Cnm gözün aydın:) bana verilen ultrason görüntüleri küçük parlak kağıtta verildi üstünde tarih ve dr adı yazıyordu otomatik. Cihaz eskidir belki ondan öyledir cnmSelam kızlar,ben de dün kalp atışını duydum çok şükür,6+3 dedi dr.,bu benim mucizem gerçektende,inşallah taşıyabilirim sonuna kadar sağlıkla...hamile arkadaşlara bir sorum olacaktı,vajinal usg de bakıyorlar ya ilk Zaman'lar,bana usg görüntüsü verdiler ama normal bildiğiniz A4 fotokopi kağıdına basılmış,hani bildiğimiz ufak parlak kuşe kağıt gibi oluyorya usg ler normalde ,size Nasıl verdiler(bu şekilde çok net değil ondan merak ettim).hep böyle fotokopi kağıdınamı basıyor bunlar.hemşire aldı çıktısını bilgisayardan yazıcıdan.
Hayırlı olsun arkadaşım:) değerlerin yüksek bayağı ikiz gibi sanki benim 12. Gün 97 16.gün 1900 küsürdü tek oldu. Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inşallah:)Merhaba arkadaşlar. Hepimizin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah.
Benim de 17 aralık ta 5.gün iki adet transferim yapıldı. Hesabıma göre 5 +4 günlük gözüküyoruz :)
Cumartesi günü kese yada köseleri göreceğiz inşallah. Çok merak ediyorum ikiz mi diye. 12.Gün değerim 575, 16. gün değerim 8.505 di maşallah barekallah :)
Doğum tarihimizde ağustos sonu eylül başı olacak inşallah
benim 10. gün değerim 853,13. gün değerim 3335 gibi bişeydi ve ikiz gebelik.ancak önce tek kese görmüştük, 2. kese sonra göründü :)Hayırlı olsun arkadaşım:) değerlerin yüksek bayağı ikiz gibi sanki benim 12. Gün 97 16.gün 1900 küsürdü tek oldu. Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inşallah:)
selam,sordum doktoruma bugün,zaten bakılmış benimkine.hatta bana da söylemiş ama ben hatırlamıyorum,cerviks iyi demiş.çok şükür bi sıkıntı yok,inşallah sonuna kadar da olmaz..zaten rahım agzı yetmezlıgınde hıcbır sorun olmuyor,bırden bıre rahım agzı acılıyor ve dogum baslıyor. bence mutlaka sor arkadasım . ben 4 yıl sonra hamıle kalmıstım tup bebekle. hersey yolundaydı 3 farklı doktora bırden gıdıyordum dusun artık. ama buna cok dıkkat etmıyorlar anladıgım kadarıyla. dogumdan bırkac saat once bıle doktordaydım ve bısey yok deyıp yolladı. cok guvenme doktorlara kendınde arastır ve yapılması gerekenlerı hafta hafta sıkı takıp et. Allah kımseye yasatmasın, cok zor. bebeklerimizi sag salım kucagımıza alırız ınsallah
inşallah. Allah razı olsun :)Hayırlı olsun arkadaşım:) değerlerin yüksek bayağı ikiz gibi sanki benim 12. Gün 97 16.gün 1900 küsürdü tek oldu. Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inşallah:)
Maşallah sizinde değeriniz süper :) Hayırlı olsunbenim 10. gün değerim 853,13. gün değerim 3335 gibi bişeydi ve ikiz gebelik.ancak önce tek kese görmüştük, 2. kese sonra göründü :)
Biri sonradan tutundu demek ki, bir yandan iyi ikisi bir arada büyür bir yandanda zor iki tane aynı anda büyütmek ama çok güzel :)benim 10. gün değerim 853,13. gün değerim 3335 gibi bişeydi ve ikiz gebelik.ancak önce tek kese görmüştük, 2. kese sonra göründü :)
ikiz korkutucu görünse de avantajı çok..şöyle ki;tek hamilelik tek kontroller doğum hastane vs. ayrıca oyun arkadaşına ihtiyaç duymayacaklar ve en önemli avantajı da kreşten itibaren 2. çocuk sadece %25 ödeyecek eğitim için :)Biri sonradan tutundu demek ki, bir yandan iyi ikisi bir arada büyür bir yandanda zor iki tane aynı anda büyütmek ama çok güzel :)
