- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.621
Çok sağol canim bende inanıyorum ki bebeklerimiz sağlıklı allahın izni ilepinar39 tatlım hic kafana takma insallah bebegin cok sağlıklıdır benimde ikili test sonuçlarım yüksek riskli çıktı ama ben ne olursa oldun bebeğimden vazgecmeyecegim icin başka test yapmadım ve inaniyorumki bebeğim sağlıklı sende kalbini ferah tut
Çok sağol canim oglusumu da yazdığın için tabiki etiketlerim canimALTINIM canım içini ferah tut lütfen bak az kalmş kontrole. İyi düşün iyi olsun inşallah
@ElmiraBugdayci canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
pinar39 oğluşunu yazdım canım listeye. Uğur olsun inşalllah. Sen hiç merak etme iyi olacak allahın izniyle. Yarın doktor sonrası beni etiketler misin merak ediyorum.
@asososos canım hayırlı olsun listeye ekledim bal kızını
@kayacans listeye ekledim oğlunu. Kendine dikkat et yatmak çok zor yatarak yapılcak çok bişey de yok kitap okuyabilirsin belki yan yatabiliyosan
@gunesim canım bel ağrısı bende de var. Hiç yatamıyorum hep oturuyorum. Gece yatakta yatıyorum o zaman ağrı olmuyo ama salonda yatarsam eşim zorla kaldırıyo öyle kalıyorum
@idilduam geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım denge merkezimiz değiştiği için düşmeler sık oluyomuş.aldıklarının fotolarını istiyoruz ilk fırsatta.
Insallah canim guzel seylr duyarim da bende size güzel haberler veririm burdanKulağımız sende, tabi dualarımızda. İns. kendi doktorun güzel haberler verecek.
Ay üzülmekte nedir ya ilk çocuk sonuçta görende 5 tane kız getirdin sanar Allah ıslah etsin ne diyim Allah ın zoruna gider valla sen tadını çıkar boşver kız iyidirValla bence benim kaynanam tarafı da üzüldü bana kimse bişey demedi allah yukarda görümcem falan kız daha iyi dedi onunda ilk kız ama herkesin aklındaki erkekti nedense
Temizlik kazasız belasız geçti :) oğlukomu da uyuttum artık keyif kahvesi beni bekler :) sağol cnm bu aradaKolay gelsin dikkat et kendine
Sakiinn kuzuş ya az dişini sık zaten bebek olunca mecbur evinizde kalacaksınız bebeğin düzeni bozulmasın diye ne kaldı şunun şurasında bebiş yola sokar bu durumu mrk etme kocanla gerilme boşa zaten şu aileler yüzünden olan eşlere oluyor anlamıyorum madem dizinizin dibinden ayırmayacaksınız evlendirmeyin kardeşim ne sinir bozucu oğullarının zaafını gelinden de bekliyorlar ama zor o iş ne sen kendi anan baban gibi görürsün nede onlar seni kendi evlatları gibi gorurler ama lafa gelince çocuklarından ustunsundur kem küm bla bla bla böyle şeyler herkeste var kuzum sıkma canınıAşarsa assın umrumda değil Saçma sapan takıntısı da her gidip geldiğimizde eşimle tartışıyoruz.
Dkkt et kız paşaya hııııı önüne bakta in gobuslerle girişiriz he:) geçmiş olsun tatlım aman dkkt artıkSlmm kızlar bugün çok gezdim çok yoruldum.e bebek te ydim alışveriş yaptım ciciler aldım oglusumuza ve kizimiza çok indirimdeydi bugün kıyafetler.bebek arbasiyla ana kucağına beşiğe baktım alicaklarimin kalitesini kontrol ettim.bu arada dolmuştan inerken yere yapistim çok şükür bişi olmadı ama korktum tabi
Canımm gecmis olsun dikkat et kendine.yeni cicileriniz de hayırlı olsuunn :) ben hala bebis icin bisey almadm bacaklarını acmamaya devam ederse cıplak bırakcm :)))Slmm kızlar bugün çok gezdim çok yoruldum.e bebek te ydim alışveriş yaptım ciciler aldım oglusumuza ve kizimiza çok indirimdeydi bugün kıyafetler.bebek arbasiyla ana kucağına beşiğe baktım alicaklarimin kalitesini kontrol ettim.bu arada dolmuştan inerken yere yapistim çok şükür bişi olmadı ama korktum tabi
Canımm cok güzel haberle gel insalLaahh♥Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum otobusteyim evime doğru gidiyorum moralim sizler sayesinde com daha iyi oldu hepinize desteginiz için yanımda olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizi evladiniza bağışlasın sağ salim hepimiz alalım kucagimiza orda kaldığım sürece doktor ile ilgili çok şey duydum teyzemin torununa aynı doktor bir sürü şey deyip arkadaşının özel muayenesine yonlendirmis mutlaka ona gidin çok iyi bir doktor görünün demiş muayene ücreti de 300 tl bizim oradakilerin çoğunu oraya yollamış ve çocukların hiçbirinde soyledigi tahminler çıkmamış ben istanbul da doktoruma gidicem deyince kivirmaya başlamıştı yok ben yanılıyor da olabilirim yanlista yorumluyor olabilirim bebegin buun diğer organları gelişimi boyutları kilosu çok iyi demişti insallah yaniliyorumdur falan dedi sana söyleyeceğim %100 teşhis bebeginin erkek oluşu dedi kızar ben içimi rahatlattim ne olursa olsun yavrumu doğurmayı düşünüyorum zaten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yarin akşam kendi doktorumda randevum var size sonuçları yazicam mutlaka ne olur dua edin@jindam @primavera77 @kalinkam @semurcan Senam72015 @bilge49 Super_anne1411 @Aryadeniz38 @Catmom @SOSYOLOG022 @duamnur 1cicek3bocek @tulaykavas @hayalim16 @melda983 @amourkenzo
