2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Seninki seni birakmaz bence bugune kadar anlattiklarindan bu sonuca variyorum suan al kocisini yanina ohh mis geriside artk konusur konusur susar elbet.
Kimseye ihtiyacm yok cok sukur doguma sorunsuz bi sekilde merkeze kendi doktoruma gidebileyim bana yeter.cok yardim etmek isteyen kendi gelir

Sağol canım eşim hamile eşini ve yıllardır beklediği bebeğini düşünse hemde dördüncü tup bebek tedavisiyle kavustugumuz bebeğimizi düşünse beni boyle uzmez bu yuzden ona çok kirginim kaynanamlar sonunda muratlarina erdi eşimle arami açtılar ama onları Allaha havale ediyorum

Yok kız ne vajinusmusu kendini şartlandırma buna. O minik erkeğinle rahat uyuyabiliyo musun bari. Geçen gün benimkini yanımıza aldım.Allah im gece kafa göz bırakmadı bizde deli gibi yatıyor :)))

Soyle canim, KV seni anlamaz ama yine en iyi eşine nazın geçer. Allah eşinin kalbine yumuşaklık versin de soylediginde huzursuzluk cikmadan anlayışla karşılasin inşallah.

amin, aynı fikirdeyim. sonuna kadar fikrini destekliyorum :)

Biz ışıkları sonduruyoruz zaten dimi canim :)) benimde var çatlaklar. Esimin yanında bi kere şikayet ettim ayy cok kotu diye. Öyle deme evladından güzel hatıralar bunlar deyince bende sorun etmedim :)

helal olsun eşine, doğru söylemiş :) aynen bende çatlaklarımla mutlu oluyorum resmen :)))

denizbatiekin annen gelmiş gözün aydın :)) dogru soyle önce annene mi sarıldın yoksa siparişlerini mi aradi gözun

çocuklardan ben annemi en son öpebildim ama gelince karnı acıktığı için bir kaç siparişi koyduk masamıza veeee tahin pekmez yedim sonundaaaa :)))
gerçekten birkaç dakika kendimden geçtim sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…