2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bişi sorcam ya ben 15+6 haftadayım karnım altlardan çatladı göğüsümde başlamış çatlamaya.kasık ve genital ağrı çekiyrm midem akşamları yanıyo herşeyi erken yaşıyorum gibi geliyo milletde doğuracak gbi duruyon diyolar karnım büyüdü baya tedirgin oluyorum halbuki yürüyüşümün değişmesi fln ağrılardan sizde de varmı bunlar ?

Aminn Allah yardım etsin gerçekten zor bi durum.gitti bugün eşim ben gitmedim.iki gün önce gittik dönüşümüz yine tartışmayla bitti.bugün de Öğlen saati gitti hala gelmedi.sinir olmayayım diyorum elimde değil

Annemde öyle diyo.bebek olduktan sonra düzene girer merak etme diyo ama daha kötü olmasından korkuyorum.bu sefer de başlayacaklar torunu özledik diye.en Hayırlısı uzak olmak en az bi kaç saat uzaklıkta.

Bizleri "eşini annesiyle ikiniz arasinda birakma" diye ogutleyen annelerimiz keşke kayinvalidelerimizi de ogutleyebilse... koca kadın utanmıyo da demek Allah Hidayet versin... zor durumlar valla umarım bebek olunca düzelir :)
Valla kendi kaybeder nereye kadar huzursuz olucaz bu şekilde.yaşadığımız Şehri eşim sevmiyo zaten tayin isteyip gideriz.bu takıntılı durumda sona ermiş olur

Sen bnm oğlumda yaşadığım durumu yaşamışsın cnm bende o haftada çatladım sonra mor mor yırtıklar oldu ne diyim daha çok çatlayacaksın ben harita gibiyim bunda fazla sıkıntım yok ama rahmim zonkluyor arada bnm ama zaman zaman sürekli değil genel olarak iyiyim ben inş düzelirsin tatlım oğlan bebeler çok yırtıyor karnı bebişin ne snn

Annemde öyle diyo.bebek olduktan sonra düzene girer merak etme diyo ama daha kötü olmasından korkuyorum.bu sefer de başlayacaklar torunu özledik diye.en Hayırlısı uzak olmak en az bi kaç saat uzaklıkta.
Koyabiliyorsan koy o mesafeyi özlerler ama zırt pırt olmayacağını anlatırsın bir düzeni olduğunu huzursuz oluyor fln dersin onlarda sorun çıkarmaz belki zamanla

Sağol fistigim insallah

Canımm cok güzel haberle gel insalLaahh♥
O arkadasıyla ticarete dökmüs isi sanki parayı aralarında paylasıyolardır ohh pislige bak! Sen hiiic moralini bozma oyle sacma sapan bi insanin dedikleri yuzunden
Inşallah canim doktor söylendiği gibi biridir bende hep öyle ümit ediyorum yarin belli olacak herşey kuzum

Koyabiliyorsan koy o mesafeyi özlerler ama zırt pırt olmayacağını anlatırsın bir düzeni olduğunu huzursuz oluyor fln dersin onlarda sorun çıkarmaz belki zamanla
Benim kvde bi ara gel dogumunu burda yap dedi doguma 2hafta kala falan oraya gidecekmism. Kendi evimi rahatimi birakicam oraya gidicem cok beklerler valla. Sonra bide erkekmis galiba dedik goren torununuzu kaybettik dedigimizi sanar o derece uzuldu. Dusundugum ismide begenmediler. Ayyy aklima geldikce deli oluyorum ama son söz bende. Allah bu kvlerin kalbine azcık sakinlik vicdan versin

Ya konuşayım diyorum kv ile ama dilimin ayarı yok.bi de konuştuktan sonra daha beter Üstüme gelmesinden korkuyorum ya yaptığım bütün herşey amacına ulaşıyormuş diye.sence konuşmalı mıyım bak anne siz bizim kalmamızı istiyorsunuz ama kalmak uygun olmuyo sen Kalın demezsen iyi olur huzursuz oluyoruz diye

Benim bebeğimde erkek canım ilk gebeliğim normaldir inşallah bunlar ztn çatlamak bizde ırsi bnmde çatlayacağım kesindi ama erken oldu gibi geldi

Ay deli olcam ya şu saat oldu gelmedi hala eşim ve acayip kar yağıyo belki 1m oldu.evine git karında hamile demiyolar ya

canim baya buyumus bebisi masallah :) cinsiyeti belli oldumu
Ayy canım benimm bildirimini görünce dedim ki inşallah güzel haber vardır sende durumlar ne?
Büyüdük teyzesi :)
Yok canım daha belli değil cinsiyet 12+5 te yani 12 subatta kontrolümuz var inşallah doktor bi şeyler söyler:)

Bence hic bisey deme kadına senin dedigini alır kendine göre cevirir ogluna karsı kullanır aman diyim bisey deme. Esinde eve geldiginde hic bisey deme laf sokmak bisey demek yerine sessiz kal zaten illaki konusacak seninle.o zaman sarıl güzelce tatlı dille seni bu saate kadar yalnz bırakmasının yanls oldgnu söyle evinizde daha rahat ettigini söyle bi haftasonumuz var ondada birbirimize vakit ayiralm de bebek gelince kendimize ayircak vaktimiz olmicak de. Hersey tatli dilde bitiyo valla kayananayla da mumkun oldgnca mesafeli olmakta fayda var. Herseyi alttan alttan halletmen lazim

hadi insallah kuzum hayirli haberle gel insallah :) bende durumlar bildigin gibi kuzum yumurtladim beklemeye aldim kendimi 7.gundeyim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…