2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

Ultrasonun bu kadar uzun Süreli olmasının bebeğe zarar-ı yok mu bi yerde uzun Süreli ultrason Zararlı diye okumuştum

Ultrasonun bu kadar uzun Süreli olmasının bebeğe zarar-ı yok mu bi yerde uzun Süreli ultrason Zararlı diye okumuştum
cnm bende bu konuda pinpirikliyimdir gerekli araştırmaları yaptım ve ultrasonun radyasyon yaymadığını ve hiçbir zararı olmadığını akademik makalelerden okudum.
Zaten sadece perinotologlar yapabiliyor bu taramayı onlarda riskli gebeliklerde uzmanlar,eğer önemli derecede bi zararı olsa ya söylerlerdi yada belli periyodlarla aşama aşama yapılırdı diye düşünüyorum.

kızlar merhaba bende tüp bebek annesiyim yarın ultrasonla keseyi görmeye gidicem hesaplamalara göre 5 haftalık hamileyim sizce kese görülür mü karından bakılsa alttan baktırmak istemiyorum korkuyorum bebeğe birşey olur diye birde hiçbir şey hissetmiyorum ya hiçbir belirtim yok ne bulantı ne baş dönmesi ya göremezsem bebişimi

Cnm moralini bozmanı gerektirecek bişey yok 5.haftayı geçerken kese 6. Haftayı geçerken kalp atışı duyulur genelde karından bakılır ama bu takip oldugun Dr.a görede değişebilir.mide bulantı kusma gibi belirtilerde herkeste olmak zorunda değil ki bende hiç olmadı :)

Bu arada bebişi zaten uzun süre görmiceksin henüz bi noktadan ibaret

5. haftada görmüştük biz de keseyi 7. haftada da kalp atışı için gitmiştik.İkisinde de karından baktı ama nokta gibi küçücüktü.Baş dönmesi hiç yaşamadım,bulantılarım da 9. hafta civarı başladı ama çok olmadı bence belirti aramayın hamileliğinizin tadını çıkarın hayırlı olsun :)

kızlar geldim doktordan ikiz dedi doktor iki kese görünüyor dedi on gün sonraya da kalp atışını duymak için çağırdışoktayım şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum var mı içinizde ikiz annesi olacak

Bizim başka bi forumda var ikiz anneleri ne kadar şanslısın maşallah inş saglıklıcakla kucagına alırsın:)

hadi hayırlı olsun ikiz olması çok güzel :)

Selam kızlar.Bazı sabahlar karnımın sadece bir kısmı böyle yumruk gibi kaskatı olmuş bir şekilde uyanıyorum.Doktor vitamin eksikliğinden rahim kasılıyordur dedi vitamin verdi ama hala aynı şekilde devam ediyo.Rahim kasılması sanırım tüm rahmin kasılıp gevşemesi şeklindeymiş benim sadece bir bölgede ve kaskatı şekilde oluyo ,yani kasılıp gevşeme şeklinde değil.Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

Çocuk Olmasın o:) bebişin bi bölgeye dayanıp Orayı şişiriyodur yumruk gibi bende de oluyo sen Dr a bakma olur mu öyle sey :)

Ya doktora tarif ettim kasılma deyince panik oldum.Ama dediğim gibi böyle acayip sert oluyo ayağa kalkınca biraz dolaşınca geçiyo inşallah yavrumdur o :)

Ya doktora tarif ettim kasılma deyince panik oldum.Ama dediğim gibi böyle acayip sert oluyo ayağa kalkınca biraz dolaşınca geçiyo inşallah yavrumdur o :)
Özellikle sabahları yaşıyorum ben ve artık Büyüdükçe yattığımda da hissediyorum karnımı ordan burdan ittiriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…