2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

Cnm yan komsumdada cikolata kisti var direk tup bebek dediler ama kendiliginden hamile kaldi martta dogacak ins RABBİM den umit ke

Sordum simdi cnm 6.5 7 cm dedi aldirmasin sakin dedi
Benmde 5.5 ve 6 cm ameliyat ol diyen doktrlar oldu ama ben olmadim tüp bebek tedavisine baslicam 3 aydır kistlerm kuculsun dye zoladex ignesi vuruluyrm gobegimden

Hayir hicbise kullanmadi sadece acve hurmasi var duydunmu bilmiyorum 41 tane hurmaya 41 kisiye yasin okutyurdu onu yiyordu ve hurma bitmedrn hamile kaldi belki o hurma sifa oldu sonucta yergok dua
Acve hurmasimi hiç duymadm bende sohbetlere gidyrm hep dua edyrm inşallah Rabbim duyar sesimi

Kizlar yardim edin bir akil verin,ilk tup denemede hamile kaldim kimyasal gebelik olustu ve dustu.2 .de 3 adet embriyo koydurdum ve 3 de tuttu,1.ni sonlandirdik.ikizlerle devam ettik 6.ayina girerken suyum sizdi 4 gun icindd dogum yaptim kaybettim meleklerimi.martta 7 ay olucak normal dogum yaptim,tekrar donmuslarla denuycem.sorum suki,1 embriyomu 2 embriyomu koydurayim,ne olur akil verin.durumum ortada.

Kizlar yardim edin bir akil verin,ilk tup denemede hamile kaldim kimyasal gebelik olustu ve dustu.2 .de 3 adet embriyo koydurdum ve 3 de tuttu,1.ni sonlandirdik.ikizlerle devam ettik 6.ayina girerken suyum sizdi 4 gun icindd dogum yaptim kaybettim meleklerimi.martta 7 ay olucak normal dogum yaptim,tekrar donmuslarla denuycem.sorum suki,1 embriyomu 2 embriyomu koydurayim,ne olur akil verin.durumum ortada.
Bence de 2 embriyo canım bana da 2 embriyo transfer ettiler biri tuttu daha sağlıklı böylesi

Bence 1 tane ama doktorun daha iyi bilir doktra sor genede

Canım senin bir an önce yapman gereken iyi ve güvenebileceğin bir doktor bulman ve muayene olman bu arada hsg çektirdin mi??
Hayr ben tüp bebek merkezine gidyrm kistler için iğne oluyrm doktra dedimki hsg cekilmedi bana dedim gerk duyulsaydi cekilirdi dedi tüp bebeğe basladiklari zaman cekiyolarmis uludağ Üniversitesi ne gidiyorum

Hayr ben tüp bebek merkezine gidyrm kistler için iğne oluyrm doktra dedimki hsg cekilmedi bana dedim gerk duyulsaydi cekilirdi dedi tüp bebeğe basladiklari zaman cekiyolarmis uludağ Üniversitesi ne gidiyorum
Anladım canım moralini yüksek tutup olumlu düşüneceksin hatta olursa olsun olmazsa olmasın moduna gireceksin

Merhaba arkadaslar benim hikayem soyle 2014 'te bos gebelik gecirdim.Kurtaj sonrasi ayniyilin eylul ayinda klomen catlatma ignesi ile denedik .2,5 Ay sonra esim atom(iyot) tedavisi aldi troitleri yuzunden ve 6 ay cocuk sabibi olabilmek yasaklandi.Bir tanidigimiz atomun spermleri etkileyebilecegini soyleyince; sperm
testi yaptirip,kontrole gitmeye karar verdik.Sonucunda sayi dusuk ve yapilan ultrasonda cift tarafli varikosel oldugunu ogrendik.2015 Eylul ayinda cift tarafli varikosel ameliyati oldu esim.4 ay gecti sperm testinde sayi hala dusuk hem jinekologum hemde urologumuz asilama deneyebilirsin Mart ayinda dediler.Bende sayi boyle dusukken direk tup bebek deneyebilirmiyim doktorlar musade ediyorm mu bilgilerinizi bekliyorum.Subat ayinda doktora gidip bilgi alacagim insallah.
Allah gonlunuze gore hayirlisini versin.

Benzer durumda olan veya bilgisi olan varsa yazabilirlerse ck mutlu olurum.

Back
X