Kimse cinsiyetini öğrenemez oldu çok şükür rabbime sağlıklıda ama insan merak ediyor cinsiyeti sonuçtaKızlar Merhaba,
2li test ölçümlerimde bebeğimde bir sorun görmedi doktor, iyi dedi. Kan verdim onun sonucu sali gunu cikarmis. Kandada bi sorun gormezsen 3lü 4lü testleri yaptirmayacagim dedi ve sebebinide acikladi..
Cinsiyete gelincetahminini sordum
%50 erkek dedi bende zaten ihtimal %50 50 dedim gülüştük yani dalga gecti sanirim.
3hafta snra net diyebilirim dedi.
Balik yagi hapi ve bazi vitaminler yazdi folik asiti birakiyoruz dedi.
Ben Genel olarak rüya görüyorum rüya görmediğim gün yok günde iki defa yatıyorsam iki defa da rüya görüyorum Hayatım boyunca görmediğim kadar rüya gördüm halada görecem sanırımKızlar ben ilk hamileliğimde sürekli bebek görürdüm rüyamda şimdi ikinci hamileliğim ve hiç rüyada görmedim en son 1 ay önce kontrolüm oldu. İyimi değilmi çok merak ediyorum p.tesi inşallah randevum var doktorda bakalım cinsiyetini gösterecekmi :)))
Ben Genel olarak rüya görüyorum rüya görmediğim gün yok günde iki defa yatıyorsam iki defa da rüya görüyorum Hayatım boyunca görmediğim kadar rüya gördüm halada görecem sanırım
Cnm ben de kan sonucunu bekliyorum umarim temiz cikar.balik yagi hapini bana da verdi doktor.haftada 3 kez al dedi.senin doktorun nasil kullanmani istediKızlar Merhaba,
2li test ölçümlerimde bebeğimde bir sorun görmedi doktor, iyi dedi. Kan verdim onun sonucu sali gunu cikarmis. Kandada bi sorun gormezsen 3lü 4lü testleri yaptirmayacagim dedi ve sebebinide acikladi..
Cinsiyete gelincetahminini sordum
%50 erkek dedi bende zaten ihtimal %50 50 dedim gülüştük yani dalga gecti sanirim.
3hafta snra net diyebilirim dedi.
Balik yagi hapi ve bazi vitaminler yazdi folik asiti birakiyoruz dedi.
Ben de erkek hisediyorum, ama rüyamda hem kız hem de erkek gördümSende erkek hissediyordun demi ama sanırım bizimki kız sağlıklılar çok şükür ama ben hala erkek hissediyorum
Ben 10.haftaya kadar 2 kilo verdim, şimdi şimdi kendime geliyorum. Bazilerinde mide bulantısı kusma çok devam eder. Sen de o bazılerdensinkızlar benim 11+2 kusmalar devam ediyor, zorla yiyorum ve kokulardan tiksiniyorum. hamilelik başlangıcına göre 1 kilo eksideyim. böyle olan var mı sizde!
Bizimkinin resmini atıyım Resmen secde ediyor bu göstermeyecek bu gidişleBen de erkek hisediyorum, ama rüyamda hem kız hem de erkek gördümbenim doktor tahminde bile bulunmadı, dur bakalım ikili teste geldin söyledi
Cnm ben de kan sonucunu bekliyorum umarim temiz cikar.balik yagi hapini bana da verdi doktor.haftada 3 kez al dedi.senin doktorun nasil kullanmani istedi
Ben varım iki gündür oğlum olduğunu görüyorum Hayır olur inşallah bitane 5 yaşında oğlum var eğer rüyamda doğruysa 2.oğlum yoldarüyasında gören var mı arkadaşlar bebeğini
Ben de eşim de rüyamızda kız çocuğumuz olduğunu gördük. Bakalım hayırlısı insallahrüyasında gören var mı arkadaşlar bebeğini
Bizimkinin resmini atıyım Resmen secde ediyor bu göstermeyecek bu gidişle
Aynen hiç sorma döndü bize sırtını babası çok inatçıdır babasına çekti sanırım yedim Can'ım yediğim için böyle sanırım sırtını döndüDönmüş totosunu yatıyor keyfe bak yaaaa, yerim onu maşAllahhhh. Yedinmi çikolata felan işe yaramadımı
Aynen ben de cok korkuyorum ama balik yiyemiyorum kullanmak gerek napalim veririz kilolari sonra.Insllah canim senin nezaman cikacakmis sonuc bellimi ?
Hergün kullan dedi 1 tane..
Bende cok korkuyorum ya iice kilo yaparmi acaba
Sonrası veririzde ben penguen gibi gezmekte istemiom bu sürede zaten çok zayıf değilimAynen ben de cok korkuyorum ama balik yiyemiyorum kullanmak gerek napalim veririz kilolari sonra.
Benim sonuc 1 hafta sonra cikicak cnm cok stresli beklemek
Benim belirtilerim kızımla aynı şekilde devam ediyor. O yüzden hep kız hissediyorum. Mide bulantım yok şükür. Ama koku hassasiyetim var. Yemek yapabiliyorum, ama yapar yapmaz üstümü değişip duş almam lazım. Yemek kokusu üstüme sinince kötü oluyorum. 58 le hamile kalmıştım. 2 aylıkken 57 çıktım hastanede. Şuan 55 çıkıyorum. Kızımda da ilk zamanlar hep böyle olmuştum. Bulantım kusmam yok şükür o yüzden kilo versemde endişe etmiyorum bebeğim etkilenirmi diye. Bu düzende devam ederim inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?