- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.601
Bence de canım teşekkür ederim İnşallahKız evlat candır kıymetini bil cnm ikinci de oğlan olur Allah ın izniyle ilk bebeği kız olan anneler şanslı annelermişAllah bahtını iyi etsin
Anne evi gibisi var mı miss missGerçekten kendi annenin evi başka oluyo kaynananın evi başka sonuçta orda gelinsin herşeyini dikkat ediliyor gerçi ben annemin evindede çok kalmayı sevmem en iyisi kendi evim oğlum olsada gitsin kendi evinde kalsın aynı şehirde ne kalması büyük konuşmaym tabi ama
Böyle anneler ya çocuklarını evlendirmicek ya da hiç doğurmicak seninkifenaymis benimki öyle numaralara kalksa hiç gitmem inan. Sen hamile sin esin dediğinde beli ağrıyor karnım ağrıyor diyip gitmemeye çalış zamanla kadında belki Sönme olur inşAllahYa canım benim işten kaçtığımdan da değil ya Saçma sapan ger gittiğimizde kalmak zorundaymışız gibi bi tavırlara giriyorlar aynı şehirdeyiz bi de.ben her gittiğimde pijama yıkama jellerim şampuanıö tarağım vs vs torlayıp toplayıp gidemem ki.her tatil günü gitmemizi kalmamızı bekliyorlar.gitmesek kv bahaneyi bahaneye katıp ağlıyo eşimle bizi huzursuz ediyo bilerek ve isteyerek
Ya benm oncede olurdu amaaa sanrm kılo aldkca artcak önlemimi onceden almadgm ıcın kızıyorum kendime Gecms olsn sanada dkkt et cnmValla benimde aynı cnm dün yatak atarken kaldım öyle o ka dar sert bi ağrı ki ama bebekten olduğu belli o yüzden bi yere gitmeyi hiç düşünmedim ara da olu yoo benim sonra geçiyo neler dayanıyrz şu miniklerimiiizz için
Eşime kıyamıyorum yoksa resti çekerim Saçma sapan takıntı haline getirirseniz hiç gelmeyiz diye de eşim üzülüyo arada kalıyo ona hiç kıyamıyorumBöyle anneler ya çocuklarını evlendirmicek ya da hiç doğurmicak seninkifenaymis benimki öyle numaralara kalksa hiç gitmem inan. Sen hamile sin esin dediğinde beli ağrıyor karnım ağrıyor diyip gitmemeye çalış zamanla kadında belki Sönme olur inşAllahvalla ben işten kaçıyorum nefret geliyo kahvaltı hazırla topla evi Süpür topla hiç haz etmediğim şey ev isi
Kızlar iyce sinir oldum fikirlerinize ihtiyacım var.bugün eşimle tartıştık.sebep kv nin gereksiz Saçma sapan takıntısı.her gittiğimizde yatıya kalmamızı istiyor.evimize Geleceğimiz sıra suratları Düşüyor Kalın diye.aynı şehirdeyiz hayret bişey Aklım almıyor ya ben mi yanlış düşünüyorum.evlendiğimizden beri durum bu.kalmak istemiyorum ben kalmak nedir ya
Aynen bende ya tatil fobisi oluştu rahat edip dinlenmek dururken alıyo bi stres tatillerde.bence kv de bitiyo iş.o istemese bu kadar huzursuzluk olmaz.eşim de kendini sorumlu hissediyo kalmak zorundaymışız gibi.çok sinir bozucu bi durum.tası tarağı toplayıp ilk tayin Döneminde gidesim var.Seni o kadar iyi anlıyorumki çünkü aynı dert benimde başımda var benimkilerde bi kac esyaniz burda kalsın gelince gitmeyin diyorlar her seferinde eşimle papaz oluyoruz bayram tatillerini hafta sonlarını hic sevmem bu yüzden Allah bunları ıslah etsin esim dün bana dediki senin annen yanında nasılsa yalnız değilsin bende annemde kalacam iyice kavga ettik gitti ama gece pasa pasa eve geldi şimdi küsüz nedir bu kaynana takımından çektiğimiz hic bilmiyorum
Ben de şu anda daha da çok mutluyum kızım olacak diye
Valla ben 15. Haftada seyirme şeklindeydi bi ara bakmadım iki gündür tam uyandığımda bi bakyrm resmen tekme atıyo benim ki biraz tosuncuk doktor iki hafta önde gidiyomuş kilosunu bende çok zayıfım onun etkisi var sanırın
