim normalde doğuma önce 17 ekim dedi sonra 15 ekim dedi bakalım ama ben bu hastanede doğum yapmayacam memlekette doğum yapacağım bakalım ordaki doktor ne diyecek ne güzel olur burdan biriyle aynı gün doğum gerçekleştirmek senin önceki doğumun sezeryanmıydı anlamadım sezeryansa normal doğum gerçekleştirmezsinBizim doğumumuz senle beraber olabilir canım. Bana doktor en son 28 ekim dedi ama eğer yine sezeryan olursam, normal doğumu bekleyelim demezse 10 gün önce felan alır diye düşünüyorum.
Ay ben grip oldum hiç iyi değilim sürekli yatıyorum doktoru da aramadım ilaçta sormadım cımartesi gidecem diye inşallah iyi olurum dualarınızı eksik etmeyin kızlarKızlar nasılsınız :) ne yapyonuz
geçmiş olsun cnm dikkat et tatlım ilaç fazla etki etmez tatlım çünkü düsük ilaç yazıyorlar sen dinlen bol hava al meyve ye cnm =)Ay ben grip oldum hiç iyi değilim sürekli yatıyorum doktoru da aramadım ilaçta sormadım cımartesi gidecem diye inşallah iyi olurum dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Benim normalde doğuma önce 17 ekim dedi sonra 15 ekim dedi bakalım ama ben bu hastanede doğum yapmayacam memlekette doğum yapacağım bakalım ordaki doktor ne diyecek ne güzel olur burdan biriyle aynı gün doğum gerçekleştirmek senin önceki doğumun sezeryanmıydı anlamadım sezeryansa normal doğum gerçekleştirmezsin
Ay ben grip oldum hiç iyi değilim sürekli yatıyorum doktoru da aramadım ilaçta sormadım cımartesi gidecem diye inşallah iyi olurum dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Bende atlattım canım grip gerçekten çok etkiliyor kötü geçirdim bende.. Benim doktorum Aferin yazdı bana ve ıhlamur içebilirsin dedi. Çalıştığım için çabuk atlatmak zorundaydım. Sende doktoruna sor canım biran önce iyileşmeye çalış.Ay ben grip oldum hiç iyi değilim sürekli yatıyorum doktoru da aramadım ilaçta sormadım cımartesi gidecem diye inşallah iyi olurum dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Aa sezeryan olanın normal doğum olma durumu yok diye biliyordum benSSVD ( sezeryan sonrası vajinal doğum) diye birşey var canım. Benim vücudum normal doğuma müsaitti ama günüm geçti ve bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryana alındım. Doktorum ikincisinde kendi sancınla gelebilirsin, doğumun başlayabilir, normal doğum yapabilirsin dedi. Ama ikisinin arasında 2 sene olmalı dedi. Doğuma kadar 2,5 sene geçmiş olacak. Normal doğum yapma şansım var hala canım.
Ihlamur evdede var ama bilmiyorum doktoruma yarın gidecem düne bakarak bugün iyiyim bol bol meyve yiyorum inşallah düzelirimBende atlattım canım grip gerçekten çok etkiliyor kötü geçirdim bende.. Benim doktorum Aferin yazdı bana ve ıhlamur içebilirsin dedi. Çalıştığım için çabuk atlatmak zorundaydım. Sende doktoruna sor canım biran önce iyileşmeye çalış.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?