- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Öncelikle geçmiş olsun canım tabiki direk tup bebek daha mantıklı aşılama da şans düşükMerhaba arkadaslar benim hikayem soyle 2014 'te bos gebelik gecirdim.Kurtaj sonrasi ayniyilin eylul ayinda klomen catlatma ignesi ile denedik .2,5 Ay sonra esim atom(iyot) tedavisi aldi troitleri yuzunden ve 6 ay cocuk sabibi olabilmek yasaklandi.Bir tanidigimiz atomun spermleri etkileyebilecegini soyleyince; sperm
testi yaptirip,kontrole gitmeye karar verdik.Sonucunda sayi dusuk ve yapilan ultrasonda cift tarafli varikosel oldugunu ogrendik.2015 Eylul ayinda cift tarafli varikosel ameliyati oldu esim.4 ay gecti sperm testinde sayi hala dusuk hem jinekologum hemde urologumuz asilama deneyebilirsin Mart ayinda dediler.Bende sayi boyle dusukken direk tup bebek deneyebilirmiyim doktorlar musade ediyorm mu bilgilerinizi bekliyorum.Subat ayinda doktora gidip bilgi alacagim insallah.
Allah gonlunuze gore hayirlisini versin.
Benzer durumda olan veya bilgisi olan varsa yazabilirlerse ck mutlu olurum.
Cok tesekkur ederim bende oyle dusunuyorum sayi dusukken asilama mantikli gelmiyor bana.Öncelikle geçmiş olsun canım tabiki direk tup bebek daha mantıklı aşılama da şans düşük
Canım bizde aynı dertten muzadaribiz. Hareket sorunu yoksa aşılama denemeye değer çünkü hareket olunca aşılama da şans normalinsanlar gibi oluyor. Fakat maddi gücümüz yeter dersen tup bebek. Çünkü aynı ilaçları aşılama da kullanacaksınız dolayısıyla o ilaçları almisken daha kaliteli bi işlem olsun.Merhaba arkadaslar benim hikayem soyle 2014 'te bos gebelik gecirdim.Kurtaj sonrasi ayniyilin eylul ayinda klomen catlatma ignesi ile denedik .2,5 Ay sonra esim atom(iyot) tedavisi aldi troitleri yuzunden ve 6 ay cocuk sabibi olabilmek yasaklandi.Bir tanidigimiz atomun spermleri etkileyebilecegini soyleyince; sperm
testi yaptirip,kontrole gitmeye karar verdik.Sonucunda sayi dusuk ve yapilan ultrasonda cift tarafli varikosel oldugunu ogrendik.2015 Eylul ayinda cift tarafli varikosel ameliyati oldu esim.4 ay gecti sperm testinde sayi hala dusuk hem jinekologum hemde urologumuz asilama deneyebilirsin Mart ayinda dediler.Bende sayi boyle dusukken direk tup bebek deneyebilirmiyim doktorlar musade ediyorm mu bilgilerinizi bekliyorum.Subat ayinda doktora gidip bilgi alacagim insallah.
Allah gonlunuze gore hayirlisini versin.
Benzer durumda olan veya bilgisi olan varsa yazabilirlerse ck mutlu olurum.
Çok haklsn bende öyle yapmaya calisyrm ama bazn olmuyo cnku evdeym calssam oyalansam takmam biraz ama aklma geliyo calscam aslnda ama her ay agridan hastanlik oluyrm fenalsyrm istede duramyrm hep izn aliyodm fotografciym işimi de yapamıyorum bu hastalgmdan onuda geçtim bebeğim olsn her aciya razym onun içinAnladım canım moralini yüksek tutup olumlu düşüneceksin hatta olursa olsun olmazsa olmasın moduna gireceksin
Yanitiniz icin cok tesekkur ederim.Sizin esiniz de mi varikosel ameliyati oldu ? Soyledikleriniz mantikli geldi tup bebekte sans daha yuksek oldugu icin oyle dusundum bende tabi ki Allah ol diyecek ki olacak.Esimde canlilik normal ileri hiz dusuk be sperm sayisi dusuk morfoloji normal seviyede.ASM'de Aydin Arici'ya gitmeyi dusunuyorum.Doktor ne diyecek bakalim ilk gorusmem olacak.Canım bizde aynı dertten muzadaribiz. Hareket sorunu yoksa aşılama denemeye değer çünkü hareket olunca aşılama da şans normalinsanlar gibi oluyor. Fakat maddi gücümüz yeter dersen tup bebek. Çünkü aynı ilaçları aşılama da kullanacaksınız dolayısıyla o ilaçları almisken daha kaliteli bi işlem olsun.
Yanitiniz icin cok tesekkur ederim.Sizin esiniz de mi varikosel ameliyati oldu ? Soyledikleriniz mantikli geldi tup bebekte sans daha yuksek oldugu icin oyle dusundum bende tabi ki Allah ol diyecek ki olacak.Esimde canlilik normal ileri hiz dusuk be sperm sayisi dusuk morfoloji normal seviyede.ASM'de Aydin Arici'ya gitmeyi dusunuyorum.Doktor ne diyecek bakalim ilk gorusmem olacak.
