teşekkür ederim canım.ben demir ilacı ferritin vitamin olarakta elevit kullanıyorum cnm doktorum onları verdi, doktor verdiyse endişe etme
merhabalar hoşgeldiniz :)Selam kızlar
Değişik olmuş:) heralde değişmez bi daha ama bi sonraki sefer yne sorarsınselam kızlar .doktorum 12.haftada büyük ihtimal kız demişti.16. haftada başka bir doktora gitmek zorunda kaldım o da kız dedi emin bir şekilde .ondan iki gün sonra kendi doktoruma gittim erkek gözünüz aydın dedi çıkıntısını gösterdi :) herhalde çıkıntı varken bir daha değiştirmezler fikirlerini dimi :)
bence tekrar teyit ettir belli olmaz:) bizimki daha hiçbirşey söylemedi kıza yada erkeğe benziyor bile demedi, çok garantici heyecanla bekliyoruz :)selam kızlar .doktorum 12.haftada büyük ihtimal kız demişti.16. haftada başka bir doktora gitmek zorunda kaldım o da kız dedi emin bir şekilde .ondan iki gün sonra kendi doktoruma gittim erkek gözünüz aydın dedi çıkıntısını gösterdi :) herhalde çıkıntı varken bir daha değiştirmezler fikirlerini dimi :)
selam kızlar .doktorum 12.haftada büyük ihtimal kız demişti.16. haftada başka bir doktora gitmek zorunda kaldım o da kız dedi emin bir şekilde .ondan iki gün sonra kendi doktoruma gittim erkek gözünüz aydın dedi çıkıntısını gösterdi :) herhalde çıkıntı varken bir daha değiştirmezler fikirlerini dimi :)
hayırlı olsun :) bazen çok net görülebiliyor sanırım, arkadaşıma cinsiyetini 13. haftada söylemişlerdi, sen yinede gittiğinde tekrar sor :)selam kızlar bende ağustos 15/20 gibi hayırlısıyla doğum yapacağım şuan 17 haftanın içindeyim 16.haftada %90 kız dedi doktor değişme olasılığı yok dedi ama kısmet :)
bence tekrar teyit ettir belli olmaz:) bizimki daha hiçbirşey söylemedi kıza yada erkeğe benziyor bile demedi, çok garantici heyecanla bekliyoruz :)[/QUOTE
söylememeleri çok daha iyi :) çünkü böyle olunca bir türlü emin olamıyorsun,keşke bize de hiç söylememiş olsalardı 20.haftayı bekleseydik aslında eminim erkek olduğuna ama yine de bir şüphe kalıyo insanın içinde sağlıklı olsun da her ikisi de kabulümüz :)
valla gittiğim iki doktor da çok net konuştu ama biri kız diğeri erkek diye :) erkek diyen kendi doktorum ve bize de gösterdi çıkıntı bariz belli o yüzden ona inanıyorum ama işte ayrıntılı ultrasona kadar da hep bir acaba olacak sanırım hayırlısı artık :)20. haftadan önce bakılanlar çok da net cevap veremiyor maalesef cinsiyetin ne olduğuna. Bekleseydiniz keşke :)
Detaylı ultrasonu cuma yaptıracağım bende.Malesef doğum fiyatları öyle,biz henüz doktorumla hangi hastanede olacağını ve fiyatını konuşmadık,bende beşiktaş fulyada özel bir kliniğe gidiyorum daha doğrusu tüp bebek doktoruma devam ediyorum bu süreçte de :)Kızlar, İstanbul'da en ucuza 440 TL'ye buldum detaylı ultrasonu (Beşiktaş Ota Jinemed Hastanesi), en pahalısı da 1511 TL'ydi (Acıbadem Hastanesi) (özel hastaneleri araştırdım, devlette çekiliyor mu bilmiyorum çünkü) Kendi gittiğim hastanenin en ucuza çekiyor olması da büyük şans... Doğum fiyatlarını da ara sıra soruyorum, akıllara ziyan12 bin lira diyen var.. Sırf doğum için bile başka şehre gitmeyi düşünüyoruz ama zor işte..
Doktorunun birşey dememesi güzel bence en azından netleşince öğrenirsin bir daha da aklında soru işareti kalmaz :) İnşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza ..Bende Allah nasip ederse Eylül'de doğum yapacağım.Cinsiyet konusunda doktorum herhangi birşey demiyor,2 Nisan'da kontrolüm var o zaman belli olacağını söyledi.Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin.
kızlar uyku pozisyonuna dikkat ediyor musunuz yatarken ? İnternette hep sol tarafa yatmanın bebek ve anne açısından daha sağlıklı olduğu yönünde bilgiler var.Ben de öyle yapmaya çalışıyorum fakat sol tarafım çok uyuşuyor gece bir kaç kez uyanıyorum bu yüzden.Sırtüstü ve sağ tarafıma da yatmaya korktuğum için kalkıp dolaşıp tekrar soluma yatıyorum.
bazı doktorlar garantici bende hala cinsiyetini öğrenemedim:) güzel dilekleriniz için teşekkürler:)Bende Allah nasip ederse Eylül'de doğum yapacağım.Cinsiyet konusunda doktorum herhangi birşey demiyor,2 Nisan'da kontrolüm var o zaman belli olacağını söyledi.Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin.
Doktorum sol tarafına yatmaya calış dedi, çünki sağ tarafta kan dolaşımını sağlayan bi damar varmış sağ tarafa yatarsam ona baskı yapıp bel ağrısına sebep olabiliyormuş. ben olabildiğince sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama robot gibi de yatamayız tabiki uykuda sağa sola dönüyorum ister istemez :)kızlar uyku pozisyonuna dikkat ediyor musunuz yatarken ? İnternette hep sol tarafa yatmanın bebek ve anne açısından daha sağlıklı olduğu yönünde bilgiler var.Ben de öyle yapmaya çalışıyorum fakat sol tarafım çok uyuşuyor gece bir kaç kez uyanıyorum bu yüzden.Sırtüstü ve sağ tarafıma da yatmaya korktuğum için kalkıp dolaşıp tekrar soluma yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?