2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
interiorarchitect sen bizim herşeyimizsin :)) teorini yerim senin, aferin sanaaaa :)))
Yaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmm primavera77 dan sonra teorinin tutmasına uçtugüm ikinci hamis ve o benim canım ablam ya şu an göbekler atasim var gelsin kukulu gelsin totosunu ısırdığım sağlıkla gelsin minnak kuzu ayyy ben çok mutlu oldum :)

Canım yanıldiklarimda oldu valla :) ama tabi tutturduklarim epey fazla hava atıyo gibi olmayayım da canim seninde benim de ilk bebiş sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar cinsiyetlerı söyle kenarda kalsın onlar alışveriş zamanı lazım olacak benim tek merakım o yüzden

@Aryadeniz38 canım çok okuyamadım ama sanırım kv sorun çıkarıyo kocanda onun aklına uyuyo... Ya acaba bu huy türkiyedeki erkeklerin dışında yani bi ingilizde bi alman da var mı ben çok merak ediyorum ama eminim yoktur çünkü bu hastalıklı gen sadece türkiyedeki erkeklere ait mübarek...
Yani aynı şehirdesiniz ne gerek kalmak...
Yine sen anne olarak teklifini et kalırsa kalır kalmazsa da hadi kazasız belasız evine git cocugum de yani surat niye teyzeeee
Zaten çocuğun kalmak istediğinde utanacak değil ya gelir kalır..

Günaydın güzel teyzoslar :)
Herkese mutlu pazarlar:)
Dün ablama geldik ablam ısrar etti kal diye bende kırmak istemedim kaldım:)
Bugün de teyzosu bebeğimle beni kahvaltıya götürecek:)
Bu arada eşimle arayi düzelttik :)

Kızlar ben çok merak ediyordum nekadar kilo almışım diye dün tarttim hiç almamisim hatta bi kilo vermişim hamile kalmadan önce tartmistim hamileliğin ilk başlarında çok kusuyordum ama kilo almadigimi görünce çoook sevindim

Ben 1.5 kilo aldım ama bu ara iştahım inanılmaz açıldı baş edemiyorum resmen aç midemle :)

Doğru tespit bu mayıs ayında gideyim annenlerin oraya gezeyim brz ddm ona bile izin vermedi ben ayrı duramam dedi kaldı ki doğuma hayatta yollamaz yani bide bnm de ailem var sonuçta annem dayanamaz asla. Sende gitmezsin zaten yol yasak son ay o risk alınmaz bebek çok aşağıda oluyor suyu az az geliyor son günler o yüzden tehlikeli bide bi kaynana ne kdr bakar 2. Gün hizmet bekler yani evimden kıpırdamam valla kocamda izne çıkar en azından büyük oğlanla ilgilenir gezmeye fln götürür bende yatarım rahat ilk günler çok uykusu geliyor insanın lohusa iken tatlı tatlı uyumak istiyor hep bebek emdikçe uyku tavan yapıyor

Aman Allah ıslah etsin ya ne anlıyorlar böyle gençlerin arasına girerek erkek faktörü de önemli lafa bakmamalı Bi erkek sende bebişine odaklan snn borunun öteceği günler yakın tatlım Allah kolaylık versin

Yok kız ne vajinusmusu kendini şartlandırma buna. O minik erkeğinle rahat uyuyabiliyo musun bari. Geçen gün benimkini yanımıza aldım.Allah im gece kafa göz bırakmadı bizde deli gibi yatıyor :)))
Şuanlık vajinusmusum sonra geçer kız bnm ki beni bırakır mı zaten ona şişme bebek alacağım günahım geliyor bazen garibime
Bu arada rahat değilim ama napalım uyuyos zaten bu gebelikte uyuyor muyum uyumuyor muyum belli değil uyku bozukluğu oluştu dun deli gibi uykum varken kalktım kocayla oturdum 3e kdr demin oğlan anne kaaalllkkk bak sabah oldu diyor zor açtım gözümü bizim ki de çok hareketli uykuda ayakları ya ağzımda ya kafamda bzen kafası ayak ucumda üstünü çok açıyor sz kaldı obur ay odasına geçecek :)kocada zavallı yer yatağı yapıyorum ona kurtulur ordan

interiorarchitect sen bizim herşeyimizsin :)) teorini yerim senin, aferin sanaaaa :)))
Kıızzz mı çıktı ayy çok sevindim sana erkek diyorlardı hep ya ay çok yanıldılar bu doktorlar kaç haftalarda oğlan demişlerdi cnm bebişe aydınlatma yaparsan sevinirim :) hayırlı olsun inş artık sırtın yere gelmez :) darısı benle insanbuL için olsun :)

Kocayla kötü müsünüz yine cnm nolucak böyle nereye gidiyor bu durum çok üzülüyorum snn için Allah yardımcın olsun ya

Günaydın güzellikler güneşlş bir pazar günü inş hayatımızda her günümüz bgn gibi aydınlık olur. Bugün kontroller var ALTINIM
pinar39 hayırlı haberler bekliyoruz canlarım hiçbir şey olmayacak Allah ın izniyle haberdar edin mutlaka

Kızlar aranızda decavit vitamini kullanan varmi bi ara burda duydum bazı vitamin ilaçların içinde pis şeyler varmış hangi vitamin acaba biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…