2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Sen yine doktoruna sormadan bişey kullanıp içme canım bana kullan dedi ben kullandım ama herkeste aynı olmayabilir bilmiyorum. İnşallah daha iyi olursun, bende yarın gidiorum kontrole :)
Bugün daha iyiyim Can'ım bol bol meyve tüketiyorum eşimden bana geçti hastalık yaa

yok canım, doktor erken söyledi. beklemedeyiz... nedense içime erkek doğuyor, bakalım inşAllah hayırlısı
Herkes erkek hissediyor sanırım grupta bende erkek hissediyorum bir haftadır hiçbirşey hissetmiyorum eşim başladı şimdi oğlum da oğlum diye hayırlısı olsun artık

Ya kızlar özel birşey yazacam ama daha 13 haftalık hamileyim ilk üç ay az ilişkiye girdik ne olur ne olmaz diye şimdi ilişkimiz eskiye döndü zaten ilk üç ay isteksiz oldum Can'ım istemiyordu hiç acaba ilişki pozisyonu da yapmamız gereken birşey varmı doktoruma sorsam mı daha erken mi benim karnım 2 aylıkken çıktı şuanda zayıf insana göre 4-5 aylık karnım fikir verirseniz sevinirim

Herkes erkek hissediyor sanırım grupta bende erkek hissediyorum bir haftadır hiçbirşey hissetmiyorum eşim başladı şimdi oğlum da oğlum diye hayırlısı olsun artık
Aslında fark etmez ki, her ne olur olsun inşAllah hayırlı ve sağlıklı çocuk olsun bence benim doktorum tahmin etti de, ama bana söylemedi, 'dur bi bakalım ikili test için geldin' söyledi

ben hamileliği öğrendiyim günden bu güne kadar hiç girmedim ne olur olmaz diye korktuk.. doktor ama düşük tehlikem yok söyledi bu kere gittiğimde.

Aslında fark etmez ki, her ne olur olsun inşAllah hayırlı ve sağlıklı çocuk olsun bence benim doktorum tahmin etti de, ama bana söylemedi, 'dur bi bakalım ikili test için geldin' söyledi
Tabiki Can'ım kızı erkeği yok önemli olan sağlıklı eli ayağa düz olsun hepimizin bebişleri

ben hamileliği öğrendiyim günden bu güne kadar hiç girmedim ne olur olmaz diye korktuk.. doktor ama düşük tehlikem yok söyledi bu kere gittiğimde.
Benim isteğim yoktu 3 ay şimdi öyle değilim de ister istemez eşin istiyor eskisi gibi olmasa da haftada 1 yaptık ama şuanda haftada 3 yapıyoruz ama pozisyondan korkuyorum doktoramı söyleyim demi

İnşallah Rabbim hepimize nasip eder bakalım doktor ne diyecek bu tiroit etki ediyor mu normal doğuma onu da bilmiyorum hayırlısı Hakkı'mızda

Benimde tiroid sorunum var biliyorsun, hep ilaca devam ettim ama doktorum normal doğumu bekledi sonuna kadar. Tiroid normal doğumu etkileyen bir problem değil bildiğim kadarıyla.

Benim isteğim yoktu 3 ay şimdi öyle değilim de ister istemez eşin istiyor eskisi gibi olmasa da haftada 1 yaptık ama şuanda haftada 3 yapıyoruz ama pozisyondan korkuyorum doktoramı söyleyim demi

Benim doktorum bazı dönemlerde ilişkiyi yasakladı ama rahatsız olduğum için. Eğer bir sıkıntın yoksa, düşük riskin yoksa bir tehlikesi yok ilişkinin. Doktorun risk olursa mutlaka söyler zaten. Eşin karnına çok baskı yapmasın. Ona dikkat et. Bide ilk aylar hem hormonlar, hem bebeğe bişey olur korkusu ilişkiden soğutuyor insanı. Hepimiz bunu yaşıyoruz ama sonuçta bizde insanız, karşımızda ki de insan, isteklerimiz var. Bebeğimizi koruyalım derken, eşimizi soğutmayalım.

Bende yiyecem yarın ikili test sonucum belli olacak inşallah tertemizdir bebeğim sağlıklıdır sizlerinkide temiz çıkar inşallah dua edin kızlar yarın hem testimiz temiz çıksın hemde cinsiyetimiz belli olsun

İnşallah canım hiç meraklanma sorunsuz çıkar testlerin inşallah.

Doktorun eğer tehlikeli bir durum görseydi sana söylerdi, benim doktorum yasak olmayan şeyleri bana saydığında ilişki yaşamakta içerisindeydi yani yasak değildi. İçin rahat etsin sor istersen ama demediyse sorun olmaz diye düşünüyorum.

Benimde tiroid sorunum var biliyorsun, hep ilaca devam ettim ama doktorum normal doğumu bekledi sonuna kadar. Tiroid normal doğumu etkileyen bir problem değil bildiğim kadarıyla.
Benim ki düşmüş konuşmuştuk senle ama yarın tahlil yapılacak bakalım ne durumda daha erken olduğu için doğum konuşmadım
İnşallah canım hiç meraklanma sorunsuz çıkar testlerin inşallah.
inşallah Can'ım hepimizin ki temiz çıksın sanırım yarın itibariyle haftaya herkes test sonucu ve cinsiyet konuşacaz Rabbim hepimizin sonucunu temiz çıkarsın cinsiyette de Rabbim herkesin gönlündeki verir inşallah

En heyecanlı haftadayız. Bu hafta hergün cinsiyetler patır patır belli olmaya başlar. Bakalım hangisi çoğunlukta olacak

canım bende mesela ilk haftalarda ilişki duumum olmuyordu benim kanamam geliyordu bikaç hafta hiç yapmadık. şimdi düzene binmeye başladı ama yinede agrı ve baskı oluyor. özel olacak ama karnının üstüne çok baskı yaptırma. karnın rahat olsun. ne olur ne olmaz.

bende haftaya ikili test için gidecem ama arkadaşlar cinsiyet için bu hafta bile erken değilmi.

Merhaba hanımlar Nasılsıniz çatlaklar için kullanmaya başladığınız bir uygulama varmı ben mustela çatlak kremi aldım onu kullanmaya başladım

Kızlar selam doktorum 3 lü ve 4 lü teste gerek duymadı cok şükür herşeyimiz temiz çıktı Bebek bu seferde yüz üstü yattı doktorum soru işareti ama kız olabilir dedi iki saat sonra tiroit için tahlil çıkacak bakalım tekrar ultrasondan bakın diyecem bakar inşallah yoksa iki hafta sonraya öğrenecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…