2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çok sağol canim bende inanıyorum ki bebeklerimiz sağlıklı allahın izni ile

Çok sağol canim oglusumu da yazdığın için tabiki etiketlerim canim

Canlarım yoğun bir döneme giriyorum akşamları bi saat falan bakabilicem ancak. Bir hafta idare edin beni. Görmem gereken bişey olursa etiketleyin kızlar yoksa kaçırabilirim. Hepinizi kocaman öpüyorum

Valla bence benim kaynanam tarafı da üzüldü bana kimse bişey demedi allah yukarda görümcem falan kız daha iyi dedi onunda ilk kız ama herkesin aklındaki erkekti nedense
Ay üzülmekte nedir ya ilk çocuk sonuçta görende 5 tane kız getirdin sanar Allah ıslah etsin ne diyim Allah ın zoruna gider valla sen tadını çıkar boşver kız iyidir

Aşarsa assın umrumda değil Saçma sapan takıntısı da her gidip geldiğimizde eşimle tartışıyoruz.
Sakiinn kuzuş ya az dişini sık zaten bebek olunca mecbur evinizde kalacaksınız bebeğin düzeni bozulmasın diye ne kaldı şunun şurasında bebiş yola sokar bu durumu mrk etme kocanla gerilme boşa zaten şu aileler yüzünden olan eşlere oluyor anlamıyorum madem dizinizin dibinden ayırmayacaksınız evlendirmeyin kardeşim ne sinir bozucu oğullarının zaafını gelinden de bekliyorlar ama zor o iş ne sen kendi anan baban gibi görürsün nede onlar seni kendi evlatları gibi gorurler ama lafa gelince çocuklarından ustunsundur kem küm bla bla bla böyle şeyler herkeste var kuzum sıkma canını

Dkkt et kız paşaya hııııı önüne bakta in gobuslerle girişiriz he:) geçmiş olsun tatlım aman dkkt artık

Canımm gecmis olsun dikkat et kendine.yeni cicileriniz de hayırlı olsuunn :) ben hala bebis icin bisey almadm bacaklarını acmamaya devam ederse cıplak bırakcm :)))

pinar39 tatlım dua edicem sen ve ALTINIM için Allah ın izniyle bişi olmayacak doktorların korkutmaları bunlar bir lokma bebek daha bunlar ya organ gelişimi bile tamamlanmamış 25 28 haftanızda olsanız korkardım çünkü organlar gelişimi tamamlıyor o sureçte Allah yar ve yardımcınız olsun güzellerim iyi haberlerle gelin

Canımm cok güzel haberle gel insalLaahh♥
O arkadasıyla ticarete dökmüs isi sanki parayı aralarında paylasıyolardır ohh pislige bak! Sen hiiic moralini bozma oyle sacma sapan bi insanin dedikleri yuzunden

Canlarım yoğun bir döneme giriyorum akşamları bi saat falan bakabilicem ancak. Bir hafta idare edin beni. Görmem gereken bişey olursa etiketleyin kızlar yoksa kaçırabilirim. Hepinizi kocaman öpüyorum
Sende gün içinde mutlaka iyi olduğunu yazda merak etmeyelim cnm Allah kolaylık versin işinde herşey bebiş için :) kıymetini bil annenin fındık :)

Canımm cok güzel haberle gel insalLaahh♥
O arkadasıyla ticarete dökmüs isi sanki parayı aralarında paylasıyolardır ohh pislige bak! Sen hiiic moralini bozma oyle sacma sapan bi insanin dedikleri yuzunden
Ama biliyor musun bu şekilde günahsız bir bebeğe böyle hastalık var şurasında şu burasında bu var diyen doktorlar varsa işi bide bu denli ticarete dökmüşlerse Allah öteki tarafta hesabını sorar o paralar geçerli değil orda Allah sopasını öyle bir vurur ki ne diyim ıslah etsin inşallah

Allahından bulsun hepsi yazık günah.biliyolar ya ne isteseler tamam dicez yapıcaz kullanıyolar böyle

Eşime kıyamıyorum yoksa resti çekerim Saçma sapan takıntı haline getirirseniz hiç gelmeyiz diye de eşim üzülüyo arada kalıyo ona hiç kıyamıyorum
Bizleri "eşini annesiyle ikiniz arasinda birakma" diye ogutleyen annelerimiz keşke kayinvalidelerimizi de ogutleyebilse... koca kadın utanmıyo da demek Allah Hidayet versin... zor durumlar valla umarım bebek olunca düzelir :)

Bak çevirmiş işte belki de hiç bişey yok inş yoktur cnm git kendi doktoruna o zaman düşün

Ay üzülmekte nedir ya ilk çocuk sonuçta görende 5 tane kız getirdin sanar Allah ıslah etsin ne diyim Allah ın zoruna gider valla sen tadını çıkar boşver kız iyidir
Valla ben hep kız istiyodum onlarda biliyodu o zaman bişey demiyorlardı bi umut erkek beklemiş olabilirler biz ve benim ailemi çok sevindi eşim de çok mutlu gerisi önemli değil anlamyrm ki oğlumda olsa kızımda olsa onlara ne faydası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…