2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

mrb canım esımde varıkosel teshıs edılmıstı 2 yıl once hemen amelıyat oldu amelıyat oncesı ve snrası ılerı hızımız hep sıfır ıdı...amelıyat snrası asılama oldu negatıf....sonra dogal yoldan hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum...sonra tup denedık 11 yumurta toplandı 10u dollendı...hersey yolundayken 4.gun embrıyolar bozulmaya baslamıs hemen transfer oldu sansım yukselsın dıye 3 tane bırakıldı....sonuc kımyasal oldu degerım cok dusuk cıktı zaten....dusuk yaptım beklıyoruz subatta genetık testımız var...tekrar tup dusunuyorum ama cesaretım yok

Dusugun ertesi hamilelik oluyo cnm bozma moralini:)

gecen ay dusuk oldu bu ay umıtlendım gercekten ama dun kırmızıları gordum...dr um bana bak senın bırkere dussede gebelık olusmus kendılıgınden dedı ama gıden omurden gıdıyor streste fazlasıyla bekleyemıyozda bakalım nasıp
Biz napalim cnm,6 yil dir bekliyoruz:(
1 Dusuk 1 erken dogum 5 aylik,insaAllah bir dahakine hamile kalip kucagima alirimm amin..

Biz napalim cnm,6 yil dir bekliyoruz:KK43:
1 Dusuk 1 erken dogum 5 aylik,insaAllah bir dahakine hamile kalip kucagima alirimm amin..
aynıyız canım ya benımde bı negatıf asılama bı dogal gebelık gelısmedı kurtaj oldum sonra bı tup denemesı oda kımyasal beklıyoruz hepımızın allah yardımcısı olsun...4 yıllık evlıyım

aynıyız canım ya benımde bı negatıf asılama bı dogal gebelık gelısmedı kurtaj oldum sonra bı tup denemesı oda kımyasal beklıyoruz hepımızın allah yardımcısı olsun...4 yıllık evlıyım

Amin cnm burdan mutlu haberlerimixi paylasmak nasip olur insaAllahh..

Bizde 3 yillik evliyiz erkek infertiliesi ameliyata ragmen degerler hic yukselmedi ilk tup bebek denemem oldu Ohss oldum zor bi hamilelik gecirdim diger yerde anlattigim gibi 4 aylik kaybettim tek dondurulmus 5.gun embriyom var ama oda cozulunce ne durumda olur bilemiyorum subatta baslicaz tedaviye. hepimize allahtan sabir diliyorum bu yol cok zorlu bir yol ama inaniyorum sonuda bizi mutlu edicek evlat acisi evlat hasreti bambaska bi sinavmis ama insallah hepimizin yuzu guler

Kizlar,yaslariniz kac,kacinci denemeniz kac yumurtaniz toplandi kac tane dollendi hangi sehirdensiniz,yazsaniz burdan takip ederiz,hepinize tesekkurler.
Benim de 5 tüp bebek denemem oldu ilk dördünde tutmadi. 5. denemede iki tane transfer edildi ve biri tuttu. Ama ne yazık ki kalp atışı olmadığı için geçen hafta 9 haftalıkken kaybettim. Şimdi dondurulmuş iki tane embriyomun transferi için gün sayıyorum. Allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Benim de 5 tüp bebek denemem oldu ilk dördünde tutmadi. 5. denemede iki tane transfer edildi ve biri tuttu. Ama ne yazık ki kalp atışı olmadığı için geçen hafta 9 haftalıkken kaybettim. Şimdi dondurulmuş iki tane embriyomun transferi için gün sayıyorum. Allah hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Amin cnm yasin kac kac yumurtan toplandi?

Kızlar selamlar. Diğer topiklerde tarih olarak geriyim ama burda ablalik yapıcam size;) 4 yıllık evliyim. Eşimde varikosel vardı ( burda da 2 arkadaşım var bu dertten muzdarip olan) 3 yılın içinde eşim ameliyat oldu aşılama yaptırdık bende pko var derken nihayet aralıkta tüp bebeğe başladık. Ohss riskinden dolayi transferim ertelendi. Ve yarın transfer var inşallah. Kızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem. ;) 9 embriyo var blast dondurulmuş. İkisini alicaz inşallah. Diğerleri de umarım 5 yil beklerler beni... Hepinize en hayirlisini en guzeliyle nasip etsin rabbim

Merhaba kızlar bende kızıma kardel çalişmalarında şubatta tam gaz devam ediyorum.kızım ilk denemede oldu kardeş için 3 deneme yaptık sonuc malesef ki negatif.şimdi dondurulmuslarununtranafer edicekler inşallah

Back
X