- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.681
Seninki seni birakmaz bence bugune kadar anlattiklarindan bu sonuca variyorum suan al kocisini yanina ohh mis geriside artk konusur konusur susar elbet.Bana da aynı teklif geldi hemde istanbuldan çıkıcam evimi bırakıp taa karsa gidicem dusunsene ozel hastane bile yok adam akıllı ddm şaşırdın mı anne sen ben almim sağol ddm eşimde kızdı zaten olurmu oyle şey anne fln dedi. Ben erkek ise net Pamir koyacağım soyleyemedi ismi dedi zor söyleyemiyorum ddm oğlanın ismi doğu onuda söyleyemiyorsun ne koyalım yani alışırsın ddm kızın öğretir ddm esprisinedoğuma gelmeyecekti gelicem demiş oğlan ya bebek onlarda çok kıymetli ne büyük bişi sanki. Eşime ddm izne çık 10 gün bana bak ddm annem kadın geliyor upraşıyor hep en azından kocam ilgilenir ddm sen izne çık ki ben gene depresyona girmim ddm ayarlayacağım ben seni bırakmam dedi bakalım ne olacak
Benimde ilk oldugundan bisey diyemedim kuzum damar atması gibi bisey hissettim bi kac kez ama bilemiyorum ne oldugunu
20.haftadan sonra anlicaz sanrm
maaşşallah cnm bebişine..benimki de 16+4 te 16.17 mm boy,155 gr idi.:)merhaba teyzoslarrrr
bugun randevumuz vardi cok sukur hersey iyi.16+3uz.17 cm 150 gr kizim.
17. haftadayım ve hala yüz üstü yatabiliyorum ve yatıyorum ben. Ahhh ahhhh... Hadi iyi geceler.
Yaaaaaevet o o :)))
Ben inadına eşime çok çok daha iyi davranıcam.zaten trip atmak bile gelmiyor içimden eşime arada kalıyor diye çok üzülüyorum.kendisi oğlunu çok sevse düşünse böyle davranmaz.eşimde görecektir zamanla herşeyi daha net.kalmayalım ama sık sok gidelim ziyretlerine benim evde işim filan olursa sen git Gönülleri hoş olsun diycem gelince.zamanla eşiminde kalalım demekten vazgeçeceğini umuyorum.olmazsa da kv kendisi kaybeder gideriz burdan rahatlar huzursuzluk çıkarmaktan.sende öyle davran eşine canım.sen ne kadar iyi davranıp alttan alırsan eşininde zamanla kv değil sana hak verip kalma takıntısından kurtulacağını umuyorum hatta diliyorum İkimiz içinde
cnm kontrolün nezaman?cinsiyeti merak ediyorumahahaha bende :))
Yok kız ne vajinusmusu kendini şartlandırma buna. O minik erkeğinle rahat uyuyabiliyo musun bari. Geçen gün benimkini yanımıza aldım.Allah im gece kafa göz bırakmadı bizde deli gibi yatıyor :)))Aynen karanlıkta görünmüyor zaten ışıkta o işe karşıyım ahahaneyse bunlar mahrem konular gebe gebe sarmıyor zaten vajinusmus olmuşum adamla yataklar bile ayrı oteki erkeğimle uyuyorum oh mis
Kız zamanla renkleri açılıyor Allahtan eski kotu görüntü yok :) onlar bize hatıra aynen :)
Soyle canim, KV seni anlamaz ama yine en iyi eşine nazın geçer. Allah eşinin kalbine yumuşaklık versin de soylediginde huzursuzluk cikmadan anlayışla karşılasin inşallah.Yok direk söylerim ama trip atarak filan değil.eşimin gitmesine de karışamam gidecek tabi annesi babası hatta bende seve seve giderim ama her defasında huzursuz olmazsak.sen git ziyaretlerine ama beni bu konuda yani kalmak konusında zorlama diycem
Canlarım bebeklerin olması kesesi kalp atışı derken cinsiyet telaşı başladı bir şeyi atladık burda hepimiz için önemli olan detaylı haftaları birçok kişi için geldi çattı. Herkesi bilmem ama ben hepiniz için çok heyecanlıyım gerginim de bu sabah iyi haberler almadık malesef rabbim bu zorlu sureci atlatmamızda hepimize yardımcı olsun sağlıklı bebiş haberleri ile gelelim inşallah tıp çok ileri kimse ben yaptırmam demesin herkes yaptırmalı bu 2li 3lu kombin testler gibi değil en gereklisi Allah yardımcımız olsun
Günahını alıyosundenizbatiekin annen gelmiş gözün aydın :)) dogru soyle önce annene mi sarıldın yoksa siparişlerini mi aradi gözun
Biz ışıkları sonduruyoruz zaten dimi canim :)) benimde var çatlaklar. Esimin yanında bi kere şikayet ettim ayy cok kotu diye. Öyle deme evladından güzel hatıralar bunlar deyince bende sorun etmedim :)
cnm kontrolün nezaman?cinsiyeti merak ediyorum
denizbatiekin annen gelmiş gözün aydın :)) dogru soyle önce annene mi sarıldın yoksa siparişlerini mi aradi gözun
Gözün aydıınn :)) bi ben mi kaldm simdi ogrenemeyen üffkontrolüm bu sabahtı, çok şükür :) allah gönlüme göre verdi :))) kukulu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?