güvenebileceğin doktor bulmakta mesele, ben hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum çok memnunumSelam kizlar benim de temmuz 22 olasi dogum tarihim.dogum ucretleri facia..ne yapacagimizi sasirdik.istanbulda normsl doguma tesvik eden bi dr ariyorum...
Selam kizlar benim de temmuz 22 olasi dogum tarihim.dogum ucretleri facia..ne yapacagimizi sasirdik.istanbulda normsl doguma tesvik eden bi dr ariyorum...
sagolun kizlar.aslinda benim dr cok iyi gercekten cok da duyarli ilgili anlayisli.ama dr ve ekibinin ucreti,dogum eğitimi ve gidecegimiz hastane-ki dr um bu konuda da cok secici - resmen 9000tl yi buluyor..aslinda para tabiki muhim degil ama iste normal doguma bu ucret...
çakmak erdem has. 225 tl. Baktırdım detaylı usg..Kızlar, İstanbul'da en ucuza 440 TL'ye buldum detaylı ultrasonu (Beşiktaş Ota Jinemed Hastanesi), en pahalısı da 1511 TL'ydi (Acıbadem Hastanesi) (özel hastaneleri araştırdım, devlette çekiliyor mu bilmiyorum çünkü) Kendi gittiğim hastanenin en ucuza çekiyor olması da büyük şans... Doğum fiyatlarını da ara sıra soruyorum, akıllara ziyan12 bin lira diyen var.. Sırf doğum için bile başka şehre gitmeyi düşünüyoruz ama zor işte..
Pardon erdem tıpta baktırdım.Ben
çakmak erdem has. 225 tl. Baktırdım detaylı usg..
çok sevindim canım Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :)biz cinsiyeti sonunda öğrendik, tatlı bir kız geliyor :))
hayır öyle birşey söylemedi doktorum bana ama duymuştum daha sonra normale dönebiliyormuş dikkat etmek gerekiyormuşKızlar ya plesantam aşağıdaymış sizdede böyle bişey yasayan var mı?
canım bana doktorum hiç plasentanın yeriyle ilgili bilgi vermedi.iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim ben de merak ediyorum orada öğrenirim sanırım.sen de kendine dikkat et ve kafana takmamaya çalış ..Kızlar ya plesantam aşağıdaymış sizdede böyle bişey yasayan var mı?
çok teşekkür ederim cnm inşallah :) ayrıntılı ultrasonda öğrendik onda bile nazlandı ama en sonunda görebildik çok şükür :)çok sevindim canım Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı :)
Kanamam da oldu fitil verdi istirahat dedi bu 9 ay nasıl geçicek bilmem Allah'ım Sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.sen nasılsın Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı ?hayır öyle birşey söylemedi doktorum bana ama duymuştum daha sonra normale dönebiliyormuş dikkat etmek gerekiyormuş
doktorun bu konuda ne söyledi peki?
çok geçmiş olsun cnm,dikkat et ani hareketler yapma inş düzelir biran önce.Kanamam da oldu fitil verdi istirahat dedi bu 9 ay nasıl geçicek bilmem Allah'ım Sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.sen nasılsın Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı ?
Tsk ederim dkkat etmeye çalışıyorum şimdi daha iyiyim çok şükür bende arada böyle pıt pıt diye hssediyo gibiyim ama emin olamıyorum :) Ayrıntılı ultrasonda ne gibi incelemeler Yaptılar biraz bahsedebilir misin? Bana henüz söylemedi Dr.um ne zmn isticek ki :sçok geçmiş olsun cnm,dikkat et ani hareketler yapma inş düzelir biran önce.
ben iyiyim çok şükür çok yoğun bir şekilde çalışıyorum bazen öyle dalıyorum ki unutuyorum bebeğin varlığını biraz yavaş harket et sakin ol falan diyorum kendime:)
bebeğin hareketlerini ben 15.haftada batma ve derinde çok küçük titreşim şeklinde hissediyordum hatta hissedemeyince huzursuzlanıyordum ama 20. haftadan itibaren daha net hissediyorum, günde 2-3 defada sanki kalp atışı gibi tıklama şekinde hissediyorum ilk korkmuştum öyle olunca ama alıştım şimdi sanırım o zamanlar hıçkırık tutuyormuş
Tsk ederim dkkat etmeye çalışıyorum şimdi daha iyiyim çok şükür bende arada böyle pıt pıt diye hssediyo gibiyim ama emin olamıyorum :) Ayrıntılı ultrasonda ne gibi incelemeler Yaptılar biraz bahsedebilir misin? Bana henüz söylemedi Dr.um ne zmn isticek ki :s
ayrıntılı ultason 20-23. haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum, benim 45 dakika sürdü tek tek tüm organlarına bakıldı bebeğin birde benim rahim yolu damarlarım ve plesenta kan akışı vs gibi şeylere baktı dr biraz bilgi verdi. herşey yolunda dedi:) bize bir cd ve 10-12 tane fotograf verdi ve bebeğin yüzü okadar belirgindiki bir tanesinde gören aynı eşim diyor gerçektende öyle... ve çok heyecan verici :)Tsk ederim dkkat etmeye çalışıyorum şimdi daha iyiyim çok şükür bende arada böyle pıt pıt diye hssediyo gibiyim ama emin olamıyorum :) Ayrıntılı ultrasonda ne gibi incelemeler Yaptılar biraz bahsedebilir misin? Bana henüz söylemedi Dr.um ne zmn isticek ki :s
Bu kadar önemli oldugunu bilmiyodum heycan Yaptım şimdi ben henüz randevu almadım bunun için haftaya konusucaz dedi Dr.umO pıtpıtları ben de hissediyorum ve bebek olduğuna eminim artık..
Detaylı ultrason böyle bir şeymiş, ben de 20. haftamda göreceğim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?