2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

Öncelikle geçmiş olsun canım tabiki direk tup bebek daha mantıklı aşılama da şans düşük

Canım bizde aynı dertten muzadaribiz. Hareket sorunu yoksa aşılama denemeye değer çünkü hareket olunca aşılama da şans normalinsanlar gibi oluyor. Fakat maddi gücümüz yeter dersen tup bebek. Çünkü aynı ilaçları aşılama da kullanacaksınız dolayısıyla o ilaçları almisken daha kaliteli bi işlem olsun.

Anladım canım moralini yüksek tutup olumlu düşüneceksin hatta olursa olsun olmazsa olmasın moduna gireceksin
Çok haklsn bende öyle yapmaya calisyrm ama bazn olmuyo cnku evdeym calssam oyalansam takmam biraz ama aklma geliyo calscam aslnda ama her ay agridan hastanlik oluyrm fenalsyrm istede duramyrm hep izn aliyodm fotografciym işimi de yapamıyorum bu hastalgmdan onuda geçtim bebeğim olsn her aciya razym onun için

Yanitiniz icin cok tesekkur ederim.Sizin esiniz de mi varikosel ameliyati oldu ? Soyledikleriniz mantikli geldi tup bebekte sans daha yuksek oldugu icin oyle dusundum bende tabi ki Allah ol diyecek ki olacak.Esimde canlilik normal ileri hiz dusuk be sperm sayisi dusuk morfoloji normal seviyede.ASM'de Aydin Arici'ya gitmeyi dusunuyorum.Doktor ne diyecek bakalim ilk gorusmem olacak.

Siz denemeye basladiniz mi esinizin durumu nedir ?

Canım ameliyatın 10. Ayındayiz. Biz hastalığı bildikten 1 buçuk yıl sonra ameliyat olduk. Ki hastalığın kesfindeki değerlere ancak dönebildik. Hareket hiç 0 dan yukarı çıkmadı. Sayı sınırda morfoloji güzel. Cuma günü de transfer oldu. Ha bu süreçte bi aşılama var lakin boşa yapturmisiz

Ay canim insallah tutar Allah hayirlisiyla gonlune gore versin .Ne zaman belli olacak bebegin tutup tutmadigi ? Bosa yaptirmisiz derken bunu doktor mu soyledi ?

Ay canim insallah tutar Allah hayirlisiyla gonlune gore versin .Ne zaman belli olacak bebegin tutup tutmadigi ? Bosa yaptirmisiz derken bunu doktor mu soyledi ?
Zaten o yaparken çok umutsuzdu yaptırdığımız yer tüp bebek merkezi değildi. Hareket 0 olunca6asilama boş uğraş. Tamamen kendi fikrim canım. Aynı ilaçlar alincaksa para da varsa tüp bebek canım inşallah hepimiz icin en güzeli olur inşallah. Transfer den 10 gün sonrası için test tarihi verdiler de. Nasıl geçicek bilmiyorum

Ankarda merkez konusunda yardimci olurmusunuz aklımda başkent bide memorial var ama bide sizin önerileriniz ala bilirmiyim

Rahat ol gunluk rutin hayatina devam et Allah'a guven o herseyin en hayirlisini bilen kulu icin bunu unutma.Hayirlisi olsun hepimiz icin.

Mrb bende ilk ignemi bugün oldum benimde esimde hipogonadizm var bu yüzden tüp bebek dedi Dr adetimin 3.günü gonal f vuruldu 4 gün sonra yumurta takibi var çok korkuyorum ilk tüp bebek denememiz deneyimli olanlar çok acitiyor mu bu yumurta toplama transfer süreçleri ben herşeyden korkuyorum biraz anlatır misiniz

Hic anlamiyosun,uyuyosun yarim saat sonra uyaniyosun hersey bitmis,cok yumurtan toplanirsa biraz agrin oluyor o kadar cnm.

Kızlar pts test günüm ama dayanamadım bugün yaptırdım 17.54. 3 gundur silik çıkan testlerim de bugun koyulasti şükür. Dua edin katlanarak devam etsin inşallah

Arkadaşlar Merhaba,

Bende birazdan kontrole gideceğim drye aşılama ya da tüp bebeğe karar vericez. Tüp bebek tedavisinde yumurta geliştirici hangi iğneler kullanılıyor?

Birde Konya da tüp bebek yaptıran var mı aranızda ortalama olarak maliyeti ne kadar oluyor?

Ben gonal f kullandım canım. Konya nin ücreti hakkinda bi bilgimyok canım da araştırma yaparken orda ali sami Gürbüz un iyi oldugunu duymuştum. Bizim dondurma ve ilaçlarla birlikte 6500 tuttu. Git geli muayene ücretlerini söylemiyorum

Bu arada gözünüz aydın, allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. benim tıptan raporlu ilaçlarım var elimde aslında Gonal-F, ilaç paralarıda yüksek tutuyor değil mi? 2 ay iğne tedavisi oldum gebelik olmadı bu ayda GONALf kullanacaktım, çok kist oluştuğu için ara verildi yoksa Gonal F kullanacaktım. Bugün 6 da randevum var, bakalım aşılama ya da tüp bebeği görüşücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…