2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

bende tüp ebbek doktorumda devam etmek istiyorum evet çok pahalı ama zor buldum zaten,en iyi beni o biliyor 1 yıldır tanıdı artık,bende başkasına güvenemem galiba
Evet biraz pahalı ama ilk aylar önemli şu süreci bir atlatalım bakalım, bende devam etmek istiyorum seviyorum gğveniyorum da doktoruma bakalım

Hangi ilaçları kullanıyorsun? Takibi iyi yapan dr bulduktan sonra çok sorun değil aslında ama insan alışınca beni biliyor diye aynısına devam etmek istiyordr

Bebeklerimizle,sağlıklı,mutlu bol neşeli bir yıl geçirmemiz dileğiyle... iyi yıllar:)

Kızlar merhaba ben de bu hafta pazartesi günü öğrendim hamiş olduğumu net tarih bilmiyorum ama sanırım ağustos sonu eylül başı nasipse kavuşacağım minigimé adet düzensizligim olduğu için kaçıncı hafta dayım bilmiyorum ama 4 olabilir gibime geliyor

Hayırlı olsun arkadaşım son adet tarihinden hesaplayabilirsin yada kontrole gittiğinde dr söylüyor zaten kaç haftalık olduğunu

Merhabalar ben 2013 kasim annesi ve 2016 temmuz annesi olucam ins muhtemel dogum tarihim 8 agustos ama hem.ikinci sezeryanim olacak hemde kizim bir hafta once sanciyla gelmisti belli olmaz diyorum:) Kasim anneleriyle burdaki arkadasligimiz facebook ordan whatsap ordan ev gezmeleri ordan sut anneliklere kadar ulasti halada gorusuyoruz aynisini sizler icin diliorum:) Yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz ins. İkinci hamileligim ilkinden zor gecio bulantim cok ve belim cok kotu egilemiyorum sanki agir iste calismis gibiyim yinede evlat apayri birsey:) herseye deyiyooo:)

Öncelikle merhaba; hayırlı olsun diyorum:) ne güzel anlatmışsınız, hem bilgi paylaşımı hemde güzel dostluklar çıkıyor burdan demek ki:)
Sizinle doğum zamanımız aynı sanırım, umarım sorunsuz ve güzel güzel geçiririz bu süreci. Aramıza hoşgeldiniz:)

merhaba arkadaşlar bende kısmetse ağustosta ikinci cocuğumu kucağıma alacağım ilki kız bu da hayırlısı bakalım ben dört doktor tarafından senin çocuğun olmaz git tüp bebek yaptır demelerine karşı Rabbime duam sayesinde istediğim zaman hamile kalan şanslı bir kul oldum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bundan üç ay önce de bir düşük yaptım bakalım hayırlısı ile kucağıma almak nasip olur inşallah hepinize hayırlı doğumlar dilerim..

.
Hayırlı olsun, sizin adınıza çok sevindim allah zorluk çektirmeden nasip etmiş ne güzel

selam kızlar,bende temmuz ayında ikiz annesi olucam inşallah :) ama tabi o büyük ihtimalle hazirana kayacak çünkü ikiz gebelikler 40 değil 38 hafta sayılıyormuş ve sağlıkları yerindeyse biraz da erken alınabiliyorlarmış.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Hayırlı olsun evet ikiz gebelikler erken olabiliyor 2 arkadaşımında erken doğmuştu ya ne güzel ikiz olması, bende ikiz istemiştim ama tek oldu benim. Sağlıklı olsunlarda önemli değil

Hayırlı olsun evet ikiz gebelikler erken olabiliyor 2 arkadaşımında erken doğmuştu ya ne güzel ikiz olması, bende ikiz istemiştim ama tek oldu benim. Sağlıklı olsunlarda önemli değil
çok sağol arkadaşım,biz aslında tek istiyorduk ve garanti olsun diye iki embriyo koydurduk ve ikisi de tuttu,şimdi çok memnunuz halimizden,çok şükür.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu,sonuna kadar tabi...

merhaba arkadaslar benımde sat 14 kasım transfer 4 aralık yarın kalp atımlarını duymaya gıdecegım :) cok heyecanlıyım. hayırlı olsun hepınızın hamılelıklerı. ıkız gebelık yasayan arkadaslar 12-13. haftalarda rahım agzını vajınal olcturmeyı unutmasınlar!!!!! benım farkedılmedıgı ıcın 25 haftalık ıkız kaybım var. ve bu durum o kadar cok kısının basına gelmıs kı, basına gelınce farkedıyor ınsan

hiç duymamıştım,aslında sürekli kontrol altındayız,tüp bebek doktorumuz acaba sorun yok diye mi istemedi böyle bir ölçüm..aklımda olsun sorayım,bilgi için çok teşekkürler arkadaşım..Allah sabır versin ve inşallah bu sefer çok güzel bir hamilelik geçirirsin.

zaten rahım agzı yetmezlıgınde hıcbır sorun olmuyor,bırden bıre rahım agzı acılıyor ve dogum baslıyor. bence mutlaka sor arkadasım . ben 4 yıl sonra hamıle kalmıstım tup bebekle. hersey yolundaydı 3 farklı doktora bırden gıdıyordum dusun artık. ama buna cok dıkkat etmıyorlar anladıgım kadarıyla. dogumdan bırkac saat once bıle doktordaydım ve bısey yok deyıp yolladı. cok guvenme doktorlara kendınde arastır ve yapılması gerekenlerı hafta hafta sıkı takıp et. Allah kımseye yasatmasın, cok zor. bebeklerimizi sag salım kucagımıza alırız ınsallah

Selam kızlar,ben de dün kalp atışını duydum çok şükür,6+3 dedi dr.,bu benim mucizem gerçektende,inşallah taşıyabilirim sonuna kadar sağlıkla...hamile arkadaşlara bir sorum olacaktı,vajinal usg de bakıyorlar ya ilk Zaman'lar,bana usg görüntüsü verdiler ama normal bildiğiniz A4 fotokopi kağıdına basılmış,hani bildiğimiz ufak parlak kuşe kağıt gibi oluyorya usg ler normalde ,size Nasıl verdiler(bu şekilde çok net değil ondan merak ettim).hep böyle fotokopi kağıdınamı basıyor bunlar.hemşire aldı çıktısını bilgisayardan yazıcıdan.

Merhaba arkadaşlar. Hepimizin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.
Benim de 17 aralık ta 5.gün iki adet transferim yapıldı. Hesabıma göre 5 +4 günlük gözüküyoruz :)

Cumartesi günü kese yada köseleri göreceğiz inşallah. Çok merak ediyorum ikiz mi diye. 12.Gün değerim 575, 16. gün değerim 8.505 di maşallah barekallah :)

Doğum tarihimizde ağustos sonu eylül başı olacak inşallah

çok sağol arkadaşım,biz aslında tek istiyorduk ve garanti olsun diye iki embriyo koydurduk ve ikisi de tuttu,şimdi çok memnunuz halimizden,çok şükür.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu,sonuna kadar tabi...
Amin cnm inşallah ya.. Banada çift embirio transfer edilmişti tek oldu dondurulmuş embiriyo ile ikinci denememde

Hayırlı olsun arkadaşım inş sağlıklı kucağımıza alırız, bi tanıdığımdan duymuştum zımba yapıyorlarmış sanırım öyle bir durumda o tek gebelikti ve 3-4 kez düşük yaptı şimdi yine hamile ve sürekli yatıyor. İnş öyle birşeyle karşılaşmayız hiçbirimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…