Bugün daha iyiyim Can'ım bol bol meyve tüketiyorum eşimden bana geçti hastalık yaaSen yine doktoruna sormadan bişey kullanıp içme canım bana kullan dedi ben kullandım ama herkeste aynı olmayabilir bilmiyorum. İnşallah daha iyi olursun, bende yarın gidiorum kontrole :)
Bende hiç olmadı mide bulantısımide bulantınız nasıl arkadaşlar.?
Bende yiyecem yarın ikili test sonucum belli olacak inşallah tertemizdir bebeğim sağlıklıdır sizlerinkide temiz çıkar inşallah dua edin kızlar yarın hem testimiz temiz çıksın hemde cinsiyetimiz belli olsunwoow :)) yarın çilolata yiyeyim yolda madem :)
Herkes erkek hissediyor sanırım grupta bende erkek hissediyorum bir haftadır hiçbirşey hissetmiyorum eşim başladı şimdi oğlum da oğlum diyeyok canım, doktor erken söyledi. beklemedeyiz...nedense içime erkek doğuyor, bakalım inşAllah hayırlısı
Aslında fark etmez ki, her ne olur olsun inşAllah hayırlı ve sağlıklı çocuk olsunHerkes erkek hissediyor sanırım grupta bende erkek hissediyorum bir haftadır hiçbirşey hissetmiyorum eşim başladı şimdi oğlum da oğlum diyehayırlısı olsun artık
ben hamileliği öğrendiyim günden bu güne kadar hiç girmedimYa kızlar özel birşey yazacam ama daha 13 haftalık hamileyim ilk üç ay az ilişkiye girdik ne olur ne olmaz diye şimdi ilişkimiz eskiye döndü zaten ilk üç ay isteksiz oldum Can'ım istemiyordu hiç acaba ilişki pozisyonu da yapmamız gereken birşey varmı doktoruma sorsam mı daha erken mi benim karnım 2 aylıkken çıktı şuanda zayıf insana göre 4-5 aylık karnım fikir verirseniz sevinirim
Tabiki Can'ım kızı erkeği yok önemli olan sağlıklı eli ayağa düz olsun hepimizin bebişleriAslında fark etmez ki, her ne olur olsun inşAllah hayırlı ve sağlıklı çocuk olsunbence benim doktorum tahmin etti de, ama bana söylemedi, 'dur bi bakalım ikili test için geldin' söyledi
Benim isteğim yoktu 3 ay şimdi öyle değilim de ister istemez eşin istiyor eskisi gibi olmasa da haftada 1 yaptık ama şuanda haftada 3 yapıyoruz ama pozisyondan korkuyorum doktoramı söyleyim demiben hamileliği öğrendiyim günden bu güne kadar hiç girmedimne olur olmaz diye korktuk.. doktor ama düşük tehlikem yok söyledi bu kere gittiğimde.
İnşallah Rabbim hepimize nasip eder bakalım doktor ne diyecek bu tiroit etki ediyor mu normal doğuma onu da bilmiyorum hayırlısı Hakkı'mızda
Ya kızlar özel birşey yazacam ama daha 13 haftalık hamileyim ilk üç ay az ilişkiye girdik ne olur ne olmaz diye şimdi ilişkimiz eskiye döndü zaten ilk üç ay isteksiz oldum Can'ım istemiyordu hiç acaba ilişki pozisyonu da yapmamız gereken birşey varmı doktoruma sorsam mı daha erken mi benim karnım 2 aylıkken çıktı şuanda zayıf insana göre 4-5 aylık karnım fikir verirseniz sevinirim
Benim isteğim yoktu 3 ay şimdi öyle değilim de ister istemez eşin istiyor eskisi gibi olmasa da haftada 1 yaptık ama şuanda haftada 3 yapıyoruz ama pozisyondan korkuyorum doktoramı söyleyim demi
Bende yiyecem yarın ikili test sonucum belli olacak inşallah tertemizdir bebeğim sağlıklıdır sizlerinkide temiz çıkar inşallah dua edin kızlar yarın hem testimiz temiz çıksın hemde cinsiyetimiz belli olsun
Ya kızlar özel birşey yazacam ama daha 13 haftalık hamileyim ilk üç ay az ilişkiye girdik ne olur ne olmaz diye şimdi ilişkimiz eskiye döndü zaten ilk üç ay isteksiz oldum Can'ım istemiyordu hiç acaba ilişki pozisyonu da yapmamız gereken birşey varmı doktoruma sorsam mı daha erken mi benim karnım 2 aylıkken çıktı şuanda zayıf insana göre 4-5 aylık karnım fikir verirseniz sevinirim
Benim ki düşmüş konuşmuştuk senle ama yarın tahlil yapılacak bakalım ne durumda daha erken olduğu için doğum konuşmadımBenimde tiroid sorunum var biliyorsun, hep ilaca devam ettim ama doktorum normal doğumu bekledi sonuna kadar. Tiroid normal doğumu etkileyen bir problem değil bildiğim kadarıyla.
inşallah Can'ım hepimizin ki temiz çıksın sanırım yarın itibariyle haftaya herkes test sonucu ve cinsiyet konuşacaz Rabbim hepimizin sonucunu temiz çıkarsın cinsiyette de Rabbim herkesin gönlündeki verir inşallahİnşallah canım hiç meraklanma sorunsuz çıkar testlerin inşallah.
Benim 8. haftam bittiğimde kesildi bulantılarım hiç kusmadım şuan hiç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?