İlk üç send zorlanırsın sonrası dediğin gibi güzel ve avantajlı bizde hep ikiz ikiz dedik böyle nasip oldu bunada şükür :)ikiz korkutucu görünse de avantajı çok..şöyle ki;tek hamilelik tek kontroller doğum hastane vs. ayrıca oyun arkadaşına ihtiyaç duymayacaklar ve en önemli avantajı da kreşten itibaren 2. çocuk sadece %25 ödeyecek eğitim için :)
Kendini üzme doktorun dediği gibi bekle küçük dediğine göre belki geç döllenme olmuştur ve geriden geliyordur. Benim yakın bir arkadaşımın 7ci hafta bebeğin kalp atışı yok diye dr alalım demişti arkadaşım 1 hafta daha beklicem dedi ve kendini üzdüğüyle kaldı. 8 ci hafta duydular kalp atışını ve oglu şuan 2 buçuk yaşında. İyi düşün iyi olsun inş seninde kalp atışları duyulur
İnşallah canım. Ne olur dua edin cumartesi günü duyarım sesini.Kendini üzme doktorun dediği gibi bekle küçük dediğine göre belki geç döllenme olmuştur ve geriden geliyordur. Benim yakın bir arkadaşımın 7ci hafta bebeğin kalp atışı yok diye dr alalım demişti arkadaşım 1 hafta daha beklicem dedi ve kendini üzdüğüyle kaldı. 8 ci hafta duydular kalp atışını ve oglu şuan 2 buçuk yaşında. İyi düşün iyi olsun inş seninde kalp atışları duyulur
Canim bu dediğin şey bütün hamilelik ler için mi geçerli yoksa sadece tüp bebek hamilelik lerinde mjmerhaba arkadaslar benımde sat 14 kasım transfer 4 aralık yarın kalp atımlarını duymaya gıdecegım :) cok heyecanlıyım. hayırlı olsun hepınızın hamılelıklerı. ıkız gebelık yasayan arkadaslar 12-13. haftalarda rahım agzını vajınal olcturmeyı unutmasınlar!!!!! benım farkedılmedıgı ıcın 25 haftalık ıkız kaybım var. ve bu durum o kadar cok kısının basına gelmıs kı, basına gelınce farkedıyor ınsan
İnşallah cnm dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım. Ne olur dua edin cumartesi günü duyarım sesini.
.Merhaba kızlar ben de 2 gün önce öğrendim hamileliğimi. Benim 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transferiydi. 12. Gün değerim 940 tı bana da 10 gün sonra muayene dedi merak içindeyim ikiz mi acaba diye. Bugün 4+6 günlüğüz daha erken gitsem görülür mü acaba
Çok sağol canım ama dondurulmuşlarda değer baya yüksek çıkıyomuş öyle diyolar. Bana da doktorun verdiği tarihte 6+6 olacağım nasip olursa inşallah biz de duyarız.
Hayırlı olsun:) değerin yüksek gözüküyor benim 12.gün 97 idi tek, muhtemelen ikiz senin:) keseyi 5+5 te gördük kalp atışınıda 6+ 5 te duymuştuk 1 hafta arayla iki kontrole gitmiştim. Beklersen daha net görünür belki kalp atışını bile duyabilirsin bazen erken duyulabiliyor
Cnm benimde dondurulmuş embiriyoydu ve senin gibi 5. Gün blast çift embiriyo transferi olmuştum. Tabi kişiye göre değişebiliyorda. Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez:)Çok sağol canım ama dondurulmuşlarda değer baya yüksek çıkıyomuş öyle diyolar. Bana da doktorun verdiği tarihte 6+6 olacağım nasip olursa inşallah biz de duyarız
Sanırım benmki çoğul o zaman :)) tabiki canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin de tek çift farketmezCnm benimde dondurulmuş embiriyoydu ve senin gibi 5. Gün blast çift embiriyo transferi olmuştum. Tabi kişiye göre değişebiliyorda. Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?