Canım bizde aynı dertten muzadaribiz. Hareket sorunu yoksa aşılama denemeye değer çünkü hareket olunca aşılama da şans normalinsanlar gibi oluyor. Fakat maddi gücümüz yeter dersen tup bebek. Çünkü aynı ilaçları aşılama da kullanacaksınız dolayısıyla o ilaçları almisken daha kaliteli bi işlem olsun.
Siz denemeye basladiniz mi esinizin durumu nedir ?Canım bizde aynı dertten muzadaribiz. Hareket sorunu yoksa aşılama denemeye değer çünkü hareket olunca aşılama da şans normalinsanlar gibi oluyor. Fakat maddi gücümüz yeter dersen tup bebek. Çünkü aynı ilaçları aşılama da kullanacaksınız dolayısıyla o ilaçları almisken daha kaliteli bi işlem olsun.
Canım ameliyatın 10. Ayındayiz. Biz hastalığı bildikten 1 buçuk yıl sonra ameliyat olduk. Ki hastalığın kesfindeki değerlere ancak dönebildik. Hareket hiç 0 dan yukarı çıkmadı. Sayı sınırda morfoloji güzel. Cuma günü de transfer oldu. Ha bu süreçte bi aşılama var lakin boşa yapturmisizYanitiniz icin cok tesekkur ederim.Sizin esiniz de mi varikosel ameliyati oldu ? Soyledikleriniz mantikli geldi tup bebekte sans daha yuksek oldugu icin oyle dusundum bende tabi ki Allah ol diyecek ki olacak.Esimde canlilik normal ileri hiz dusuk be sperm sayisi dusuk morfoloji normal seviyede.ASM'de Aydin Arici'ya gitmeyi dusunuyorum.Doktor ne diyecek bakalim ilk gorusmem olacak.
Ay canim insallah tutar Allah hayirlisiyla gonlune gore versin .Ne zaman belli olacak bebegin tutup tutmadigi ? Bosa yaptirmisiz derken bunu doktor mu soyledi ?Canım ameliyatın 10. Ayındayiz. Biz hastalığı bildikten 1 buçuk yıl sonra ameliyat olduk. Ki hastalığın kesfindeki değerlere ancak dönebildik. Hareket hiç 0 dan yukarı çıkmadı. Sayı sınırda morfoloji güzel. Cuma günü de transfer oldu. Ha bu süreçte bi aşılama var lakin boşa yapturmisiz
Zaten o yaparken çok umutsuzdu yaptırdığımız yer tüp bebek merkezi değildi. Hareket 0 olunca6asilama boş uğraş. Tamamen kendi fikrim canım. Aynı ilaçlar alincaksa para da varsa tüp bebekAy canim insallah tutar Allah hayirlisiyla gonlune gore versin .Ne zaman belli olacak bebegin tutup tutmadigi ? Bosa yaptirmisiz derken bunu doktor mu soyledi ?
Ankarda bildiğin merkez Dr varmı yardimci olurmusunSubat ayinda tup bebek yaptiricak arkadaslar buradan yazisarak birbirimize destek olalim..
Ben istanbulda oturuyorum cnm Ankarayi bilmiyorum malesef.Ankarda bildiğin merkez Dr varmı yardimci olurmusun
Orda Seval diye bi dr un namini çok duymuştum canım tv ye de çıkıyor bazen.taşdemir sanırım soyadıAnkarda merkez konusunda yardimci olurmusunuz aklımda başkent bide memorial var ama bide sizin önerileriniz ala bilirmiyim
Rahat ol gunluk rutin hayatina devam et Allah'a guven o herseyin en hayirlisini bilen kulu icin bunu unutma.Hayirlisi olsun hepimiz icin.Zaten o yaparken çok umutsuzdu yaptırdığımız yer tüp bebek merkezi değildi. Hareket 0 olunca6asilama boş uğraş. Tamamen kendi fikrim canım. Aynı ilaçlar alincaksa para da varsa tüp bebekcanım inşallah hepimiz icin en güzeli olur inşallah. Transfer den 10 gün sonrası için test tarihi verdiler de. Nasıl geçicek bilmiyorum
Mrb bende ilk ignemi bugün oldum benimde esimde hipogonadizm var bu yüzden tüp bebek dedi Dr adetimin 3.günü gonal f vuruldu 4 gün sonra yumurta takibi var çok korkuyorum ilk tüp bebek denememiz deneyimli olanlar çok acitiyor mu bu yumurta toplama transfer süreçleri ben herşeyden korkuyorum biraz anlatır misiniz
Ben gonal f kullandım canım. Konya nin ücreti hakkinda bi bilgimyok canım da araştırma yaparken orda ali sami Gürbüz un iyi oldugunu duymuştum. Bizim dondurma ve ilaçlarla birlikte 6500 tuttu. Git geli muayene ücretlerini söylemiyorumArkadaşlar Merhaba,
Bende birazdan kontrole gideceğim drye aşılama ya da tüp bebeğe karar vericez. Tüp bebek tedavisinde yumurta geliştirici hangi iğneler kullanılıyor?
Birde Konya da tüp bebek yaptıran var mı aranızda ortalama olarak maliyeti ne kadar oluyor?
Ben gonal f kullandım canım. Konya nin ücreti hakkinda bi bilgimyok canım da araştırma yaparken orda ali sami Gürbüz un iyi oldugunu duymuştum. Bizim dondurma ve ilaçlarla birlikte 6500 tuttu. Git geli muayene ücretlerini söylemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?