2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kimse cinsiyetini öğrenemez oldu çok şükür rabbime sağlıklıda ama insan merak ediyor cinsiyeti sonuçta

Teknoloji bizde geriledi sanırım ama benim ki resmen yüz üstü kapanmış secde eder gibiydi 15 gün sonra tekrar gidecez bakalım

Kızlar ben ilk hamileliğimde sürekli bebek görürdüm rüyamda şimdi ikinci hamileliğim ve hiç rüyada görmedim en son 1 ay önce kontrolüm oldu. İyimi değilmi çok merak ediyorum p.tesi inşallah randevum var doktorda bakalım cinsiyetini gösterecekmi :)))

Ben Genel olarak rüya görüyorum rüya görmediğim gün yok günde iki defa yatıyorsam iki defa da rüya görüyorum Hayatım boyunca görmediğim kadar rüya gördüm halada görecem sanırım

Ben Genel olarak rüya görüyorum rüya görmediğim gün yok günde iki defa yatıyorsam iki defa da rüya görüyorum Hayatım boyunca görmediğim kadar rüya gördüm halada görecem sanırım

Bende görüyorum ama hamileliğim ile ilgili hiç görmedim şimdiye kadar. Kızım buara çok hasta sürekli onu düşünmekten ikinciye fırsat kalmıyor rüyalarımda da kızım var ondan sanırım :)

Cnm ben de kan sonucunu bekliyorum umarim temiz cikar.balik yagi hapini bana da verdi doktor.haftada 3 kez al dedi.senin doktorun nasil kullanmani istedi

Sende erkek hissediyordun demi ama sanırım bizimki kız sağlıklılar çok şükür ama ben hala erkek hissediyorum
Ben de erkek hisediyorum, ama rüyamda hem kız hem de erkek gördüm benim doktor tahminde bile bulunmadı, dur bakalım ikili teste geldin söyledi

kızlar benim 11+2 kusmalar devam ediyor, zorla yiyorum ve kokulardan tiksiniyorum. hamilelik başlangıcına göre 1 kilo eksideyim. böyle olan var mı sizde!
Ben 10.haftaya kadar 2 kilo verdim, şimdi şimdi kendime geliyorum. Bazilerinde mide bulantısı kusma çok devam eder. Sen de o bazılerdensin merak etme

Ben de erkek hisediyorum, ama rüyamda hem kız hem de erkek gördüm benim doktor tahminde bile bulunmadı, dur bakalım ikili teste geldin söyledi
Bizimkinin resmini atıyım Resmen secde ediyor bu göstermeyecek bu gidişle

Eklentiler

• image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 52
Cnm ben de kan sonucunu bekliyorum umarim temiz cikar.balik yagi hapini bana da verdi doktor.haftada 3 kez al dedi.senin doktorun nasil kullanmani istedi

Insllah canim senin nezaman cikacakmis sonuc bellimi ?
Hergün kullan dedi 1 tane..
Bende cok korkuyorum ya iice kilo yaparmi acaba

Bu arada arkadaşlar nub teorisi diye birşey açılmış sitede bir bayan cinsiyet tahmini yapıyor ultrayona göre tutuyor mu tutmuyorum bilmiyorum ama ben sordum sizde sayfayı takip edip gönderin isterseniz ultrason resimlerinizi maksat eğlence

Benim belirtilerim kızımla aynı şekilde devam ediyor. O yüzden hep kız hissediyorum. Mide bulantım yok şükür. Ama koku hassasiyetim var. Yemek yapabiliyorum, ama yapar yapmaz üstümü değişip duş almam lazım. Yemek kokusu üstüme sinince kötü oluyorum. 58 le hamile kalmıştım. 2 aylıkken 57 çıktım hastanede. Şuan 55 çıkıyorum. Kızımda da ilk zamanlar hep böyle olmuştum. Bulantım kusmam yok şükür o yüzden kilo versemde endişe etmiyorum bebeğim etkilenirmi diye. Bu düzende devam ederim inşAllah.

Insllah canim senin nezaman cikacakmis sonuc bellimi ?
Hergün kullan dedi 1 tane..
Bende cok korkuyorum ya iice kilo yaparmi acaba
Aynen ben de cok korkuyorum ama balik yiyemiyorum kullanmak gerek napalim veririz kilolari sonra.
Benim sonuc 1 hafta sonra cikicak cnm cok stresli beklemek

Aynen ben de cok korkuyorum ama balik yiyemiyorum kullanmak gerek napalim veririz kilolari sonra.
Benim sonuc 1 hafta sonra cikicak cnm cok stresli beklemek
Sonrası veririzde ben penguen gibi gezmekte istemiom bu sürede zaten çok zayıf değilim
Benim yarın çıkıcak inşallah aynen çok streslide Allahın izniyle tertemiz olur inşallah.

İnşallah bu düzende devam eder çok iyi maşallah. Benimde bulantılarım geçti ama bazı kokulardan bende hoşlanmıyorum.
Hayırlısı olsun kız erkek farketmiyorda ilk bebek olunca insan daha bi fzla heyecanla merak ediyor sanırım..

Kızlar günaydın, nasılsınız? İyi ve güzel haftalar hepinize Bir sorum var, şimdi benim gittiim özel doktorum doğum yaptırmıyor, devlete de ara sıra gidiyorum. Eşim de kaç gündü beynimin etini yiyor doktorunu değiş. Doğum yaptırmyor. Sonuna kadar aynı doktoru olsun falan. O kadar stress yapıyor ki sankı o doğuracak gibi Bense değişmek istemiyorum. Eşim bir yerden duymuş da diğer doktorlar seni takip etmediği için doğuma almıcak. Öyle şey olur mu ya??? ne düşünüyorsunuz? İlk başta devlette yaparım diyordum, ama ordakı ebeleri gördüm, korktum, hepsi insanı affedersiniz hayvan gibi davranıyor. Doktorlar çok samimi ama ebeler aman amannnn..... Doğum yapan annelerimizin tavsiyuelerine ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…