Sende gün içinde mutlaka iyi olduğunu yazda merak etmeyelim cnm Allah kolaylık versin işinde herşey bebiş için :) kıymetini bil annenin fındık :)Canlarım yoğun bir döneme giriyorum akşamları bi saat falan bakabilicem ancak. Bir hafta idare edin beni. Görmem gereken bişey olursa etiketleyin kızlar yoksa kaçırabilirim. Hepinizi kocaman öpüyorum
Ama biliyor musun bu şekilde günahsız bir bebeğe böyle hastalık var şurasında şu burasında bu var diyen doktorlar varsa işi bide bu denli ticarete dökmüşlerse Allah öteki tarafta hesabını sorar o paralar geçerli değil orda Allah sopasını öyle bir vurur ki ne diyim ıslah etsin inşallahCanımm cok güzel haberle gel insalLaahh♥
O arkadasıyla ticarete dökmüs isi sanki parayı aralarında paylasıyolardır ohh pislige bak! Sen hiiic moralini bozma oyle sacma sapan bi insanin dedikleri yuzunden
Maşallah maşallah fıstığa :) boylu olacak sanki bu temmuz bebeleri iyi gelişiyor :)merhaba teyzoslarrrr
bugun randevumuz vardi cok sukur hersey iyi.16+3uz.17 cm 150 gr kizim.
Kolay gelsin canımcım kendini cok yormamaya calıs miniginide senide öpüyorumnCanlarım yoğun bir döneme giriyorum akşamları bi saat falan bakabilicem ancak. Bir hafta idare edin beni. Görmem gereken bişey olursa etiketleyin kızlar yoksa kaçırabilirim. Hepinizi kocaman öpüyorum
Allahından bulsun hepsi yazık günah.biliyolar ya ne isteseler tamam dicez yapıcaz kullanıyolar böyleAma biliyor musun bu şekilde günahsız bir bebeğe böyle hastalık var şurasında şu burasında bu var diyen doktorlar varsa işi bide bu denli ticarete dökmüşlerse Allah öteki tarafta hesabını sorar o paralar geçerli değil orda Allah sopasını öyle bir vurur ki ne diyim ıslah etsin inşallah
Bizleri "eşini annesiyle ikiniz arasinda birakma" diye ogutleyen annelerimiz keşke kayinvalidelerimizi de ogutleyebilse... koca kadın utanmıyo da demek Allah Hidayet versin... zor durumlar valla umarım bebek olunca düzelir :)Eşime kıyamıyorum yoksa resti çekerim Saçma sapan takıntı haline getirirseniz hiç gelmeyiz diye de eşim üzülüyo arada kalıyo ona hiç kıyamıyorum
Bak çevirmiş işte belki de hiç bişey yok inş yoktur cnm git kendi doktoruna o zaman düşünKızlar tek tek alıntı yapamıyorum otobusteyim evime doğru gidiyorum moralim sizler sayesinde com daha iyi oldu hepinize desteginiz için yanımda olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizi evladiniza bağışlasın sağ salim hepimiz alalım kucagimiza orda kaldığım sürece doktor ile ilgili çok şey duydum teyzemin torununa aynı doktor bir sürü şey deyip arkadaşının özel muayenesine yonlendirmis mutlaka ona gidin çok iyi bir doktor görünün demiş muayene ücreti de 300 tl bizim oradakilerin çoğunu oraya yollamış ve çocukların hiçbirinde soyledigi tahminler çıkmamış ben istanbul da doktoruma gidicem deyince kivirmaya başlamıştı yok ben yanılıyor da olabilirim yanlista yorumluyor olabilirim bebegin buun diğer organları gelişimi boyutları kilosu çok iyi demişti insallah yaniliyorumdur falan dedi sana söyleyeceğim %100 teşhis bebeginin erkek oluşu dedi kızar ben içimi rahatlattim ne olursa olsun yavrumu doğurmayı düşünüyorum zaten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yarin akşam kendi doktorumda randevum var size sonuçları yazicam mutlaka ne olur dua edin@jindam @primavera77 @kalinkam @semurcan Senam72015 @bilge49 Super_anne1411 @Aryadeniz38 @Catmom @SOSYOLOG022 @duamnur 1cicek3bocek @tulaykavas @hayalim16 @melda983 @amourkenzo
Valla ben hep kız istiyodum onlarda biliyodu o zaman bişey demiyorlardı bi umut erkek beklemiş olabilirler biz ve benim ailemi çok sevindi eşim de çok mutlu gerisi önemli değil anlamyrm ki oğlumda olsa kızımda olsa onlara ne faydası varAy üzülmekte nedir ya ilk çocuk sonuçta görende 5 tane kız getirdin sanar Allah ıslah etsin ne diyim Allah ın zoruna gider valla sen tadını çıkar boşver kız iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?