Evet biraz pahalı ama ilk aylar önemli şu süreci bir atlatalım bakalım, bende devam etmek istiyorum seviyorum gğveniyorum da doktoruma bakalımbende tüp ebbek doktorumda devam etmek istiyorum evet çok pahalı ama zor buldum zaten,en iyi beni o biliyor 1 yıldır tanıdı artık,bende başkasına güvenemem galiba
Hangi ilaçları kullanıyorsun? Takibi iyi yapan dr bulduktan sonra çok sorun değil aslında ama insan alışınca beni biliyor diye aynısına devam etmek istiyordrben tüp bebek yaptırdığım ilde değilim bulunduğum ildeki doktora gidiyorum tel ile tüp bebek yapan dr ile görüşüyorum ilaçlar için burdaki dr transfer yapan dr ile iletişimde olmamı önerdi ilk 3 ay böyle gidecek
Hayırlı olsun arkadaşım son adet tarihinden hesaplayabilirsin yada kontrole gittiğinde dr söylüyor zaten kaç haftalık olduğunuKızlar merhaba ben de bu hafta pazartesi günü öğrendim hamiş olduğumu net tarih bilmiyorum ama sanırım ağustos sonu eylül başı nasipse kavuşacağım minigimé adet düzensizligim olduğu için kaçıncı hafta dayım bilmiyorum ama 4 olabilir gibime geliyor
Merhabalar ben 2013 kasim annesi ve 2016 temmuz annesi olucam ins muhtemel dogum tarihim 8 agustos ama hem.ikinci sezeryanim olacak hemde kizim bir hafta once sanciyla gelmisti belli olmaz diyorum:) Kasim anneleriyle burdaki arkadasligimiz facebook ordan whatsap ordan ev gezmeleri ordan sut anneliklere kadar ulasti halada gorusuyoruz aynisini sizler icin diliorum:) Yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz ins. İkinci hamileligim ilkinden zor gecio bulantim cok ve belim cok kotu egilemiyorum sanki agir iste calismis gibiyim yinede evlat apayri birsey:) herseye deyiyooo:)
Öncelikle merhaba; hayırlı olsun diyorum:) ne güzel anlatmışsınız, hem bilgi paylaşımı hemde güzel dostluklar çıkıyor burdan demek ki:)Merhabalar ben 2013 kasim annesi ve 2016 temmuz annesi olucam ins muhtemel dogum tarihim 8 agustos ama hem.ikinci sezeryanim olacak hemde kizim bir hafta once sanciyla gelmisti belli olmaz diyorum:) Kasim anneleriyle burdaki arkadasligimiz facebook ordan whatsap ordan ev gezmeleri ordan sut anneliklere kadar ulasti halada gorusuyoruz aynisini sizler icin diliorum:) Yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz ins. İkinci hamileligim ilkinden zor gecio bulantim cok ve belim cok kotu egilemiyorum sanki agir iste calismis gibiyim yinede evlat apayri birsey:) herseye deyiyooo:)
.merhaba arkadaşlar bende kısmetse ağustosta ikinci cocuğumu kucağıma alacağım ilki kız bu da hayırlısı bakalım ben dört doktor tarafından senin çocuğun olmaz git tüp bebek yaptır demelerine karşı Rabbime duam sayesinde istediğim zaman hamile kalan şanslı bir kul oldum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bundan üç ay önce de bir düşük yaptım bakalım hayırlısı ile kucağıma almak nasip olur inşallah hepinize hayırlı doğumlar dilerim..
Hayırlı olsun evet ikiz gebelikler erken olabiliyor 2 arkadaşımında erken doğmuştu ya ne güzel ikiz olması, bende ikiz istemiştim ama tek oldu benim. Sağlıklı olsunlarda önemli değilselam kızlar,bende temmuz ayında ikiz annesi olucam inşallah :) ama tabi o büyük ihtimalle hazirana kayacak çünkü ikiz gebelikler 40 değil 38 hafta sayılıyormuş ve sağlıkları yerindeyse biraz da erken alınabiliyorlarmış.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
çok sağol arkadaşım,biz aslında tek istiyorduk ve garanti olsun diye iki embriyo koydurduk ve ikisi de tuttu,şimdi çok memnunuz halimizden,çok şükür.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu,sonuna kadar tabi...Hayırlı olsun evet ikiz gebelikler erken olabiliyor 2 arkadaşımında erken doğmuştu ya ne güzel ikiz olması, bende ikiz istemiştim ama tek oldu benim. Sağlıklı olsunlarda önemli değil
hiç duymamıştım,aslında sürekli kontrol altındayız,tüp bebek doktorumuz acaba sorun yok diye mi istemedi böyle bir ölçüm..aklımda olsun sorayım,bilgi için çok teşekkürler arkadaşım..Allah sabır versin ve inşallah bu sefer çok güzel bir hamilelik geçirirsin.merhaba arkadaslar benımde sat 14 kasım transfer 4 aralık yarın kalp atımlarını duymaya gıdecegım :) cok heyecanlıyım. hayırlı olsun hepınızın hamılelıklerı. ıkız gebelık yasayan arkadaslar 12-13. haftalarda rahım agzını vajınal olcturmeyı unutmasınlar!!!!! benım farkedılmedıgı ıcın 25 haftalık ıkız kaybım var. ve bu durum o kadar cok kısının basına gelmıs kı, basına gelınce farkedıyor ınsan
Amin cnm inşallah ya.. Banada çift embirio transfer edilmişti tek oldu dondurulmuş embiriyo ile ikinci denememdeçok sağol arkadaşım,biz aslında tek istiyorduk ve garanti olsun diye iki embriyo koydurduk ve ikisi de tuttu,şimdi çok memnunuz halimizden,çok şükür.Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu,sonuna kadar tabi...
Hayırlı olsun arkadaşım inş sağlıklı kucağımıza alırız, bi tanıdığımdan duymuştum zımba yapıyorlarmış sanırım öyle bir durumda o tek gebelikti ve 3-4 kez düşük yaptı şimdi yine hamile ve sürekli yatıyor. İnş öyle birşeyle karşılaşmayız hiçbirimizmerhaba arkadaslar benımde sat 14 kasım transfer 4 aralık yarın kalp atımlarını duymaya gıdecegım :) cok heyecanlıyım. hayırlı olsun hepınızın hamılelıklerı. ıkız gebelık yasayan arkadaslar 12-13. haftalarda rahım agzını vajınal olcturmeyı unutmasınlar!!!!! benım farkedılmedıgı ıcın 25 haftalık ıkız kaybım var. ve bu durum o kadar cok kısının basına gelmıs kı, basına gelınce farkedıyor ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?