ben şimdilik bebek yağı kullanıyorum ama çok yağlı geliyor hemen giyinemiyorum başka bir krem almayı düşünüyorum.senin aldığın kremi doktor mu tavsiye etti işe yarıyor mu gerçekten?bende zaten göbek sorunu vardı şimdi iyice çıktı 5aylık gibiyim :)Merhaba hanımlar Nasılsıniz çatlaklar için kullanmaya başladığınız bir uygulama varmı ben mustela çatlak kremi aldım onu kullanmaya başladım
Çok şükür canım. benimki çıkmadı henüz. benim doktoruma cinsiyyeti sordum söylemediKızlar selam doktorum 3 lü ve 4 lü teste gerek duymadı cok şükür herşeyimiz temiz çıktı Bebek bu seferde yüz üstü yattı doktorum soru işareti ama kız olabilir dedi iki saat sonra tiroit için tahlil çıkacak bakalım tekrar ultrasondan bakın diyecem bakar inşallah yoksa iki hafta sonraya öğrenecez
Merhaba canım, ben de çıktı az olsa. Ben zaten zayıftım göbek mibek yoktu, o yüzden şimdi göbeyimin çıktığını kendim biliyorum. Başkalarına göre göbeyim henuz yokgöbekler çıktı mı sizin :)
Merhaba hanımlar Nasılsıniz çatlaklar için kullanmaya başladığınız bir uygulama varmı ben mustela çatlak kremi aldım onu kullanmaya başladım
bende haftaya ikili test için gidecem ama arkadaşlar cinsiyet için bu hafta bile erken değilmi.
göbekler çıktı mı sizin :)
Kizlar size bir şey danışmak istiyorum. Ikili test icin 13.hafta gitsem geç olur mu?
Senin ki demi göstermedi çikolata da yedim bu sefer de bebeğim namaz kılar gibi bi hali vardı şimdi tekrar gidecem rica edecem bakalım bakar inşallah tekrarMerhaba canım, ben de çıktı az olsa. Ben zaten zayıftım göbek mibek yoktu, o yüzden şimdi göbeyimin çıktığını kendim biliyorum. Başkalarına göre göbeyim henuz yok
Eczaneye danıştim eczaci tavsiye etti kullanıyorum bakalım inş faydasini görürümben şimdilik bebek yağı kullanıyorum ama çok yağlı geliyor hemen giyinemiyorum başka bir krem almayı düşünüyorum.senin aldığın kremi doktor mu tavsiye etti işe yarıyor mu gerçekten?bende zaten göbek sorunu vardı şimdi iyice çıktı 5aylık gibiyim :)
canım ben bi yerde okumuştum gebelikte ilişkiden sonra sol tarafınıza yatarak dinlenin diyorduYa kızlar özel birşey yazacam ama daha 13 haftalık hamileyim ilk üç ay az ilişkiye girdik ne olur ne olmaz diye şimdi ilişkimiz eskiye döndü zaten ilk üç ay isteksiz oldum Can'ım istemiyordu hiç acaba ilişki pozisyonu da yapmamız gereken birşey varmı doktoruma sorsam mı daha erken mi benim karnım 2 aylıkken çıktı şuanda zayıf insana göre 4-5 aylık karnım fikir verirseniz sevinirim
Zaten az az sık sık yemeliyiz canım doğru olanı yapıyorsun..
Aslında erkende öğrenenler oluyor ya insan merak ediyor işte, ben netten biraz baktım 2,5 aylık yani 10haftalıkken bile öğrenenler var. Özellikle erkekse belli olurmuş ama tabi bilmiyoruz.
enson 13+6 diye biliyorum yinede son güne bırakmasan daha iyi olurKizlar size bir şey danışmak istiyorum. Ikili test icin 13.hafta gitsem geç olur mu?
Sende erkek hissediyordun demi ama sanırım bizimki kız sağlıklılar çok şükür ama ben hala erkek hissediyorumÇok şükür canım. benimki çıkmadı henüz. benim doktoruma cinsiyyeti sordum söylemedi
kızlar benim 11+2 kusmalar devam ediyor, zorla yiyorum ve kokulardan tiksiniyorum. hamilelik başlangıcına göre 1 kilo eksideyim. böyle olan var mı sizde!
benim normalde hiç yemek yeme tarzım değil sık sık ve az yemek bebek olunca mecbur öyle alışmak zorunda kalıyosun. canım okuduğum kadarıyla herkes erkek hissediyor bende erkek hissedenlerdenim hep rüyamda erkek çocuğu gördüm.
rüyasında gören var mı arkadaşlar bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?