- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.321
Imkanı yok kalkmaz yerindenÇok istersek geler benceJellyfish_ İstanbul dışı hizmet veriyor musun cınım
Yaa gitti diyeyim de yaptığınız yemekleri yazın dimiiii:)))Ayyy küsme canjm annen gttim i bu arada
Hayırr makyaj değill fön fön:)))girer miyim makyajlı ama saçım başım azcık fönlü olsun istiyorum:)))
Benim hastane hepsini halledecek:)))oda süslemesi lohusa şerbeti kuaförü ben sadece bebek şekerlemeleri ve kurabiyeleri yaptırmayı düşünüyorum ziyarete gelenler için.bi de bilmiyorum ne yapılır:)))sen ne yapacaksın?Fön olur tamam çektirebilirsinUff hastanede dedin bir de o var şimdi ziyarete gelenler için hazırlık kısmı Sen ne yapmayı düşünüyorsun ?
Benim hastane hepsini halledecek:)))oda süslemesi lohusa şerbeti kuaförü ben sadece bebek şekerlemeleri ve kurabiyeleri yaptırmayı düşünüyorum ziyarete gelenler için.bi de bilmiyorum ne yapılır:)))sen ne yapacaksın?
Yok canim nerdee yarin geliyoruz ona gore yemek yapin diye de ekledi kadinvalla benimki iğneler miğnler nazlanır ama şükür geldimi mutfağa girer kendi.20 gün izindeydik benim annemle kaynanamlar aynı sokaktalar.valla hiç yemek yapmadım kokusuna dayanamıyorum zaten nasıl yapıyım.iyi yine eşin yardım ediyormuş canım.ben ilk sene çok çektim eşimden.kaynanamlar geldi 1.5 aylık evliyken 2 ay kaldılar yanımda düşünün.eşim hanım şu tatlıyı yap babam sever.şunu pişiriver içelim.hep böyleydi.
:)))aynen bi araştırma yapmak Lazım ne verilir hastanede :)))Oda süslemesi falan benim de hastaneye ait de kokulu taş, şeker falan diyolaaa ben hiç bilmiyorum ki hastanede ne verilir
:) sagol P papatya380150 ovulasyonu degerlendirdik artik beklemedeyiz. Insallah 13-14 subat gibi adet olmam. Haber veririm canim. Sizin bebisler nasil? :)canım senin için hep dua ediyorum. topiğe son zamanlarda yetişemiyorum bugza ne yapıyor acaba diye adını aratınca gördüm :) güzel haberlerini bekliyorum.
Ayyyy yazmam kız Kıyamam sanaYaa gitti diyeyim de yaptığınız yemekleri yazın dimiiii:)))
Ayyy hadi inşallah bebis hbrlwriyle gel bi an once sekerim
AynenKizlar ben yiyorum yiyorum doymuyorum istahim cok acik sizde de mi boyle oluyor omrumun hicbir doneminde istahli olmadim yemek yasamak icindi sadece simdiyse yemek icin yasamaktayim:))))
Ense kalınlığı normal, kan sonucunda risk var 220/1 çıktı riskİkili testiniz ne açıdan riskli çıktı? Ensesi mi kalın yoksa kombine riskiniz mi yüksek? Ayrıca bu testlerin güvenilirliği %60. Yani ikili testte risk çıkması illa bir problem olacağı anlamına gelmiyor. Benim de riskli çıkmıştı ama organ taramasında bir sıkıntı olmadığı görüldü. Yine dörtlü testte yaptırdım sonucu gayet iyi çıktı...
İnşaallah çok teşekkürler, aminn..Oncelikle geçmiş olsun miniğe de size de. Bu testlerin %100 geçerliliği yok o nedenle canınızı çok fazla sıkıp miniğinizi de üzmey in :) biraz can sıkıcı bir durumdur bu muhakkak hepimiz bebek bekliyoruz küçücük şeylere üzülüyoruz ama doğduğunda Rabbim hayirlisiyla tüm sıkıntılarımızı giderir inşAllah :) yengeme de riskli denmisti başka doktorlara gittiler şükür iyi dedi doktorlar tosbigimiz doğdu 4 yaşında şimdi tontiş bi oğlan oldu hiç de bi şeyi yok sukur :) bu belki size biraz moral verebilir iyi düşünün iyi olsun
Allah razi olsun aminn..Mrb cnm hg zaten sen aşmışsın kendini bebeğin kabulün her şekilde ama ben durumun kotu olduğunu düşünmüyorum nitekim testleri çok iyi çıkıp bebeği down sendromlu olanda var rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin cnm bnm bulantılar da devam ediyor günde en az 1 kere. Bende 3-4 arası kg kaybettim 3luyu de 4luyude yaptırmanı öneririm cnm 4lu olmasada detaylıya girmelisin her birey sağlıklı olsun ister bebeği kabulünsede en azından hazırlıklı olursun bu duruma Allah yardımcın olsun
İlaçlar ise yaramıyor bende maalesefüzülme canım.benimde bi arkadaşıma riskli dendi.kızı sapa sağlam şimdi 6 yaşında.çokda başarılı.ha neoluyor anne korktuğuyla kalıyor.
benimde hala sabahtan akşama özelliklede akşamları artarak devam ediyor bulantılarım.ben 2,5 kilo verdim.özellikle geçen hafta çok arttı bişey yiyemedim ve 700 gram vermişim.doktorum öyle dedi.ben ilaçla ayakta duruyorum zaten.
Geçmiş olsun size de.. Testlerden korkuyorum artık o yüzden bi daha yaptırmak istemiyorum. Ayrıntılı yı bekliyorumdimplehawk benim ikili test normal Olmasına rağmen Dörtlü test yüksek riskli çıktı.amniyosentez oldum ve çok şükür fish sonucu temiz çıktı.canım insan çok Kafayı takıyor sonuç ne olursa olsun onlar bizim bebeklerimiz ve biz sonucu asla değiştiremeyiz.ama insan ne Olacağını bilip ona göre kendini hazırlamak istiyor.öncelikle ikili testin riskli çıktı diye sakınn üzülme Tevekkül et çğnkü bı testler Tanı testi değil tarama testi.sonra yanlış Çıkma olasılıkları çok Yüksek bu testlerin.bire bir kendimden örnek verdim.dörtlü taramam çok yüksek riskli çıkmıştı ama yanılmış.dr unla görüş mutlaka üçlü Dörtlü yaptırmalı mıyım diye.ne diyosa ona göre bi karar verirsin.bu testlerin hiç birisi çok da Güvenilir testler değil yanılma payları çok yüksek
Ben hala veriyorum. İnşaallah bende tadını çıkarırım yakındaAynenkilo da alıyorum Ohh yarasın bize
Çok güzel bir uygulama buldum ben. Evdeki malzemeleri sayıyorsun, canın ne isterse hoop tarif kulaklarında. Sana da pişirmek kalıyor sadece. Ne pişirsem diye düşünme derdin de olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?