2016 Temmuz - Ağustos - Eylül Anneleri

Cnm gözün aydın:) bana verilen ultrason görüntüleri küçük parlak kağıtta verildi üstünde tarih ve dr adı yazıyordu otomatik. Cihaz eskidir belki ondan öyledir cnm

Hayırlı olsun arkadaşım:) değerlerin yüksek bayağı ikiz gibi sanki benim 12. Gün 97 16.gün 1900 küsürdü tek oldu. Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inşallah:)

Hayırlı olsun arkadaşım:) değerlerin yüksek bayağı ikiz gibi sanki benim 12. Gün 97 16.gün 1900 küsürdü tek oldu. Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inşallah:)
benim 10. gün değerim 853,13. gün değerim 3335 gibi bişeydi ve ikiz gebelik.ancak önce tek kese görmüştük, 2. kese sonra göründü :)

selam,sordum doktoruma bugün,zaten bakılmış benimkine.hatta bana da söylemiş ama ben hatırlamıyorum,cerviks iyi demiş.çok şükür bi sıkıntı yok,inşallah sonuna kadar da olmaz..

benim 10. gün değerim 853,13. gün değerim 3335 gibi bişeydi ve ikiz gebelik.ancak önce tek kese görmüştük, 2. kese sonra göründü :)
Biri sonradan tutundu demek ki, bir yandan iyi ikisi bir arada büyür bir yandanda zor iki tane aynı anda büyütmek ama çok güzel :)

Biri sonradan tutundu demek ki, bir yandan iyi ikisi bir arada büyür bir yandanda zor iki tane aynı anda büyütmek ama çok güzel :)
ikiz korkutucu görünse de avantajı çok..şöyle ki;tek hamilelik tek kontroller doğum hastane vs. ayrıca oyun arkadaşına ihtiyaç duymayacaklar ve en önemli avantajı da kreşten itibaren 2. çocuk sadece %25 ödeyecek eğitim için :)

Merhaba arkadaşlar, benim bugün 7+2 kalp atışı için gittik ama duyamadık maalesef. Canim sıkkın biraz Doktor 4.2 mm olduğunu 5mm de duyabileceğimizi söyledi ve cumartesi tekrar çağırdı. Bu sekilde olan var mı? Çok korkuyorum.
T toprak88 sen duyabildin mi?

İlk üç send zorlanırsın sonrası dediğin gibi güzel ve avantajlı bizde hep ikiz ikiz dedik böyle nasip oldu bunada şükür :)

Kendini üzme doktorun dediği gibi bekle küçük dediğine göre belki geç döllenme olmuştur ve geriden geliyordur. Benim yakın bir arkadaşımın 7ci hafta bebeğin kalp atışı yok diye dr alalım demişti arkadaşım 1 hafta daha beklicem dedi ve kendini üzdüğüyle kaldı. 8 ci hafta duydular kalp atışını ve oglu şuan 2 buçuk yaşında. İyi düşün iyi olsun inş seninde kalp atışları duyulur

İnşallah canım. Ne olur dua edin cumartesi günü duyarım sesini.

Canim bu dediğin şey bütün hamilelik ler için mi geçerli yoksa sadece tüp bebek hamilelik lerinde mj

Merhaba kızlar ben de 2 gün önce öğrendim hamileliğimi. Benim 2 adet 5. Gün dondurulmuş embriyo transferiydi. 12. Gün değerim 940 tı bana da 10 gün sonra muayene dedi merak içindeyim ikiz mi acaba diye. Bugün 4+6 günlüğüz daha erken gitsem görülür mü acaba

.
Hayırlı olsun:) değerin yüksek gözüküyor benim 12.gün 97 idi tek, muhtemelen ikiz senin:) keseyi 5+5 te gördük kalp atışınıda 6+ 5 te duymuştuk 1 hafta arayla iki kontrole gitmiştim. Beklersen daha net görünür belki kalp atışını bile duyabilirsin bazen erken duyulabiliyor

Çok sağol canım ama dondurulmuşlarda değer baya yüksek çıkıyomuş öyle diyolar. Bana da doktorun verdiği tarihte 6+6 olacağım nasip olursa inşallah biz de duyarız

Çok sağol canım ama dondurulmuşlarda değer baya yüksek çıkıyomuş öyle diyolar. Bana da doktorun verdiği tarihte 6+6 olacağım nasip olursa inşallah biz de duyarız
Cnm benimde dondurulmuş embiriyoydu ve senin gibi 5. Gün blast çift embiriyo transferi olmuştum. Tabi kişiye göre değişebiliyorda. Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez:)

Cnm benimde dondurulmuş embiriyoydu ve senin gibi 5. Gün blast çift embiriyo transferi olmuştum. Tabi kişiye göre değişebiliyorda. Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez:)
Sanırım benmki çoğul o zaman :)) tabiki canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin de tek çift farketmez

Kızlar biz dün kesemizi gördük çok şükür.10 gün sonra kalp atışı için cagirdi bizi. Ama doktor bana çift rahimli olduğumu söyledi bana söylediğine göre erken doğum riskim varmış ama ben internetten biraz araştırdım çok korktum düşük tehlikesi Vs yazıyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı lütfen dua edin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…