- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.701
kontrolüm bu sabahtı, çok şükür :) allah gönlüme göre verdi :))) kukulu :))
Gidip eşimi opesim geldi yaffhelal olsun eşine, doğru söylemiş :) aynen bende çatlaklarımla mutlu oluyorum resmen :)))
Ayyyy harikaaa gözun aydinnn :)) iki çiçek bi böcek oldularkontrolüm bu sabahtı, çok şükür :) allah gönlüme göre verdi :))) kukulu :))
Bal şifa olsun yaa ohh :) yarasin kukuluya :)çocuklardan ben annemi en son öpebildim ama gelince karnı acıktığı için bir kaç siparişi koyduk masamıza veeee tahin pekmez yedim sonundaaaa :)))
gerçekten birkaç dakika kendimden geçtim sanırım :)))
Hoşgeldin canim. Ben iyiyim pazartesi cinsiyet ogreneceğim insallah,heyecanliyim :) sen nasilsinSelam kızlar ben geldim Nasılsıniz
Ben nonucammm ya bende varımGözün aydıınn :)) bi ben mi kaldm simdi ogrenemeyen üff
Teşekkür ederim canım Amin İnşallahAllah sağ salim kavuştursun bizleri inş. yavrularımıza.
Hicbirsey yolunda degil ve su an o kadar kotu bir durumdayim ki uzun zamandir hic bakmiyordum ne cinsiyetlerden haberim var ne saglik durumlarinizdan umarim hepiniz iyisinizdir beklediginiz kiz yada erkek neyse herkes muradina ermistir caresizlikten simdi bi baktim etiketi gordum sen nasilsin@mrmrlpslnnannesi @tellinaz @HejaR12melankolik_kedi yoksunuz kızlar hiç nerelerdesiniz inşallah herşey yolundadır
Ay hayırlı uğurlu olsun cnm benimde öyle kız annesi olcz çok şükürkontrolüm bu sabahtı, çok şükür :) allah gönlüme göre verdi :))) kukulu :))
Söylüyorum eşime milyon kez söyledim.bu Yüzden çok büyük Tartışmalar çıktı.eşim anlamak istemiyo daha doğrusu kendisine yapılan psikolojik baskı Yüzünden arada kaldı.çok sinir bozucu bi durum.kalkacağımız zaman e kalın gitmeyin diyorlar suratları düşüyo.sanki şehirlerler arası yoldan gelmişiz gibi ne kalacaksak.izinli olsak tatil günü filan olsa sevinemiyorum bu durumdan dolayı evimizde rahat rahat kalamıyoruz tatilde.çünkü biliyoruz ki kendi kendilerine tribe girmişlerdir tatil de gelmiyorlar diye.eşime de kıyamıyorum arada kaldığı için yoksa o da bayılarak kalmıyo mecburiyetten kalıyo
Geçmiş olsun ya bebek buyuyor rahim kasılmaları başlıyor sanırım dkkt et aman yat dinlen cnm öpüldün
Bizimkinin doktor teyzesi cok tatlı ama kendi gıcık çocugun huyu pisBen nonucammm ya bende varımüstelik bana tahminde bile bulunmadı uyuzumsu dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?