- 1 Kasım 2013
- 3.159
- 2.687
- 333
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Anladım canım m. Biz Tanıdık tan aldık 830 tuttu. Sonra dan bi ilaç değişti 160 da ona verdik. Diğer ilaçlar da gonal f in muadili canım. Doktora söylersen değerlendirir bir şekilde elindekileri. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim darısı sana olsun. Ama ben aşılama nin normal yolla gebe kalma arasinda bi fark olduğunu düşünmüyorum. O kadar ilaç kullanicaksan canım maddi durumunuz elverirse tüp yaptir bence.Bu arada gözünüz aydın, allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. benim tıptan raporlu ilaçlarım var elimde aslında Gonal-F, ilaç paralarıda yüksek tutuyor değil mi? 2 ay iğne tedavisi oldum gebelik olmadı bu ayda GONALf kullanacaktım, çok kist oluştuğu için ara verildi yoksa Gonal F kullanacaktım. Bugün 6 da randevum var, bakalım aşılama ya da tüp bebeği görüşücez.
Anladım canım m. Biz Tanıdık tan aldık 830 tuttu. Sonra dan bi ilaç değişti 160 da ona verdik. Diğer ilaçlar da gonal f in muadili canım. Doktora söylersen değerlendirir bir şekilde elindekileri. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim darısı sana olsun. Ama ben aşılama nin normal yolla gebe kalma arasinda bi fark olduğunu düşünmüyorum. O kadar ilaç kullanicaksan canım maddi durumunuz elverirse tüp yaptir bence.
Görüştunuz mu canım?Canım Zaten iki aydır ilaçlara para verdim, 2000 TL verdim ama gebelik olmadı. Doktorum bu ayda gonal f kullandıracaktı ama şimdi görüşcez bakalım bu sürede zaten yarı tüp bebek ücreti ödedik bile. Tüp bebekte şans daha yüksek tabi bakalım. Herşeyin hayırlısı diliyoruz.
canım ben geçen yıl novafertilde yaptrımıştım 4400 merkeze 2000 ilaçlara vermiştik ama bence medicana necati bey i tercih et ben orada aşılama yaptırmıştım oradan daha memnundumArkadaşlar Merhaba,
Bende birazdan kontrole gideceğim drye aşılama ya da tüp bebeğe karar vericez. Tüp bebek tedavisinde yumurta geliştirici hangi iğneler kullanılıyor?
Birde Konya da tüp bebek yaptıran var mı aranızda ortalama olarak maliyeti ne kadar oluyor?
Kızlar pts test günüm ama dayanamadım bugün yaptırdım 17.54. 3 gundur silik çıkan testlerim de bugun koyulasti şükür. Dua edin katlanarak devam etsin inşallah
5. Gün dondurulmuş tu canın 2 taneKac embriyo koydurdun cnm,kacinci gun embriyosu,gozun aydin kucagina alirsin insaAllah..
İlk denemenmiydi?5. Gün dondurulmuş tu canın 2 tane
Canim hiç korkma hiç bir aşamada hiç bir şey hissetmiyorsun sadece ilaç kullanımı biraz insanı yoruyor o kadarMrb bende ilk ignemi bugün oldum benimde esimde hipogonadizm var bu yüzden tüp bebek dedi Dr adetimin 3.günü gonal f vuruldu 4 gün sonra yumurta takibi var çok korkuyorum ilk tüp bebek denememiz deneyimli olanlar çok acitiyor mu bu yumurta toplama transfer süreçleri ben herşeyden korkuyorum biraz anlatır misiniz
Canım eski doktorum Medicanda seçil hanımdı. Hastaneden ve drdan memnun kaldım aslında. Sadece yapacak bir şey yok tüp bebek dediği için başka doktorada gideyim dedim (ali acar) ordanda bir sonuç alamadım. Zaten düzenli takip bile yapmıyor orası.canım ben geçen yıl novafertilde yaptrımıştım 4400 merkeze 2000 ilaçlara vermiştik ama bence medicana necati bey i tercih et ben orada aşılama yaptırmıştım oradan daha memnundum
bisey soracagim tecrübeli arkadaşlar gonal f 4. İgnemi bugün vurdum kasiklarimda batma sancı gibi bi his var iğneden mi oluyor acaba yarın kontrole gidecegim kötü bi durum yoktur değil mi
canım aşlamam tutmadı bence aşılama boşa masraftı 3000 tlye yakın tuttu necati bey yaptı ama aşılama zaten normal bir ayda gebe kalma oranı ile aynı. ali acar a 3 ay gittim aslında memnundum da ama o da artı başka seçenek yok tüp bebek dedi hastanenin labaratuarına güvenemedim sonrada tayinim çıktı şimdi tüp bbek transferm oldu sonucu bekliyorum bence bekle hiç aşılama yaptırma eğer gerçekten artık zamanı dediğindede tüp bebek yaptırCanım eski doktorum Medicanda seçil hanımdı. Hastaneden ve drdan memnun kaldım aslında. Sadece yapacak bir şey yok tüp bebek dediği için başka doktorada gideyim dedim (ali acar) ordanda bir sonuç alamadım. Zaten düzenli takip bile yapmıyor orası.
Peki aşılaman tuttu mu? ne kadar ödedin aşılama için; seçil hanım aşılama önermiyordu bana direk tüp bebek diyordu.
canım yumurtalıkların çalışıyor yumurtalar gelişiyor o yüzden yani çok normal yaşadıkların.bisey soracagim tecrübeli arkadaşlar gonal f 4. İgnemi bugün vurdum kasiklarimda batma sancı gibi bi his var iğneden mi oluyor acaba yarın kontrole gidecegim kötü bi durum yoktur değil mi
canım aşlamam tutmadı bence aşılama boşa masraftı 3000 tlye yakın tuttu necati bey yaptı ama aşılama zaten normal bir ayda gebe kalma oranı ile aynı. ali acar a 3 ay gittim aslında memnundum da ama o da artı başka seçenek yok tüp bebek dedi hastanenin labaratuarına güvenemedim sonrada tayinim çıktı şimdi tüp bbek transferm oldu sonucu bekliyorum bence bekle hiç aşılama yaptırma eğer gerçekten artık zamanı dediğindede tüp bebek yaptır
bencede canım aşılama çok yıpratıcı olyor tüp bebek daha mantıklıgüzel haberler verirsin inşallah, bu ayda ilaç tedavisi olucam artık bir dahaki ay aşılama diyor doktor olmzsa tüp diyorda biz direk tüp bebek deneyelim demeyi düşünüyoruz.
canım korkma iğne olduğum da bende de göbekte kızarıklık oldu belim ağrıdı ama geçti ama ben de kanama olmadı onu neden oldu anlamadım inş önemli değildir benim iğne kısmı bitti çok şükür önümüz deki hafta transfer olacak inş..Kizlar dün yumurta takibine gittim 6 yumurta gördü Dr 4 gun daha gonalf ve orgalutran verdi dün ilk orgalutran dan sonra göbekten vurdugum yer kizardi ve bütün gece ateşin varmış gibi yandı vücudum şimdi de az kanamam var ve adet olacakmisim gibi belim agriyor Dr ameliyattaymis ulasamiyorum içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?