2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İyi geceler tatlı annişler yatmadan bir bakinayim dedim denizbatiekin canım gözün aydın hem cinsiyet oğrenmissin hemde annen gelmiş neguzel cçifte bayram etmissin gözden kaçırdığım cinsiyet öğrenen yada kontrolden ggüzelhaberle gelen arkadaslarim varsa onlarida tebrik ediyorum sabaha cçıkmaya nefesimiz olursa allahın izniyle gorusuruz minnaklarinizla beraber tatlı rüyalar canlarim

@mrmrlpslnnannesi @tellinaz @HejaR12 melankolik_kedi yoksunuz kızlar hiç nerelerdesiniz inşallah herşey yolundadır
Hicbirsey yolunda degil ve su an o kadar kotu bir durumdayim ki uzun zamandir hic bakmiyordum ne cinsiyetlerden haberim var ne saglik durumlarinizdan umarim hepiniz iyisinizdir beklediginiz kiz yada erkek neyse herkes muradina ermistir caresizlikten simdi bi baktim etiketi gordum sen nasilsin

@jindam senin ki herkeste doğru çıktı bana da nerdeyse hiç düşünmeden oğluş dedin dr da hiç düşünmeden yüzde yüz kız dedi ben hala şüphelenmedik doktordan inanırmısın kız olmasını çok çok istiyrm ama sana güvenimden dolayı şüpheliyim kız

arya kuzu yani terbiyesizin terbiyesini vermek sevaptir; o vakit esini katma ve sen hallet. oyle bir teklif yaptiginda bir daha, "x hanim - y teyze - z anne evin camini acik biraktik biz gelene dek havalansin diye" dersin; senin niyetin, onun mesrebi ortaya cikmis olur. bu vakit hala diretiyorsa gozune baka baka; zaten iyi niyet aramadan bu konuyu klavyeye yatirmaliyiz.

Ben de hala öğrenemedim cinsiyet.. kontrol olduğum doktor hastaneden de ayrılmış! Bu saatten sonra doktor bul, hastane bul artık..
Ama geçen gün şehir dışındayken hiç bilmediğim bir doktora gittim çünkü miniğimi görmedim 4 haftadır, çok özlemiştim. Doktorun 12.haftada erkeğe benziyor dedğine bu doktor net göstermedi ama kemik yapısı kıza benziyor dedi. Artık hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…