2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarım banada yardımcı olursanız sevinirim kaç haftalık olduğunu nasıl hesapliyorsunuz ben 3 aralıkta transverim olmuştu son adetimde 16 Kasım
Neredeyse aynıyız canım. Benim de adet günüm 16 kasım ama transfer 4 aralık. google da tüp bebek sonrası gebelik hesaplama yazınca geliyor. orada transfer tarihine göre ya da son adet tarihine göre hesaplama seçenekleri var, onlardan birini kullanabilirsin.

Canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah o testlere göre transver tarihinimi baz alıyoruz bide dogrumuki onlar güvenilir değil diyorlar kimiside

Canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah o testlere göre transver tarihinimi baz alıyoruz bide dogrumuki onlar güvenilir değil diyorlar kimiside
Amin. Hangisini istersen ona göre hesaplatabilirsin (SAT veya transfer tarihi). Güvenilirliğini bilmiyorum ki canım, niye öyle olsun ki

Ayy hayırlı olsun canım. Darısı bizim başımıza inşallah Keseyi ne zaman görmüştün?
Canım çok teşekkürler, hayırlısıyla sen de görürsün inşallah. Ben 16 ekimde regl oldum 13 kasım da testle öğrendim, dr 27 kasımda çağırdı, kalp atışını duyduk ilk kontrolde. Öncesi erken olur diye çağırmadı.

Merhaba bende çok yeniyim,çok şaşkınım hiç umut yokken geldi bebeğim şükür.20 kasım sat,dondurulmuş 2.gün tek embriyo transferim 3 aralık ,17 aralık ilk hcg 134, 19 aralık hcg 427.50..doktorum başka test istemedi ,sizinkiler istedimi?kese için çağırmadı beni,kalp atışı için 4 ocakta çağırdı,bende herhalde 4 + 5,doktorum haftasını söylemedi bende netten baktım,sizinkiler de söylemedimi?transfer sonrası hiç belirtim yoktu halende yok sadece ara da karın Ağrı'sı oluyor hafif.inşallah sağlıkla devam ederiz hepimiz,birde kalp atışını duyanlar eşlerinizde aldılarmı?

Hayırlı olsun cnm :) biz 5+5 te keseyi görmüştük kalp atışı henuz yoktu 1 hafta sonra gittiğimizde 6+5 te kalp atışını duyduk bu arada eşimi de dr çağırarak hep süreci gösterip anlattı :) bende belirti yaşamayanlardanım

Hayırlı olsun, sen 10. Haftadasın testleri istedimi dr yaptırdınmı?

Hayırlı olsun, sen 10. Haftadasın testleri istedimi dr yaptırdınmı?
Benden herhangi bir tahlil istemedi canım, marta bir kaybım vardı, mayıs-haziran gibi benden çoooookça tahliller istedi, gebelik öncesi veya gebelikte mutlaka yapılması gereken testler bınlar ıgg'ler rubellalar falan. O yüzden gebeliği öğrenince bi daha gerek görmedi onlara. Doktorum aynı zaten

Kızlar selam. Ben dün doktora gittim kese için 5+3 te. Ama göremedik. Beta hcg istedi doktor. Yaptırdık ve normalde 2300 lerde olması gerekirken 1700 çıktı. Ama sona vajinal ultrasonda bakınca keseyi gördü. Beta hcg niye bu kadar geriden gidiyor ona takıldım. Bir de bu günlerde abdominal ultrasonda rahatça görülmesi gerekir diye biliyorum. Kafama takıldı. Bunları yaşayan oldu mu? Bir de benim hemen her gun hala kasıklarım ve belim ağrıyor. Sizde de var mı?

İmde
errik benimde kese ve kalp atışı vajinal ultrasondan görünmüştü dr henüz çok küçük karından göremeyiz ve dutamayız demişti keseyi 5+5 kalp atışınıda 6+5 te duyduk ama sende belki geç döllenme olabilir ve bir kaç gğn geriden gelebilir önemli olan beta hcg nin 2 günde en az %60 artması.
tmuli ikili testi henüz yapmadın ozaman

Henüz erken, konusu bile olmadı hiç :)

Kızlar merhaba,bende çok yeni hamileyim keseye gerek yok dedi doktorum kalp atışı için gitçem 4 ocakta.benim merak ettiğim tüp bebek ile hamile olan arkadaşlar aynı doktorunuzlamı devam edeceksiniz gebelik takibi ve doğumda

Ben değiştim canım. . Tüp bebek yaptırdığım yer hem evime uzak hem de gebelik elde edildikten sonra artık ilgilenmiyorlar. Bu yüzden yakında olan bir hastanede bir doktora gittim memnun da kaldım. Takiplere de onunla devam edicem inşallah

Ben şuana kadar kendi doktoruma devam ettim birde kanama geçşrdim kızlar güvenemedim başka yere, muayne ücreti birsz yüksek doğum ücreti de çok pahalı ama henuz oturup kınuşmadık bi 3. Aya kadar gidelim dedik

bende tüp ebbek doktorumda devam etmek istiyorum evet çok pahalı ama zor buldum zaten,en iyi beni o biliyor 1 yıldır tanıdı artık,bende başkasına güvenemem galiba

anladım sağol,ben de şu ilk 3 ayı tüp bebek doktorumda bitireyim hayırlısıyla şartlar elverirse onda devam emek istiyorum.

anladım sağol,ben de şu ilk 3 ayı tüp bebek doktorumda bitireyim hayırlısıyla şartlar elverirse onda devam emek istiyorum.
ben tüp bebek yaptırdığım ilde değilim bulunduğum ildeki doktora gidiyorum tel ile tüp bebek yapan dr ile görüşüyorum ilaçlar için burdaki dr transfer yapan dr ile iletişimde olmamı önerdi ilk 3 ay böyle gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…