2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydınn mutlu pazarlarrr rüyamda kızımı gördüm emzirdim bolca ayyy çok mutlu uyandımm
Ay canim inanır misin bende oğlumu gördüm emzirdim o kadar güzel emiyordu ki birini medi sonra k di kendine kucagimda diğer emmeye geçti onu da emdi i kadar güzeldi ki anlatamam

Randevum akşam canim tabiki haber edicem sizlere bana çok destek oldunuz her gelişmeden haberdar edicem

Evet canim emin oldugumuz tek şey pipimiz oglusum olacak allah kısmet ederse

Kızlar aranızda decavit vitamini kullanan varmi bi ara burda duydum bazı vitamin ilaçların içinde pis şeyler varmış hangi vitamin acaba biliyormusunuz
Ben kullanıyorum. Burada elevit mi ne o ilac icin pis şey var deniyor ama decavit için duymadım ayrıca burda yazıyorsa da bu bir bilimsel bilgi değil o nedenle guvendiginiz doktora sormadan iyice araştırmadan da İlaçlardan vaz geçmeyin derim

Amin canım eşim benimde haklı olduğumu anlayacak bir gün yani inşallah bugün cok kötüyüm kasiklarima sancı giriyor içim çekiliyor gecede bir iku defa sancıyla uyandım

Randevum akşam canim tabiki haber edicem sizlere bana çok destek oldunuz her gelişmeden haberdar edicem

Hayırlı haberlerle geleceksin canım onssllah bem inanıyorum

Çok sağol canim insallah öyle olur

Hayirli sabahlar ☺

Hatuncuklaaar ben yatisa devam ☺
Escazim evi temizliyor...
Bu aşamada o denli hissediyorum ki sevgiyi sefkati vefayu Allah im hepimizi her faim iyilerle karşılaştırsin insaallah...

Cok sukur Rabb lm e kanamalarim azaldı..
Bu surec zorlu fakat biliyorum ki her zorlukla beraber blr kolaylik vardir...sabrediyoruz ☺ Rabb im saglikli gunler dogumlar evlatlar nasip eylesin insaallah cumlemize :)

Bol bol guzel vakit gecirin hava gunesli ise ve fırsatiniz varsa gezin dolasin ☺

Hepinizi cok öpüyorum

Allah daha iyi etsin canım. Güzel dualarına amin diyorum. Eşinden de Allah razı olsun, sana yardımcı oluyor ne güzel.

Moral için sağol gerçekten biliyosun sen bu işi bebeğim çok da hareketli ultrasonda dr da öyle diyo :) sağlıklıca doğsunlar bebişlerimiz inşallah temmuzu iple çekiyorum :)

Hanimlar bu ayrintilinin tam haftası nedir? Doktor bana 29una gel dedi bebeğim o zaman 20 haftasini tamamlamış 21.haftadan 2 gün almış oluyo. Ayrıntılı için sabah gitmek gerekliymis hastaneden öyle dediler... ve benim o gün sabahtan isim var:/ o gün değil de 2 gün sonra gitsem yani 21. Haftadan 4 gün almış olsa bebeğim fark eder mi? Bir de ayrıntıli yaptiranlara birkac sorum var nasıl gitmek lazım aç tok ya da çok su içmek vs ne yapmalı? Bir de bu test normal ultrason çekiminin uzun süreli ve detay göstereni mi yani? Simdiden tesekkurler:)

Canım lütfen öyle Düşünme kimsenin ekmeğine yağ sürme.hemen hemen her erkek annelerinin sözlerinden etkilenirler bizim şanssızlığımız Eş konusunda değil anlayışsız kv Yüzünden.dolayısıyla sen eşine ne kadar kırılırsan kırıl aranı bozma.zamanla herşey düzelecektir

Artık ne yazık ki iyi niyet aramıyorum çünkü kalmak istmediğimizi bildiği halde Israr ediyor.hem oğlunu arada bırakıyor hemde benim canımı Fazlasıyla sıkıyor.ben gider gelir hatırlarını sorarım bununla yetinmiyorsa onu da bulamaz bundan sonra.

Aynen öyle jindam cım kv takıntılı hastalıklı kalma konusunda normal davranmıyor.eşimde onun aklıma uymuyor beni kurmak istemiyor ama haliyle arada kalıp kalsak ne olacak dediği oluyor zaman zaman.eşimi asla suçlamıyorum.hepimiz annemizin sözlerinden etkileniriz erkekler daha fazla.bu kadar baskıya haliyle etkileniyor.kv iyi niyetli olsa canımızın sıkıldığını bile bile Israr etmez.

Ben gebe oldugumu ogrenir ogrenmez isimlerini koyup herkese de ilan ettim kiz ya da erkek kimseye soz hakki bile vermedim esimle beeaber tabi o bebek sizin onlara sadece sevmek duser

Kızlar ben çok halsiz ve çok gergnim hic bir is yapasim yok eşim zaten bana hic yardımcı olmuyor suyunu bile bana getirtir oglumla hic kaliteli zaman geciremiyorum çok mutsuzm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…