2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Fön olur tamam çektirebilirsin Uff hastanede dedin bir de o var şimdi ziyarete gelenler için hazırlık kısmı Sen ne yapmayı düşünüyorsun ?
Benim hastane hepsini halledecek:)))oda süslemesi lohusa şerbeti kuaförü ben sadece bebek şekerlemeleri ve kurabiyeleri yaptırmayı düşünüyorum ziyarete gelenler için.bi de bilmiyorum ne yapılır:)))sen ne yapacaksın?

Oda süslemesi falan benim de hastaneye ait de kokulu taş, şeker falan diyolaaa ben hiç bilmiyorum ki hastanede ne verilir

Yok canim nerdee yarin geliyoruz ona gore yemek yapin diye de ekledi kadin esimde kiyamet kopartmayim diye mecburen yardim.etti halimide görüyordu yani .normal.zaman olsa gelsinler yine yaparım sıkıntı degilde ben ayagimin uzerine basip yuruyemiyorum bile birde onlara yetişemem yemek isi zaten zor ben yapamiyorum hala kokuyor bana yiyemiyorum

Kizlar ben yiyorum yiyorum doymuyorum istahim cok acik sizde de mi boyle oluyor omrumun hicbir doneminde istahli olmadim yemek yasamak icindi sadece simdiyse yemek icin yasamaktayim:))))

Ense kalınlığı normal, kan sonucunda risk var 220/1 çıktı risk
Kesin olmadığını biliyorum, tevekkül edip ayrıntılıyı bekliyorum
İnşaallah çok teşekkürler, aminn..
Benim çevremde de riskli denip sağlıklı doğum yapan çok ornek var onlar moral oluyor dediginiz gibi.
Yakında gorumcemin bebeği doğdu, onun içinde riskli denmişti yurtdışına kan gönderdiler içleri rahat etsin diye. Bir suru para tuzağı var bu testlerde

Allah razi olsun aminn.. Uclu değil ama ayrintiliyi düşünüyorum
İlaçlar ise yaramıyor bende maalesef
Hatta kanser hastalarına veriler zofer isimli bir ilaç verdiler en son ama maalesef
İnşaallah kısa zamanda eski gunlerimize döneriz
Geçmiş olsun size de.. Testlerden korkuyorum artık o yüzden bi daha yaptırmak istemiyorum. Ayrıntılı yı bekliyorum

Kızlar hastane için ben bu hacı şerif çok lezzetli çikolar yapıyor isim yazıyorlar üstüne örnek hoşgeldin deniz bebek diye kargo yapıyorlar oğluma yaş gününde yaptırmıştım çok hoşda kutusu var ama sezaryen olursa olanak çok fazla şeker hamurundan kurabiye yaparım ben bebekli falan oda süsleme yapılır yeterli bana göre gelen olur gelemeyen olur çünkü çokda abartmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…