- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.721
Canim cok sevindim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.kontrolüm bu sabahtı, çok şükür :) allah gönlüme göre verdi :))) kukulu :))
hadi insallah kuzum hayirli haberle gel insallah :) bende durumlar bildigin gibi kuzum yumurtladim beklemeye aldim kendimi 7.gundeyim bakalim
Yaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmminteriorarchitect sen bizim herşeyimizsin :)) teorini yerim senin, aferin sanaaaa :)))
Canım yanıldiklarimda oldu valla :) ama tabi tutturduklarim epey fazla hava atıyo gibi olmayayım dainteriorarchitect senin ki herkeste doğru çıktı bana da nerdeyse hiç düşünmeden oğluş dedin dr da hiç düşünmeden yüzde yüz kız dedi ben hala şüphelenmedik doktordan inanırmısın kız olmasını çok çok istiyrm ama sana güvenimden dolayı şüpheliyim kız
Kızlar ben çok merak ediyordum nekadar kilo almışım diye dün tarttim hiç almamisim hatta bi kilo vermişim hamile kalmadan önce tartmistim hamileliğin ilk başlarında çok kusuyordum ama kilo almadigimi görünce çoook sevindim
Doğru tespit bu mayıs ayında gideyim annenlerin oraya gezeyim brz ddm ona bile izin vermedi ben ayrı duramam dedi kaldı ki doğuma hayatta yollamaz yani bide bnm de ailem var sonuçta annem dayanamaz asla. Sende gitmezsin zaten yol yasak son ay o risk alınmaz bebek çok aşağıda oluyor suyu az az geliyor son günler o yüzden tehlikeli bide bi kaynana ne kdr bakar 2. Gün hizmet bekler yani evimden kıpırdamam valla kocamda izne çıkar en azından büyük oğlanla ilgilenir gezmeye fln götürür bende yatarım rahat ilk günler çok uykusu geliyor insanın lohusa iken tatlı tatlı uyumak istiyor hep bebek emdikçe uyku tavan yapıyorSeninki seni birakmaz bence bugune kadar anlattiklarindan bu sonuca variyorum suan al kocisini yanina ohh mis geriside artk konusur konusur susar elbet.
Kimseye ihtiyacm yok cok sukur doguma sorunsuz bi sekilde merkeze kendi doktoruma gidebileyim bana yeter.cok yardim etmek isteyen kendi gelir
Aman Allah ıslah etsin ya ne anlıyorlar böyle gençlerin arasına girerek erkek faktörü de önemli lafa bakmamalı Bi erkek sende bebişine odaklan snn borunun öteceği günler yakın tatlım Allah kolaylık versinSağol canım eşim hamile eşini ve yıllardır beklediği bebeğini düşünse hemde dördüncü tup bebek tedavisiyle kavustugumuz bebeğimizi düşünse beni boyle uzmez bu yuzden ona çok kirginim kaynanamlar sonunda muratlarina erdi eşimle arami açtılar ama onları Allaha havale ediyorum
Şuanlık vajinusmusumYok kız ne vajinusmusu kendini şartlandırma buna. O minik erkeğinle rahat uyuyabiliyo musun bari. Geçen gün benimkini yanımıza aldım.Allah im gece kafa göz bırakmadı bizde deli gibi yatıyor :)))
Kıızzz mı çıktıinteriorarchitect sen bizim herşeyimizsin :)) teorini yerim senin, aferin sanaaaa :)))
Bnm de netleşmedi o menepozlu yanlış görmüştürBen nonucammm ya bende varımüstelik bana tahminde bile bulunmadı uyuzumsu dr
Kocayla kötü müsünüz yine cnm nolucak böyle nereye gidiyor bu durumHicbirsey yolunda degil ve su an o kadar kotu bir durumdayim ki uzun zamandir hic bakmiyordum ne cinsiyetlerden haberim var ne saglik durumlarinizdan umarim hepiniz iyisinizdir beklediginiz kiz yada erkek neyse herkes muradina ermistir caresizlikten simdi bi baktim etiketi gordum sen nasilsin
Kızlar aranızda decavit vitamini kullanan varmi bi ara burda duydum bazı vitamin ilaçların içinde pis şeyler varmış hangi vitamin acaba biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?