ArttiYarın tartı günümüz bakalım kilocuklar gitti mi kaldı mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ArttiYarın tartı günümüz bakalım kilocuklar gitti mi kaldı mı![]()
Bu hafta telafi ederiz inşallah canım
Canim olsun.o duvari yikmakta cok onemli.bende haftalarca 65 de kalmistim hep simdi dikkat ederek vermeye basladimÇarşambadan beri 200 gramcık vermişimbuaralar hep 65te istikrarlıydım çarşamba 63.9dum bugün 63.7yim
İnşallah devam eder canımCanim olsun.o duvari yikmakta cok onemli.bende haftalarca 65 de kalmistim hep simdi dikkat ederek vermeye basladim
Konu sahibine de bu yakışırGunaydinnn.bu hafta cok dikkat edememistim aslinda.bu sabah 61.9 ciktim cok sevindim :) 1.300 vermisim bu hafta

Ay oyle sorumluluk yukleme kiz stres olurumKonu sahibine de bu yakışırdarısı bize
![]()
Ay oyle sorumluluk yukleme kiz stres olurumbu haftayi biraz yorgun gecirdim sanirim onunda etkisi var
Hemen listeye baktım 600 gram vermişsin bacım az degil emziren için ideal olan ayda 2 kilo vermek zaten ben azıcık vermişim hep bu kocanın yüzünden önümde asureleri sütlacı yiyor bana da ye bebeğim diyor ben de yenik düşüyorumDanalar gibi yemenin sonucu : 67.200![]()
Kiz ben gecen hafta cok dikkat etmeme ragmen 400 gr vermistimDanalar gibi yemenin sonucu : 67.200![]()
Aynen canim haftada 500 gr ideal.o yuzden uzulmemek lazim.sen kocani al karsina konus bence boyle olmayacak :))) benimkide habire alip duruyodu kizdim.gecen gun baktim activia yogurt alip gelmisHemen listeye baktım 600 gram vermişsin bacım az degil emziren için ideal olan ayda 2 kilo vermek zaten ben azıcık vermişim hep bu kocanın yüzünden önümde asureleri sütlacı yiyor bana da ye bebeğim diyor ben de yenik düşüyorumöldürcem onu eve gelsin
Benimki rejim yapıyor öyle diyemezHemen listeye baktım 600 gram vermişsin bacım az degil emziren için ideal olan ayda 2 kilo vermek zaten ben azıcık vermişim hep bu kocanın yüzünden önümde asureleri sütlacı yiyor bana da ye bebeğim diyor ben de yenik düşüyorumöldürcem onu eve gelsin