2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yok canım başka bi tane yapmaya çalıştım olmadı eve geçince bilgisayardan yapcam

Aynen canım doğru söylüyorsun kız diye daha çok seviniyorum öyle de dicem herkese

Valla ben 15. Haftada seyirme şeklindeydi bi ara bakmadım iki gündür tam uyandığımda bi bakyrm resmen tekme atıyo benim ki biraz tosuncuk doktor iki hafta önde gidiyomuş kilosunu bende çok zayıfım onun etkisi var sanırın

Kızlar iyce sinir oldum fikirlerinize ihtiyacım var.bugün eşimle tartıştık.sebep kv nin gereksiz Saçma sapan takıntısı.her gittiğimizde yatıya kalmamızı istiyor.evimize Geleceğimiz sıra suratları Düşüyor Kalın diye.aynı şehirdeyiz hayret bişey Aklım almıyor ya ben mi yanlış düşünüyorum.evlendiğimizden beri durum bu.kalmak istemiyorum ben kalmak nedir ya

Aynı şehirde kalmak nedir hiç anlayamadım. Ufak bahanler uydur canim,makine de çamaşırım kaldı kokar de, yemekleri dolaba kaldırmadim bozulur de. Yarın bebeğin olduğunda onun eşyaları felan yok dersin. Oturmaya da valizle gidecek değilsin heralde bunu beklemesinler senden. Eşinde nasıl rahat ediyor. Kendi evinde ayaklarını uzata uzaya oturmayı keyif yapmayı tercih etmiyor mu?

En sinir olduğum şey. .. ama oğlan bizimki olsa biz de gitmesin diye gözüne bakarız. .. bir de anneme gidince kalsak diye ben de eşimin gözünün içine bakıyorum biz de yaz tatilinde eşimin annesine kaldık zor oluyo her şeyi ben yapmak zorunda hissediyorum... doğumdan sonra da gidicez ama bu kez bebeğim var ve herkesten her şeyden önemli o nedenle çok iş yapmayı düşünmüyorum

Yani aynı şehirde ne kalması ne ka dar anlayışsızlık gelmişken ne güzel yanına büyük dyp gerçekten insan bazen ne düşüneceklerini kestiremiyo boşver cnm sen git yine kalmadan gel asarsa alsın suratsız herkesin bi özele ev hayatı var kimse başkasının yanında o kadar rahat edemez

Kız evlat candır kıymetini bil cnm ikinci de oğlan olur Allah ın izniyle ilk bebeği kız olan anneler şanslı annelermiş Allah bahtını iyi etsin

Gerçekten kendi annenin evi başka oluyo kaynananın evi başka sonuçta orda gelinsin herşeyini dikkat ediliyor gerçi ben annemin evindede çok kalmayı sevmem en iyisi kendi evim oğlum olsada gitsin kendi evinde kalsın aynı şehirde ne kalması büyük konuşmaym tabi ama

Bugün temizlik yapacağım giriştim bile zaten bu gebelik beni pasaklı etti brz bişeye benzesin ev öpüldünüz güzeller çok konuşmayın he hadi sağlıcakla

Kız evlat candır kıymetini bil cnm ikinci de oğlan olur Allah ın izniyle ilk bebeği kız olan anneler şanslı annelermiş Allah bahtını iyi etsin
Valla bence benim kaynanam tarafı da üzüldü bana kimse bişey demedi allah yukarda görümcem falan kız daha iyi dedi onunda ilk kız ama herkesin aklındaki erkekti nedense

Selam nasılsınız kızlarr benm belim baya kotu kıtlenp kalyrm yattgm yerdn kalkamıyrmmm neyseki tatılmz btti bugece evimize doncez olmadı gdp baktrcm ama smdi rontgen falan hıcbırınede giremem sanıyrm nasl olck bılmem

Ya canım benim eşimde durumdan memnun değil tabiki evimize gelmek istiyor ama kv surat yapınca kalması gerekiyor gibi hissediyor ve benden büyük bişey istemediğini düşünüyor.bi tatil Günü'nde evimizde rahat rahat oturtmuyorlar huzursuz ediyorlar ya iyce sinir oldum.şimdi bile giderken valizle gitmemi bekliyor kv kızım yanında kıyafetlerini getir Kalın bir kaç gün diyor ay sinir bozucu ya.öyle Bahaneyle halledilecek bişey değil eşimle tatirtışıyoruz kalmak istemiyorsun sen diyo.çocuk olduğunda daha çok kalmamızı ister kv.vallahi tayin isteyip gitmeyi bile düşünüyorum en Güzeli uzak olmak.yine tartıştık gitti eşim ben evdeyim çok sinirlerim bozuldu

Valla benimde aynı cnm dün yatak atarken kaldım öyle o ka dar sert bi ağrı ki ama bebekten olduğu belli o yüzden bi yere gitmeyi hiç düşünmedim ara da olu yoo benim sonra geçiyo neler dayanıyrz şu miniklerimiiizz için

Ya canım benim işten kaçtığımdan da değil ya Saçma sapan ger gittiğimizde kalmak zorundaymışız gibi bi tavırlara giriyorlar aynı şehirdeyiz bi de.ben her gittiğimde pijama yıkama jellerim şampuanıö tarağım vs vs torlayıp toplayıp gidemem ki.her tatil günü gitmemizi kalmamızı bekliyorlar.gitmesek kv bahaneyi bahaneye katıp ağlıyo eşimle bizi huzursuz ediyo bilerek ve isteyerek

Aşarsa assın umrumda değil Saçma sapan takıntısı da her gidip geldiğimizde eşimle tartışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…