2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

Selam kizlar benim de temmuz 22 olasi dogum tarihim.dogum ucretleri facia..ne yapacagimizi sasirdik.istanbulda normsl doguma tesvik eden bi dr ariyorum...

Selam kizlar benim de temmuz 22 olasi dogum tarihim.dogum ucretleri facia..ne yapacagimizi sasirdik.istanbulda normsl doguma tesvik eden bi dr ariyorum...
güvenebileceğin doktor bulmakta mesele, ben hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum çok memnunum
iyi hastanelere giden arkadaşlarım var oralarda bile beklediklerini yeteri kadar ilgilenilmediğini ve doktora istediklerinde ulaşamadıklarını söylüyorlar. Bir arkadaşımıda doktoru geçe sancısı ve doğumu başladığı halde gelmeyerek yüz üstü bırakmıştı, güven çok önemli. ve süreci bilenle tamamlamak aslında en sağlıklısı
inş iyi bir dr bulursun

Kesinlikle öyle.. Ben de İstanbul'dayım ve nihai doktoruma karar vermedim henüz. Normal doğum düşünüyorum. Araştırmalarım devam ediyor. Seninle de paylaşırım doktorları öğrendikçe.

sagolun kizlar.aslinda benim dr cok iyi gercekten cok da duyarli ilgili anlayisli.ama dr ve ekibinin ucreti,dogum eğitimi ve gidecegimiz hastane-ki dr um bu konuda da cok secici - resmen 9000tl yi buluyor..aslinda para tabiki muhim degil ama iste normal doguma bu ucret...

Memorial hastanesinde sezeryan 12.185 TL! buna epidural parası da dahil değil! Pes yani artık! Başka şehirlerde 2000 TL'ye yapılıyor sezeryan.. Enayi yerine konuyoruz İstanbul'da yaşadığımız için..

Ben
çakmak erdem has. 225 tl. Baktırdım detaylı usg..

Kızlar ya plesantam aşağıdaymış sizdede böyle bişey yasayan var mı?

hayır öyle birşey söylemedi doktorum bana ama duymuştum daha sonra normale dönebiliyormuş dikkat etmek gerekiyormuş
doktorun bu konuda ne söyledi peki?

canım bana doktorum hiç plasentanın yeriyle ilgili bilgi vermedi.iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim ben de merak ediyorum orada öğrenirim sanırım.sen de kendine dikkat et ve kafana takmamaya çalış ..

hayır öyle birşey söylemedi doktorum bana ama duymuştum daha sonra normale dönebiliyormuş dikkat etmek gerekiyormuş
doktorun bu konuda ne söyledi peki?
Kanamam da oldu fitil verdi istirahat dedi bu 9 ay nasıl geçicek bilmem Allah'ım Sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.sen nasılsın Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı ?

Kanamam da oldu fitil verdi istirahat dedi bu 9 ay nasıl geçicek bilmem Allah'ım Sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.sen nasılsın Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı ?
çok geçmiş olsun cnm,dikkat et ani hareketler yapma inş düzelir biran önce.
ben iyiyim çok şükür çok yoğun bir şekilde çalışıyorum bazen öyle dalıyorum ki unutuyorum bebeğin varlığını biraz yavaş harket et sakin ol falan diyorum kendime:)
bebeğin hareketlerini ben 15.haftada batma ve derinde çok küçük titreşim şeklinde hissediyordum hatta hissedemeyince huzursuzlanıyordum ama 20. haftadan itibaren daha net hissediyorum, günde 2-3 defada sanki kalp atışı gibi tıklama şekinde hissediyorum ilk korkmuştum öyle olunca ama alıştım şimdi sanırım o zamanlar hıçkırık tutuyormuş

Tsk ederim dkkat etmeye çalışıyorum şimdi daha iyiyim çok şükür bende arada böyle pıt pıt diye hssediyo gibiyim ama emin olamıyorum :) Ayrıntılı ultrasonda ne gibi incelemeler Yaptılar biraz bahsedebilir misin? Bana henüz söylemedi Dr.um ne zmn isticek ki :s

O pıtpıtları ben de hissediyorum ve bebek olduğuna eminim artık..
Detaylı ultrason böyle bir şeymiş, ben de 20. haftamda göreceğim inşallah :)

ayrıntılı ultason 20-23. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum, benim 45 dakika sürdü tek tek tüm organlarına bakıldı bebeğin birde benim rahim yolu damarlarım ve plesenta kan akışı vs gibi şeylere baktı dr biraz bilgi verdi. herşey yolunda dedi:) bize bir cd ve 10-12 tane fotograf verdi ve bebeğin yüzü okadar belirgindiki bir tanesinde gören aynı eşim diyor gerçektende öyle... ve çok heyecan verici :)

O pıtpıtları ben de hissediyorum ve bebek olduğuna eminim artık..
Detaylı ultrason böyle bir şeymiş, ben de 20. haftamda göreceğim inşallah :)
Bu kadar önemli oldugunu bilmiyodum heycan Yaptım şimdi ben henüz randevu almadım bunun için haftaya konusucaz dedi Dr.um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…