2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım aralık ayında tüp bebeğe başlamıştım ama tedavi 7.günü iptal adildi şubat ayında tekrar başlıcam Allah nasip ederse hepimizin Allah yardımcımız olsun

Kizlar,yaslariniz kac,kacinci denemeniz kac yumurtaniz toplandi kac tane dollendi hangi sehirdensiniz,yazsaniz burdan takip ederiz,hepinize tesekkurler.

Hadi ya çok geçmiş olsun canım . Sebep olarak bişey söylediler mi bide tedavi süresince bişey yaptnmi
Hic bisiy yapmadim cnm,28 yumurtam toplandi 17 dollendi 10 tanesi 5.gun en iyi blast oldu,ilk tup bebek kimyasal oldu ,2.3 konuldu 3 de tuttu 1.ni sonlandirdik 3 aylikken malesef ikuzlerle 6.ayima girdigimde birden suyum sizdi bir gun evvel bayaga ayakta kalmistim sebep o olabilir,doktorlar,rediksiyon cogul gebelik tup bebek,olabilir boyle seyler normal dedi:((((

Hic bisiy yapmadim cnm,28 yumurtam toplandi 17 dollendi 10 tanesi 5.gun en iyi blast oldu,ilk tup bebek kimyasal oldu ,2.3 konuldu 3 de tuttu 1.ni sonlandirdik 3 aylikken malesef ikuzlerle 6.ayima girdigimde birden suyum sizdi bir gun evvel bayaga ayakta kalmistim sebep o olabilir,doktorlar,rediksiyon cogul gebelik tup bebek,olabilir boyle seyler normal dedi:KK43:(((
Çok zor şeyler yaşamisin cnm ya ama iyi yönden bakıyorum da yumurtalarn dollenmis bebekte oluşmuş yani bunlr cok iyi ben inanıyorum olucak senin bebeğin Allahn izniyle

mrb kızlar bende 2.cı tupu dusunuyorum ama cok korkuyorum ınsallah rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın evladıylada sınamasın ınsallah

Çok zor şeyler yaşamisin cnm ya ama iyi yönden bakıyorum da yumurtalarn dollenmis bebekte oluşmuş yani bunlr cok iyi ben inanıyorum olucak senin bebeğin Allahn izniyle
İnsaAllah hepimizin olsun coook zor cok aci bisiy evlatsizlik baska hic birseye benzemiyor acisi yangini kahiri:((

Kizlar,yaslariniz kac,kacinci denemeniz kac yumurtaniz toplandi kac tane dollendi hangi sehirdensiniz,yazsaniz burdan takip ederiz,hepinize tesekkurler.
mrb canım esımde varıkosel teshıs edılmıstı 2 yıl once hemen amelıyat oldu amelıyat oncesı ve snrası ılerı hızımız hep sıfır ıdı...amelıyat snrası asılama oldu negatıf....sonra dogal yoldan hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum...sonra tup denedık 11 yumurta toplandı 10u dollendı...hersey yolundayken 4.gun embrıyolar bozulmaya baslamıs hemen transfer oldu sansım yukselsın dıye 3 tane bırakıldı....sonuc kımyasal oldu degerım cok dusuk cıktı zaten....dusuk yaptım beklıyoruz subatta genetık testımız var...tekrar tup dusunuyorum ama cesaretım yok

mrb kızlar bende 2.cı tupu dusunuyorum ama cok korkuyorum ınsallah rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın evladıylada sınamasın ınsallah
Aminn cok zor evlatsizlik,hayattan hic zevk alamiyorum bu yasimda boynum bukuk icim yangin yeri:((

Amin cnm ya ins dualrmz kabul olck korkma sen neden tedavi görmüştün rahtszlgn ney......................ınsallah canım ılerı hızımız sıfır esım amelıyatta oldu hala sıfır...yukarda kısaca bahsettım canım kendımı...tup denedık yıne ılerı hız sıfır ve morfolojıde 1 e dusmustu 4 ten bakalım beklıyoruz

Ocak ayinda Benim sadece 2 yumurtayla oluştu ve ikisi toplandı ve ikisi de bolunduler biri compact biri de multiple oldu ikisi de transfer edildi 17 ocak test günümdü ve pozitiffffffff.bu arada ilk tup bebek denemem bu.
Ohh masallah,Allahim kucagina almayi nasip etsin cnm.

Ocak ayinda Benim sadece 2 yumurtayla oluştu ve ikisi toplandı ve ikisi de bolunduler biri compact biri de multiple oldu ikisi de transfer edildi 17 ocak test günümdü ve pozitiffffffff.bu arada ilk tup bebek denemem bu.
hayırlısı olsun canım darısı basımıza

Back
X