Benzer bisey geldi basima canim tek taraflı bir sıvı benimki de yarin kendi doktoruma gidicem kuzenim 2 sene önce dogum yaptı ona hamileyken sana söylenen kistin aynısı ona da demişler cift taraflı ikinizin durumu da aynı bacağı ve kolu da kısa dediler extra kafası normalden büyük dediler kesinlikle alınması gerek yaşamaz yaşarsa da sakat olur dediler ama o sabretti doğurdu su anda çok zeki bir fıstık prensesimiz var o hastalıklardan eser yok aksi na uzun boylu çocuk kafası da gayet normal ve sağlıklı doktorların hepsi özür diledi kuzenimden sakin sende kendini uzme biliyorum elinde değil ama beni doktorum bana ana rahmi kapalı bir sandık ord ne olup gittiğini asla kesin olarak bilemeyiz çocuk dogana kadar hiçbirşey belli olmaz net olarak dedi com zor belki ama sıkma canını kendini de bebegini degünaydın kızlar. morelim çok bozuk dün doktora gittim beynınde koroid pleksus kisti çıktı karşılıklı 2 tane. doktor genelde geçiyor farklı anamoli yoksa problem olmaz ama etaylıyı mutlaka yaptır dedi. başka problem yoksa kayboluyormuş ama internette araştırdım çok morelim bozuldu varmı boyle şeyler yaşayan
canim baya buyumus bebisi masallah :) cinsiyeti belli oldumuYok canım başka bi tane yapmaya çalıştım olmadıeve geçince bilgisayardan yapcam
Aynen bende ya tatil fobisi oluştu rahat edip dinlenmek dururken alıyo bi stres tatillerde.bence kv de bitiyo iş.o istemese bu kadar huzursuzluk olmaz.eşim de kendini sorumlu hissediyo kalmak zorundaymışız gibi.çok sinir bozucu bi durum.tası tarağı toplayıp ilk tayin Döneminde gidesim var.
Slmm kızlar bugün çok gezdim çok yoruldum.e bebek te ydim alışveriş yaptım ciciler aldım oglusumuza ve kizimiza çok indirimdeydi bugün kıyafetler.bebek arbasiyla ana kucağına beşiğe baktım alicaklarimin kalitesini kontrol ettim.bu arada dolmuştan inerken yere yapistim çok şükür bişi olmadı ama korktum tabi
Slmm kızlar bugün çok gezdim çok yoruldum.e bebek te ydim alışveriş yaptım ciciler aldım oglusumuza ve kizimiza çok indirimdeydi bugün kıyafetler.bebek arbasiyla ana kucağına beşiğe baktım alicaklarimin kalitesini kontrol ettim.bu arada dolmuştan inerken yere yapistim çok şükür bişi olmadı ama korktum tabi
Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum otobusteyim evime doğru gidiyorum moralim sizler sayesinde com daha iyi oldu hepinize desteginiz için yanımda olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizi evladiniza bağışlasın sağ salim hepimiz alalım kucagimiza orda kaldığım sürece doktor ile ilgili çok şey duydum teyzemin torununa aynı doktor bir sürü şey deyip arkadaşının özel muayenesine yonlendirmis mutlaka ona gidin çok iyi bir doktor görünün demiş muayene ücreti de 300 tl bizim oradakilerin çoğunu oraya yollamış ve çocukların hiçbirinde soyledigi tahminler çıkmamış ben istanbul da doktoruma gidicem deyince kivirmaya başlamıştı yok ben yanılıyor da olabilirim yanlista yorumluyor olabilirim bebegin buun diğer organları gelişimi boyutları kilosu çok iyi demişti insallah yaniliyorumdur falan dedi sana söyleyeceğim %100 teşhis bebeginin erkek oluşu dedi kızar ben içimi rahatlattim ne olursa olsun yavrumu doğurmayı düşünüyorum zaten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yarin akşam kendi doktorumda randevum var size sonuçları yazicam mutlaka ne olur dua edin@jindam primavera77 kalinkam semurcan Senam72015 @bilge49 @aylinnalpr L Light Of God @Catmom SOSYOLOG022 duamnur @gvn1907 tulaykavas hayalim16 M melda983 A amourkenzo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?