Aa sezeryan olanın normal doğum olma durumu yok diye biliyordum ben
Ihlamur evdede var ama bilmiyorum doktoruma yarın gidecem düne bakarak bugün iyiyim bol bol meyve yiyorum inşallah düzelirim
Çok şükür iyiyiz sizler nasilsinizmerhaba;
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. nasılsınız?
İyilik :) sen nasılsın?_merhaba;
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. nasılsınız?
iyiyim canım allaha şükür nasıl gidiyor.Çok şükür iyiyiz sizler nasilsiniz
allaha şükür canım iyiyiz çok şükür.İyilik :) sen nasılsın?_
Merhaba kızlar hayırlı cumalar... Benim mide bulantım 10. hafta bittiğinde tamamen kesildi.mide bulantınız nasıl arkadaşlar.?
allaha şükür canım iyiyiz çok şükür.
mide bulantınız nasıl arkadaşlar.?
Canım senin cinsiyet belli miydi ?Merhaba kızlar hayırlı cumalar... Benim mide bulantım 10. hafta bittiğinde tamamen kesildi.
yok canım, doktor erken söyledi. beklemedeyiz...Canım senin cinsiyet belli miydi ?
yok canım, doktor erken söyledi. beklemedeyiz...nedense içime erkek doğuyor, bakalım inşAllah hayırlısı
Gönlüne göre olsun inşallah canım 12.hafta bitiminde öğrenenler varya oyüzden merak ettim.
Dua edimde yarın 2li testim var göstersin bebeğim :)12. haftada ikili testte genelde doktorlar tahminde bulunuyorlar ama bu birazda bebeğe bağlı. Eğer dönmüyorsa göstermiyorsa doktorun yapabileceği birşey yok maalesef.
woow :)) yarın çilolata yiyeyim yolda madem :)- Çikolata yada tatlı birşeyler yediğinizde bebekler daha hareketli oluyor. Tecrübeyle sabittir. Özellikle cinsiyet için giderken çikolata yiyin mutlaka. Bebeğiniz daha çok hareket etsin, uygun pozisyona gelsin ki cinsiyetini göstersin.
İnşallah Rabbim hepimize nasip eder bakalım doktor ne diyecek bu tiroit etki ediyor mu normal doğuma onu da bilmiyorum hayırlısı Hakkı'mızdaHer hastane yada her doktor yapıyormu bilmiyorum ama benim doktorum doğumdan sonraki kontrolümde eğer ikinciyide sezeryan istiyorsan hemen hamile kalabilirsin dedi. Ama eğer normali denemek istiyorum dersen arada 2 sene olsun dedi. Bende aslında denemek istiyorum. Belki bu defa kendi sancımla giderim belli mi olur.
- Daha önce normal doğuma müsaitken zorunlu sezeryan olmuşsan
- Normal doğum için risk taşıyan bir durumun hastalığın yoksa
- Önceki sezeryan yeri iyileşmişse, doğumda sıkıntı çıkarmayacaksa
- Doktorun destekliyorsa ve sende istiyorsan
Sezeryan sonrası normal doğum yapabilirsin.
Tabi hem normal doğum hem sezeryan ekibi hazır olmalı, ters giden bir durum olursa hemen sezeryana dönüyorlarmış.
Benim sezeryanım çok rahat geçti, ama normal doğum içimde kaldı. Çok istiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?